FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dobar je Lelic, prije svega sto je brz a to nam je potrebno. Nesto slicno kao Djelmic. Nije isto igrati u Olimpicu i Zelji al momak je dobar. Skolovan prije svega. A Kobiljar nista specijalno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Incognito87
- Kontakt:
nije neki igrač, valjda neće doći. čuj dobar igrač a igra u olimpiku 

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Jest mi dovodimo igrace iz Reala. Pozder dosao iz Dortmunda 
Ugljesa dosao iz Werdera, a ne iz ekipe koja je ispala vec prije Olimpica u cvajtu.
Pametnjakovic nas 

Ugljesa dosao iz Werdera, a ne iz ekipe koja je ispala vec prije Olimpica u cvajtu.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Incognito87
- Kontakt:
dečko pozder je za lelića rivaldo
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- amazon
- Kontakt:
Pozder je na Grbavicu stigao prošlog ljeta iz Den Boscha (Holandija) kao pojačanje, međutim u dresu Željezničara nije postigao niti jedan pogodak i na kraju je uslijedio sporazumni raskid ugovora koji je naplatio 18.000 KM
"Obzirom da sam imao ugovor sa Željezničarom, dogovorili smo se da uz određenu odštetu mogu otići. Ne znam kako su u medijima isplivale informacije u novcu koji sam dobio, ali u svakom slučaju su tačne.
Nakon sporazumnog raskida sa Željezničarom, Denis Pozder vratio se u Njemačku. Novi klub u Pozderovoj fudbalskoj karijeri je njemački petoligaš po imenu KFC Uerdingen s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine, a u ovom klubu je već imao priliku igrati kao junior.
Lobotomija je cudo
"Obzirom da sam imao ugovor sa Željezničarom, dogovorili smo se da uz određenu odštetu mogu otići. Ne znam kako su u medijima isplivale informacije u novcu koji sam dobio, ali u svakom slučaju su tačne.
Nakon sporazumnog raskida sa Željezničarom, Denis Pozder vratio se u Njemačku. Novi klub u Pozderovoj fudbalskoj karijeri je njemački petoligaš po imenu KFC Uerdingen s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2018. godine, a u ovom klubu je već imao priliku igrati kao junior.
Lobotomija je cudo
Za Lelića znam jedno 6-7 godina, igrao je u sarajevskoj Bubamari, a onda prešao u Dinamo Zagreb. Prvo je otišao na probu, prošao je istu, te su ga zadržali. Tamo je proveo par godina i na pocetku sezone se vratio u BiH i potpisao za Olimpik. Vjerovatno preko neke veze. Uglavnom, u mlađim kategorijama je dominirao, prebrz igrač. Ispadoh mu ja menadzer.plavousrcu je napisao/la:Meni se svidja ovo za Lelica ako je istina. Mlad igrac, cak je omladinske selekcije prosao negdje vani. Puno bolje nego Hervasi i Pozderi.

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- MocMahale444
3 boda ko budali šamar su potrebna. Sta ono Koka se raspizdio kao da je ponikao u Želji.
Igrat samo igrat bez puno mahanja prema sudiji ko da parkiras avion.
Uci pametno u tekmu a NE zapeti ko bekani i onda nakon prvog pol "ispiriti kaj Rifet". Izmjene na vrijeme ako budu potrebne nemoj cekati 5 do 12 Salko.
Valjda ce biti nafake.
Blo je plavo
Uci pametno u tekmu a NE zapeti ko bekani i onda nakon prvog pol "ispiriti kaj Rifet". Izmjene na vrijeme ako budu potrebne nemoj cekati 5 do 12 Salko.
Valjda ce biti nafake.
Blo je plavo

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa sa Lelicem je sve zavrseno jos u utorak,a vidim ovaj clanak na portalu od sinoc, mlad perspektivan i talentiran fudbaler, ali ce sve ostati na tome dok se ne pokaze i ne dokaze, ima fin CV. gdje je prosao komplet omladinsku skolu Ingolstadta i godinu i nesto bio u U19 timu Dinama.
Tek mu je 19.g i ocekujem da kod nas "bljesne", sjetimo se da su ga iz kluba pokusavali dovesti i u januaru ove godine pa nisu uspjeli, dakle prate ga vec duzi period, sto je za pohvalu, sve ostalo cemo da vidimo ...
Narednih dana koliko cujem pocinje "livenje" betonskih konstrukcija za tribinu, koje ce se transportirati na stadion kada budu zavrsene
Tek mu je 19.g i ocekujem da kod nas "bljesne", sjetimo se da su ga iz kluba pokusavali dovesti i u januaru ove godine pa nisu uspjeli, dakle prate ga vec duzi period, sto je za pohvalu, sve ostalo cemo da vidimo ...
Narednih dana koliko cujem pocinje "livenje" betonskih konstrukcija za tribinu, koje ce se transportirati na stadion kada budu zavrsene

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- plavousrcu
- Kontakt:
Nemoj pametno vise. Ne isplati nam se. Treba malo rizikovati i krenuti po gol odmah. Ako budemo pametno cuvali gol i ne mislili o protivnickom necemo pobijediti.MocMahale444 je napisao/la:3 boda ko budali šamar su potrebna. Sta ono Koka se raspizdio kao da je ponikao u Želji.
Valjda ce biti nafake.
Blo je plavo![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
Steta sto ljudi u klubu ne iskoristise neke stvari do kraja ...

