AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 16 nov 2016, 09:56

Romagnolli upitan za derbi. Bemti reprezentativne pauze :evil:
Il Club più titolato al mondo!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 nov 2016, 12:26

Pročitao sam kao da su optimistični što se tiče njegovog nastupa na derbiju :thumbup:

Opet mislim da je bio samo grč i da je izašao čisto da se ne povrijedi i da je Ventura ostale igrače Milana sačuvao za derbi :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 nov 2016, 18:14

Rom najvjerovatnije nece igrati, a u pm :cry:

Milan officially communicate that Romagnoli has suffered a minor mucular injury and will be evaluated in the coming days.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 nov 2016, 19:06

Bit ce veselo

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 16 nov 2016, 19:50

Samo nam je to trebalo :oops: :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 nov 2016, 20:18

Grande Zapata

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 nov 2016, 20:42

Gdje taj igra [emoji2]

Poslano sa mog x600 koristeći Tapatalk

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 nov 2016, 21:04

Gomez će igrati umjesto Roma, ako se ovaj ne oporavi. Zapata je davno mrtav igrač i zaboravio sam na njega kad sam pravio listu ko treba otići iz Milana :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 nov 2016, 21:38

pa yebo ja njemu mater kad ga u 5 dana stavlja u obe utakmice kao startera, a prije toga je bez odmora igrao za milan. :guz: :twisted:
tacno sam znao da ce se neko sranje desiti, to nas ne moze izbjeci.

sad lafo tjese da ce se ipak znati sve u narednih 48 sati, a sasvim sam siguran da od toga nema nista.

od gomeza i zapate ne znas sta je gore vala, biraj manje zlo :mrgreen: gomez jos premlad i neiskusan za igranje na ovom nivou, cak je dao autogol za reprezentaciju neki dan, a zapate nema na radaru vec preko pola godine, zaboravio sam da taj covjek uopste i postoji. :problem:
mada zapata uvijek pristojno odigra derbije, taj kad je inspirisan moze odigrati na nivou wc stopera, a sad je predugo van terena da bi se oslonio na njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 16 nov 2016, 22:07

rope11 je napisao/la:pa yebo ja njemu mater kad ga u 5 dana stavlja u obe utakmice kao startera, a prije toga je bez odmora igrao za milan. :guz: :twisted:
tacno sam znao da ce se neko sranje desiti, to nas ne moze izbjeci.

sad lafo tjese da ce se ipak znati sve u narednih 48 sati, a sasvim sam siguran da od toga nema nista.

od gomeza i zapate ne znas sta je gore vala, biraj manje zlo :mrgreen: gomez jos premlad i neiskusan za igranje na ovom nivou, cak je dao autogol za reprezentaciju neki dan, a zapate nema na radaru vec preko pola godine, zaboravio sam da taj covjek uopste i postoji. :problem:
mada zapata uvijek pristojno odigra derbije, taj kad je inspirisan moze odigrati na nivou wc stopera, a sad je predugo van terena da bi se oslonio na njega.

Ma dobro taj autogol je i najmanji problem sam je bio na gol liniji i da nije dao gol, lopta je išla igracu koji je bio sam na 2-3 m. Spominje se Mussachio opet na zimu, ako se završi ovo sa kinezima. Onda bi imali u ekipi dva ekstra štopera i dva solidna (Palleta i Gomez)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 nov 2016, 23:12

Ma dobro, ali svejedno ce biti preveliki pritisak na njemu sto ce mu sigurno praviti probleme, jednostavno jos nije stasao za ovakav fudbal.
Zapata s druge strane jos gora opcija.

eto, nije se mogao u gore vrijeme povrijediti u pm... :roll:
covjek i sto bi ga pokusao skrpiti za derbi, mozes ga na duze staze izgubiti ako isforsiras novu povredu, a s druge strane je ogroman hendikep sto ne igra, nekako bi svakog igraca prebolio da propusti derbi osim njega.

musaka se definitivno mora dovesti, vjerujem da on ima zelju za transferom, a onih 25 miliona su sad sica za nas tako da nema prepreka... :zzz:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 17 nov 2016, 11:15

Abbiati: "Last year there were unprofessional players in the squad. The club have done well selling these characters."
These players did not want the good of Milan. Who did not play didn't train well or kept arguing."
"There were players that I have never seen at Milan before. They did not even have the desire to train."
Znači u te igrače bi trebali spadati Menez, Balotelli, Mexes, Boateng i ta raja. Valjda smo se riješili takvih loših utjecaja

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 nov 2016, 16:28

Ako se iko borio i davao svoj maksimum onda je to Mexes koji je ginuo za sveti dres.

