Pustio bi ga i za manje.Lakoste je napisao/la:Da li bi vi pustili Marka za milion eura
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mihojevića ne bih dao za 3 miliona. Modernih možda.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne mozete ocekivati normalnu diskusiju, kada se lik registruje samo kako bi nama ukazao na ''cinjenice'' i rekao da igracima kasne plate. Sve vam sugavo je.bem, samo nemir unosite... Eto ono cvjecka, ne moze da gleda sta mi pisemo pa se registrovao da nam otvori oci. Fuj sljamu ljudski !!! Ne mogu ovdje, a rado bi vam postavio razgovore sa igracima bas na temu plata.
Pozz za bracu, ostali nek se je.bu !!!
Pozz za bracu, ostali nek se je.bu !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- TobeYarabi
- Kontakt:
tacnije, na pl prepucavanjahilmo je napisao/la:Međusobna prepucavanja i prozivke na pp
Gledaj lijepog vremena. U nedjelju će, garant, kiša ili snijeg. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
GarantHigh je napisao/la:Gledaj lijepog vremena. U nedjelju će, garant, kiša ili snijeg.

U subotu će kiksati Čovićeva ustašija, ali Radnik mora pobijediti ove Jajčane, tako da smo jope treći.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nakon hladnog vala u BiH za vikend do 17 stepeni
http://www.klix.ba/clanak/161117021
http://www.klix.ba/clanak/161117021
SVI U SKENDERIJU U SUBOTU!
Ma vala kad niste do sad (isli u skenderiju), nemojte ni sad. Bosna je nestala onog dana kad su bili primorani na fuziju, ne vidim sta ce im jedno okupljanje sad pomoci osim ako kojim slucajem svi po deset milja ponesete da donirate pa se mozda i iscupa klub.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Zna li se za subotu i Skenderiju, da li HZ odrganizovano idu da navijaju, ili ce sve biti spontano?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
po ko zna koji put pogadjajoker90 je napisao/la:Moze se npr. meni izvinuti za ovo..![]()
Majkl je napisao/la:Nemoj lupati gluposti.joker90 je napisao/la:Fino ovo za sada ide sa pojacanjima. Saida zaboravite, zavrsio je sa ozbiljnim fudbalom vjerovatno! Koljeno..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
http://www.klix.ba/sport/kosarka/amir-p ... /161117047Evander je napisao/la:Zna li se za subotu i Skenderiju, da li HZ odrganizovano idu da navijaju, ili ce sve biti spontano?
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Ako ti licno neces, niko te ne tjera ali ne kontam ni vas koji bilo sta to je pozitivno pokusate osporiti, svi su ovdje svjesni kakva je situacija s Bosnom pa ne moras da odgovaras i one koji imaju namjeru da idu. Suzdri se a postedi nas tog pesimizma.pasica je napisao/la:Ma vala kad niste do sad (isli u skenderiju), nemojte ni sad. Bosna je nestala onog dana kad su bili primorani na fuziju, ne vidim sta ce im jedno okupljanje sad pomoci osim ako kojim slucajem svi po deset milja ponesete da donirate pa se mozda i iscupa klub.
Svako dobro.
- Evolution87
- Kontakt:
Krle u seheru

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja licno sam isao sve dok nije ugasena fuzijom, za razliku od vas moralista koji ste se sad sjetili. Ne odgovaram ja nikoga, valjda svi razmisljaju svojom glavom. Ja sa agentima, koji djelimicno i snose krivicu za sve ovo sto se desilo Bosni, ne mogu pod istu zastavu. To o suzdrzavanju kuci prosipaj, ako ti je do jednoumlja uclani se u Vasu Miskina.BordoBolesnik je napisao/la:Ako ti licno neces, niko te ne tjera ali ne kontam ni vas koji bilo sta to je pozitivno pokusate osporiti, svi su ovdje svjesni kakva je situacija s Bosnom pa ne moras da odgovaras i one koji imaju namjeru da idu. Suzdri se a postedi nas tog pesimizma.pasica je napisao/la:Ma vala kad niste do sad (isli u skenderiju), nemojte ni sad. Bosna je nestala onog dana kad su bili primorani na fuziju, ne vidim sta ce im jedno okupljanje sad pomoci osim ako kojim slucajem svi po deset milja ponesete da donirate pa se mozda i iscupa klub.
Svako dobro.
Svako dobro.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
"Ono što mogu potvrditi jeste da će stara garda Hordi zla doći u Skenderiju u velikom broju i pružiti podršku Bosni. Mi smo sada porodični ljudi i na utakmicu dolazimo sa djecom. Bosna se ne smije ugasiti. Šta bi Sarajevo bilo bez Vijećnice, Begove džamije i Katedrale? Taj klub je simbol glavnog grada i države BiH.''
Gdje su sada svi oni šminkeri, kravataši i njihove sponzorske pratilje da spase KK Bosnu koji su sjedili u prvim redovima kada se igrao ULEB CUP I ABA liga
Svi hajrovali i rastalili se parama prvenstveno BH Telecoma i ostalih pa sada hajde pošteni navijači spasite šta se da spasiti.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.