PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sarajlije ljubomorne na Tuzlake sto se lizu sa Mostarcima Televisia Presenta.
U nastavku gledajte lizanje plavog i bordo dijela Dalalabada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Lizaćeš se ti još malo sa Semom i Čapljinom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gledat ces ti uskoro drugu ligu u svom gradu, mutantinho zenicki. Cetvere oci otvori kad budes gledao, u vasem mutantskom slucaju, to se bukvalno misli. Mutirano majmunce, iz Hakalinog grada!avenija je napisao/la:Sarajlije ljubomorne na Tuzlake sto se lizu sa Mostarcima Televisia Presenta.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Virtu4l je napisao/la:Lizaćeš se ti još malo sa Semom i Čapljinom.

Kada me uvjeris da si zivo bice a ne bot kompjuter onda mi odgovaraj jer je nemoguce da neko moze biti 24 sata na forumu 365 dana a da je normalan covjek.
Evo molim te objasni kako je to moguce ?
- FrantoBauzek
jurisicduska je napisao/la:Svaka koja ti iza usta ostane ti je zlatna. Vi svjesni situacije. Koje? Da su svi klubovi iz Sarajeva trofejniji od vas. Pa i Igmanu s Ilidže igro Škija a kod vas najveća legenda suljo i jedan i drugi.
U Sarajevu bile olimpijske igre a u Tuzli bio malonogometni turnir najviše i on poredi sport u te dvije sredine. Da ne govorim o prvaku Europe s kojim ti porediš ugašen klub, ili Mirzu koji je prije svega legenda sarajevskog sporta, to što se on rodio tamo pa došao u veliki grad i tu sve postigao druga je epizoda. Kod vas samo kozije mlijeko ima premium kvalitet. Al hajde najbolji ste u tenisu i boćanju. I ono nekog isprskalo.
Sarajevo ima jednog evropskog prvaka, Tuzla ima jednog evropskog prvaka. Svi spomenuti sportasi su skola i izdanak tuzlanskog sporta. Namjerno nisam spomenuo Teletovica, koji je zavrsio srednju skolu u Tuzli i izdanak je takodjer KK Sloboda Dite.FrantoBauzek je napisao/la:Teniski klub Sloboda je bio na tronu sve godine igranja tenisa u SR BiH, a dugo vremena imao, i dalje ima najdominantniju ulogu u tenisu BiH. Kada se organizovalo takmicenje na nivou Jugoslavije, dva puta su zavrsavali kao prvaci.jurisicduska je napisao/la:Šta uostalom jedan tuzlak zna o sportu. Ja ne znam šta ćete vi na sportskom forumu, vi ste više za ove poljoprivredne, stočarstvo, ratrarstvo, pčelarstvo.
ZKK Jedinstvo bile prvakinje Evrope 1989. KK Sloboda Dita(trenutno ugasena) je prvi kosarkaski klub u BiH.
Tuzlak Mirza Delibasic najbolji bh igrac svih vremena, Tuzlanka Razija Mujkanovic najbolja bh kosarkasica svih vremena.
Tuzlanka Svetlana Kitic proglaslena najboljom rukometasicom svijeta svih vremena.
Ne bih plivanje i ostale sportove da spominjem, jer iako su daleko najjaci, nisu ti sportovi na tom nivou po svjetskom standardu.
I da, SD Sloboda je najvece sportsko drustvo u BiH. Ali sta zna jedan Tuzlak o sportu?
Pa ja bih rekao, da je Tuzlak/Tuzla pojam i sinonim za sport u BiH
Bas moras biti bilde da napises sta jedan Tuzlak zna o sportu, a Tuzlaci u vecini sportova dominiraju. Ali olimpijada je zasluga sarajevskog sporta

I da, mati te nije prepoznala kada si otisao u dnevnu. Pitala te jel to mecava vani, a ti samo u sobi bio