Za Meneza i Balonju se zna ko su i šta su.

Šteta za Romana, ko god da bude uz Paletu u derbiju to će da bude užas.
Forza Milan!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 17 nov 2016, 17:28

Povezujemo se stvarno sa previse igraca. Kazu da se vec uveliko pregovara sa Hoffenheimom za nekog Rudy-a. Moze igrati svasta u vezi i Mirabeli ga je vec skautirao na tekmi Italija - Njemacka. Ja ne znam kakav je iskreno.
Pominje se da je bio sastanak i sa agentom Keite Baldea iz Lazia.
A prate i nekoliko talenata iz Juzne Amerike.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 nov 2016, 17:40

Ja sam citao da se ostavilo 50 mil za Rodrigueza i Musaka...po meni Mexes je oduvijek davao max za Milana i za Romu, njegov problem je bio taj sto je bio malo blesav ili ti malo lUUUd :D

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 nov 2016, 17:41

Rudy je igračina, onaj ko je gledao Hofu zna o kakvom se veznjaku radi, njegovo dovođenje bi bio sjajan potez, dečko je i u repku poziv dobio.
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 nov 2016, 19:13

ma ne znam, nisam za te eksperimente i neprovjerene varijante, a nije sad ni on neki mlađahni talenat pa da napreduje vremenom... istina da ne znam dobro o kome se radi, ali u kolikoj mjeri je bolji od družine kucke/lokatelija/montoliva/matija/goveda?
vjerujem da jeste bolji, ali nama treba neko ko je bar 3 klase iznad ovih da bi to osjetili na terenu, a ne neki poluanonimusi koji bi prvi put kročili u italiju.

ne znam šta će se na zimu dešavati, toliko se sad igrača vrti u kontekstu sa milanom da ne znaš u šta vjerovati :mrgreen:
meni bi nekako bila idealna situacija dva veznjaka, musaka + vidal/rodrigez, ali koliko je realno očekivati da bi dali 100 miliona u januaru? :mrgreen: zato će vjerovatno biti badelj+musaka+bek ili eventualno bazoer umjesto badelja jer nas viole mrze i neće da puštaju igrača u milan.

jedino ofanzivce ne bih dirao, može se izdržati do iduće sezone.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 17 nov 2016, 19:25

Ja sam siguran da Badelj dolazi, lik sam sebi plaća transfer jbt

mora se odbrana pojačati, ovo je očajno

kamo sreće da Vidala i Rodrigeza dovedemo, perverzija od bekova
Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 nov 2016, 20:45

Fiorentina ce uciniti sve da ga ne prodaju u Milan, oni su cak i Ljajica prodali za manje pare iako je Milan nudio vise :mrgreen:

kivni ljudi jos uvijek radi one kradje 2013-e, razumljivo... :zzz:

musaka, rodriguez i vidal neminovnost za pocetak da sredis odbranu, poslije toga jos tri veznjaka (moze eto i dvojica) i desno krilo da kompletiras ekipu, mislim da ce se moci to odraditi u ova dva naredna prelazna roka, vec znamo otprilike i imena koja mozemo ocekivati.
ovaj rudi bi bio dobra back up opcija jer pokriva sve, a znam da sam ga vidjao i na desnom krilu... a mi ako zelimo biti ozbiljan klub, moras imati i ozbiljne igrace na klupi koji ce uletiti kad treba bez da se mnogo mjenja kvalitet ekipe, a ne da si prinudjen ubacivati hondu, polija i govedo jer nemas koga drugog. :roll:

FORZA MILAN !

savicevic
Kontakt:

Post Postao/la savicevic » 18 nov 2016, 07:24

Zašto imamo toliko veliku kvotu, ja sam očekivao oko 2.00 da bude :roll:

Milan-Inter
Che confusione,
sarà perchè tifiamo
è un’emozione
che sale piano piano,
stringimi forte
e stammi più vincino
e chi non canta è un porco juventino.

https://www.youtube.com/watch?v=iqT0IpMrTBM

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan, Uknaac i 7 gostiju.