Ma biće 5:0 pa na penale radi zanimljivosticala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...

Faruk TM´87 je napisao/la:Amare sretan rodjendan...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma biće 5:0 pa na penale radi zanimljivosticala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
Faruk TM´87 je napisao/la:Amare sretan rodjendan...
pa ni posusju nebi dali 7cala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
Stranica 2013Omar500 je napisao/la:@nikad_izvini
Lakše malo, smiri se. A za kartu ne piše nigdje na posljednih pet strana. Samo za trening, što se podrazumijeva da je džabe
Seyo_TM je napisao/la:trening je u 19, cijena 0KM, na glavnom stadionu, koristit ce se legeina oprema...nevjerovatno zar ne...
bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
I ovaj rođendan neka tebi sretan je!
Živio nam Osim dragi...!bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
GLAVA FAMILIJEfczeljo je napisao/la:Živio nam Osim dragi...!bistrikboy je napisao/la:Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
scorpion je napisao/la:Sretan rodjendan AMARE i da nam u buducnosti doneses jos mnogo trofeja.
pa pobijedili smo posušje 7:1 onu zadnju sezonu kad su oni jos igrali u PLSeyo_TM je napisao/la:pa ni posusju nebi dali 7cala je napisao/la:pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
Ne mogu prelazit sto nisam bio!JoinUnion je napisao/la:3-0 protiv bosne 2x stanic 1x zeba
Lazar ti je nastimao prvi gol izvrsno je izbacio Stanica, covjek ne igra klasicnog spica i naviknite se na to, brazilac nista posebno malo su ga i ignorisali al nije nista ni pokazao od ovihh koji su na probi Đelmic bi mogao proci, prilicno slab na nogama ali dosta pokretljiv i prilcan broj korsinih lopti je uputio.BLU SKY je napisao/la:Ja ovog lazara popovica pa lik je totalna fula veceras dva zicera sa pet metara nemoze da pogodi, stvarno fula napadac od novajlija koji su na probi naj vise pokazao ja mislim đelemic igrao desno krilo mali extra nesto poput visce ja mislim da je đelemic ako nije nek me neko ispravi ,brazilac fula po viđenom do sada imao dobru ekipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.