Nemojte zaboraviti cvijeće ponijeti aktuelnom prvaku u glavni grad Federacije Bosne i HercegovineIlProfessore je napisao/la:We alejkumus selam i neka je i na tebe mir i spas, i pripremi vazelin 26.11. na gradskom stadionu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemojte zaboraviti cvijeće ponijeti aktuelnom prvaku u glavni grad Federacije Bosne i HercegovineIlProfessore je napisao/la:We alejkumus selam i neka je i na tebe mir i spas, i pripremi vazelin 26.11. na gradskom stadionu.
Znači i NK Zrinjski ZM već prvak svemira nakon polusezone... poznat mi je nešto taj scenario dizanja u nebobrkatasomina je napisao/la:Nemojte zaboraviti cvijeće ponijeti aktuelnom prvaku u glavni grad Federacije Bosne i HercegovineIlProfessore je napisao/la:We alejkumus selam i neka je i na tebe mir i spas, i pripremi vazelin 26.11. na gradskom stadionu.
jok Glasinac je aktualni prvak. Kako si samo urnebesno glupIlProfessore je napisao/la:Znači i NK Zrinjski ZM već prvak svemira nakon polusezone... poznat mi je nešto taj scenario dizanja u nebobrkatasomina je napisao/la: Nemojte zaboraviti cvijeće ponijeti aktuelnom prvaku u glavni grad Federacije Bosne i Hercegovine
Ne kontam o čemu pričas intelektualac?IlProfessore je napisao/la:Znači i NK Zrinjski ZM već prvak svemira nakon polusezone... poznat mi je nešto taj scenario dizanja u nebobrkatasomina je napisao/la:Nemojte zaboraviti cvijeće ponijeti aktuelnom prvaku u glavni grad Federacije Bosne i HercegovineIlProfessore je napisao/la:We alejkumus selam i neka je i na tebe mir i spas, i pripremi vazelin 26.11. na gradskom stadionu.
djes dinamovac, inace?Peace je napisao/la:Izvini kolega Ilprofesore.... dozvoli samo da te ispravim...
Modrica nije rahmetli igraju neku sklj nizu ligu.... ligu bas po mjeri i trofejnosti Slobodanke Sakic..... cak i tu ima mnogo mnogo uspjesnijih i trofejnijih klubova koji su osvajali neke bas jake turnire ispred skola.... ni to nije poslo za rukom slobodanki...
Ispravka, ona nije Slobodanka Sakic vec Slobodanka Beztrofejovic BezkupovicPeace je napisao/la:Izvini kolega Ilprofesore.... dozvoli samo da te ispravim...
Modrica nije rahmetli igraju neku sklj nizu ligu.... ligu bas po mjeri i trofejnosti Slobodanke Sakic..... cak i tu ima mnogo mnogo uspjesnijih i trofejnijih klubova koji su osvajali neke bas jake turnire ispred skola.... ni to nije poslo za rukom slobodanki...
u subotu skupa u skenderiju, gine se za bosnu,Osttribine je napisao/la:Ispravka, ona nije Slobodanka Sakic vec Slobodanka Beztrofejovic BezkupovicPeace je napisao/la:Izvini kolega Ilprofesore.... dozvoli samo da te ispravim...
Tu ste negdje sa kupljenim titulama, pokakim vam se na rezimske titule, ono bas svojski.....IlProfessore je napisao/la:Znam samo neke osnovne stvari. Npr. da je rahmetli Modriča Maxima veći klub od slobodanke. Da ne spominjem OlimpiC
Đe taj cement, ja te više neću čekati...Probisvjet je napisao/la:!
Jesi li se ti dogovorio sa klubom oko šalovanja? Ili ćeš sa Butmirom?Incognito87 je napisao/la:Đe taj cement, ja te više neću čekati...
Ma ovaj neradnik iz Tuzle me zeza u vezi cementa. Počeo bih ja davno, nego haj reko nek' on to dovuče iz Lukavca, nek' ne idu sve pare u Sarajevo, nešto da se vrati i tamo. Ali izgleda da ću morati iz Kaknja naručiti. Šta ćeš kad neće ljudi da rade.Virtu4l je napisao/la:Jesi li se ti dogovorio sa klubom oko šalovanja? Ili ćeš sa Butmirom?Incognito87 je napisao/la:Đe taj cement, ja te više neću čekati...
''Pametnom je i išaret dosta!''Muerte je napisao/la:Neko pokusava spasiti klub, a neko ugasi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.