Stanić : Željo bio i ostao moja prva ljubav
Legendarni bivši igrač Željezničara Mario Stanić još jednom je izazvao uzdahe među navijačima tima s Grbavice.
Njegova odluka da kupi desetodišnju ulaznicu i tako da svoj doprinos velikom projektu “evropske Grbavice“, izazvala je oduševljenje među navijačima Željezničara.
Čelnici i navijači
Nekadašnji nogometaš Željezničara, Dinama, Sporting Gijona, Benfice, Bruggea, Parme i Chelseaja, koji je karijeru počeo na legendarnoj “šljaci“ iza istočne tribine, u intervjuu za ***.ba otkrio je razloge te svoje odluke.
- Nema tu neke velike filozofije. Kada sam vidio tu saradnju između čelnika i navijača Željezničara, taj projekt sam morao podržati. Neka ovakva topla akcija, mnogo znači u takvim sredinama kakav je moj Željo. Mogao sam ja dati i lovu, uplatiti svoju stolicu, ali novac u ovoj priči je najmanje bitan, važna je ljubav prema Želji - kaže Stanić, regionalna i evropska nogometna zvijezda, za ***.ba.
Za ove mlađe podsjetite kada ste stigli na Grbavicu?
– Karijeru sam počeo u Želji s deset godina. Moram naglasiti da je za mene Željo bio i ostao moja prva ljubav. Ja često volim kazati, u Želji sam igrao iz ljubavi, a u ostalim klubovima to je bio čisti profesionalnizam. Tu sam proveo prelijepo djetinjstvo i Grbavica me je oblikovala i kao i igrača i kao čovjeka.
Kome dugujete najviše u karijeri?
- Posebno sam zahvalan Nenadu Starovlahu s kojim sam radio u mlađim uzrastima i pokojnom Milanu Ribaru s kojim sam imao privilegiju raditi kao senior. Naravno poštujem i pozdravljam i sve ostale trenere. Željo je uvijek imao sjajne trenere.
Kako gledate na akciju za "evropsku Grbavicu"?
- Sjajno! Bez normi i normalnih uvjeta, teško je očekivati dugoročnije planove. Svaka čast upravi Želje, navijačima, jer ovaj projekt trebaju podržati svi oni kojima je plava boja u krvi.
Gdje je Stanić posljednjih mjeseci?
- Uglavnom u Zagrebu. U Sarajevo dođem na dan, dva i tako možda tri puta godišnje. Osim Zagreba najviše sam u Italiji. Upravo sutra (petak) idem na Apenine.
Životna slika
Svratite li do Parme, koja se polako vraća prema Seriji A?
- Bio sam nedavno i opet ću. Napravili su prave stvari. Trener je Luigi Apolloni, moj bivši saigrač. Parma je moja životna slika. Mnogo toga sam lijepog ostvario u tom klubu i definitivno im želim brz povratak u Seriju A.
Navijači Chelsea Vas smatraju svojom zvijezdom. Koji savjet možete dati Asmiru Begoviću, da ostane ili ode u neki drugi klub?
- Ne, ne bih mu dao nijedan savjet. Asmir mora sam odlučiti šta je za njega najbolje. Svima nama je lako pričati, ali Begović najbolje zna u kakvoj je situaciji. Koliko mu trener vjeruje. Na sva ta pitanja, Asmir najbolje zna odgovore.
Kada se ponovo vidimo na Grbavici?
- Ove godine veoma teško, ako do toga i dođe, to će biti veoma kratko. No, iako nisam tu, Željo će biti na jednoj strani srca, a svi ostali na drugoj.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Talentovani stoper na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor sa Željezničarom
Datum: 2016-11-18 10:40:42
Talentovani stoper Ismail Duraković (1997. godište) je na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor sa FK Željezničar, koji je važio do juna 2018. godine.
Igrač je prošao sve omladinske selekcije kluba sa Grbavice, a bio je i standardni član kadetske i juniorske reprezentacije BiH.
Po isteku juniorskog staža igrač je priključen seniorskom timu. Zašto je igrač raskinuo ugovor nismo uspjeli saznati, ali je odlazak mladog i perspektivnig fudbalera svakako gubitak za Željezničar
Bravo uprava.Okrecemo se djeci i nasoj omladini jer to je buducnost
Imas djete koje je igralo kadete, juniore, reprezentacije i naravno

Datum: 2016-11-18 10:40:42
Talentovani stoper Ismail Duraković (1997. godište) je na vlastiti zahtjev raskinuo ugovor sa FK Željezničar, koji je važio do juna 2018. godine.
Igrač je prošao sve omladinske selekcije kluba sa Grbavice, a bio je i standardni član kadetske i juniorske reprezentacije BiH.
Po isteku juniorskog staža igrač je priključen seniorskom timu. Zašto je igrač raskinuo ugovor nismo uspjeli saznati, ali je odlazak mladog i perspektivnig fudbalera svakako gubitak za Željezničar
Bravo uprava.Okrecemo se djeci i nasoj omladini jer to je buducnost

Zadnja izmjena: amazon, dana/u 18 nov 2016, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Opet gluposti valjas, kemo je stoper koji je bolji, neka se izaslo u susret momku abd da uspije naci dobar angazman 

- Idemoplavi
- Kontakt:
prestanite da odgovrate trolu. Mali je bio u klubu dok mu je otac bio, čim je otac napustio skupstinu jer nije imao pravo prečeg izbora za gradnju tribine mali dize sidro, po meni mislim da nije ni za olimpica al hajd. Ni kod jednog trenera minute nije odigrao nikad.
1921
- amazon
- Kontakt:
Kako je igrao kod svakog trenera u repreznetaciji trolu jedan?
Mali nije cemu, a otac mu je bio u rukovodecoj strukturi ne u skupstini. Valjao je Zelji i hvala mu za sve.Idemoplavi je napisao/la:prestanite da odgovrate trolu. Mali je bio u klubu dok mu je otac bio, čim je otac napustio skupstinu jer nije imao pravo prečeg izbora za gradnju tribine mali dize sidro, po meni mislim da nije ni za olimpica al hajd. Ni kod jednog trenera minute nije odigrao nikad.
- Idemoplavi
- Kontakt:
A to je bas mjerodavno igrati u mladjim kategorijama BiH, vidi se da slabo pratis fudbal u Bosni... Znam ljudi sto su igrali za sve mladje reprezentacije a nikad skupili nisu nijednu minutu u seniorima tako da ne lupetaj maksime bolje ti je.
@TikTak, naravno hvala svakome ko je konkretno doprinosio ali sam uvijek na strani kluba a ne ličnih interesa...
@TikTak, naravno hvala svakome ko je konkretno doprinosio ali sam uvijek na strani kluba a ne ličnih interesa...
1921
- amazon
- Kontakt:
Ici u diskusiju s likom koji kaze da nema veze sto je igrao u reprezentaciji za ordena. Pa logicno da svi nece uspjeti ako ne dobiju priliku u klubovima, i logicno da nece svi uspjeti. Svi koji su dobijali sanse imali su i imaju solidnu karijeru. Ovdje se pise kako cemo gurati svoju djecu, kako je to ispravan. Tako smo govorili za Benju Colica, kakav on i reprezentativac a sad decko osvaja titule.
Nije stvar u Durakovicu, stvar je da si igrali Toskasi, Bokaciniji, a sad dedo Bogicevic igra a mali ne dobije sansu ni u Kup-u. Nemas ti pojma o cemu pises.
Nije stvar u Durakovicu, stvar je da si igrali Toskasi, Bokaciniji, a sad dedo Bogicevic igra a mali ne dobije sansu ni u Kup-u. Nemas ti pojma o cemu pises.
- Idemoplavi
- Kontakt:
na listi si gnjavatora, fkt nemam živaca sa neznalicom i trollom da se prepirem. Imas mahanje
1921
- amazon
- Kontakt:
Zato jer si obicni kompleksas i ne znas kao normalna osoba da izneses svoj stav, a da ne vrijedas druge. Ja pisem o Zelji, a ti uletis da repliciras meni a ja te ne bendam pet posto. Hajd pacenik stavi na listu gnjavatora i ne smaraj ljude.
Interes kluba je uvijek na prvom mjestu. Ne postoji niko na svijetu ko treba biti ispred kluba, ali treba cijeniti svakog ko je valjso klubu na bilo koji nacin. Amazon sansu zasluzujes na treningu. Izgleda da mali nije kvalitet za nas i sretno mu u nastavku karijere.Idemoplavi je napisao/la:A to je bas mjerodavno igrati u mladjim kategorijama BiH, vidi se da slabo pratis fudbal u Bosni... Znam ljudi sto su igrali za sve mladje reprezentacije a nikad skupili nisu nijednu minutu u seniorima tako da ne lupetaj maksime bolje ti je.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Ferroviere1987, Pablo11, Paromlinac, ristagrad i 36 gostiju.