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- elamalakia
- Kontakt:
moras biti bas napacen da po citav dan jedino sto pises jest poredjenje sa gradom Sarajevom i svim sto dolazi iz Sa
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ja ti ne odgovaram, samo konstatujem da tvoj mali klub ide u istoriju, prvo cvajta pa gašenje.avenija je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Lizaćeš se ti još malo sa Semom i Čapljinom.![]()
![]()
Kada me uvjeris da si zivo bice a ne bot kompjuter onda mi odgovaraj jer je nemoguce da neko moze biti 24 sata na forumu 365 dana a da je normalan covjek.
Evo molim te objasni kako je to moguce ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FrantoBauzek
moras biti bas napacen da po citav jedino sto pises "ja sam najbolji, ja sam najbolji" i onda ti ljudi kazu da je to sirok pojam i da u nekim stvarima nisi najbolji, a onda se ti pocnes da branis, i rukama i nogama da se cupas.elamalakia je napisao/la:moras biti bas napacen da po citav dan jedino sto pises jest poredjenje sa gradom Sarajevom i svim sto dolazi iz Sa
Da, zaboravio sam pljuvanje i omalozavanje svega sto nije iz Sarajeva
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- elamalakia
- Kontakt:
ja ne znam da li je iko ovdje to napisao, u tom kontekstu da smo u svemu najbolji, ali i boli me ****
generalizujesDa, zaboravio sam pljuvanje i omalozavanje svega sto nije iz Sarajeva
- Incognito87
- Kontakt:
nisam debela njam njam njamFrantoBauzek je napisao/la:moras biti bas napacen da po citav jedino sto pises "ja sam najbolji, ja sam najbolji" i onda ti ljudi kazu da je to sirok pojam i da u nekim stvarima nisi najbolji, a onda se ti pocnes da branis, i rukama i nogama da se cupas.elamalakia je napisao/la:moras biti bas napacen da po citav dan jedino sto pises jest poredjenje sa gradom Sarajevom i svim sto dolazi iz Sa
Da, zaboravio sam pljuvanje i omalozavanje svega sto nije iz Sarajeva
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
Ljeti redukcije vode, zimi kao staljingrad 1942. Izdrzite sarajevski tifusari
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FrantoBauzek
Ima nekoliko pojedinaca iz Sarajeva, koji to cine. Sad je PC (politically correct)elamalakia je napisao/la:generalizujesDa, zaboravio sam pljuvanje i omalozavanje svega sto nije iz Sarajeva

Gif govori hiljadu rijeciwobly92 je napisao/la:![]()

Zadnja izmjena: FrantoBauzek, dana/u 17 nov 2016, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Nije to ništa novo, svugdje na svijetu ruralci imaju nešto protiv ljudi koji dolaze iz metropola.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nigdje ja nisam vidio na ovoj temi da neko nesto pise protiv Beograda i Zagreba..Virtu4l je napisao/la:Nije to ništa novo, svugdje na svijetu ruralci imaju nešto protiv ljudi koji dolaze iz metropola.
FrantoBauzek je napisao/la:
Zrinjski evo postoji 20 godina a grabi ove sezone prema 5-oj prvenstvenoj titulu. Sto rade zadnjih godina je dominacija, a mozemo slobodno reci, danas najveceg bh kluba![]()

Zrinjski ni u svom gradu nije najveci klub, a kamoli u državi.
-
- Kontakt:
Vidis da su se robovi arapa okomili samo na Tuzlu i Zenicu. Nekad i Mostar.avenija je napisao/la:Nigdje ja nisam vidio na ovoj temi da neko nesto pise protiv Beograda i Zagreba..Virtu4l je napisao/la:Nije to ništa novo, svugdje na svijetu ruralci imaju nešto protiv ljudi koji dolaze iz metropola.
- FrantoBauzek
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vidis da su se robovi arapa okomili samo na Tuzlu i Zenicu. Nekad i Mostar.avenija je napisao/la:Nigdje ja nisam vidio na ovoj temi da neko nesto pise protiv Beograda i Zagreba..Virtu4l je napisao/la:Nije to ništa novo, svugdje na svijetu ruralci imaju nešto protiv ljudi koji dolaze iz metropola.

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- elamalakia
- Kontakt:
jesi ti ono napisao na Slobodinom pdf-u Sarajevo je za Tuzlu Los AngelesNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Vidis da su se robovi arapa okomili samo na Tuzlu i Zenicu. Nekad i Mostar.

-
- Kontakt:
elamalakia je napisao/la:jesi ti ono napisao na Slobodinom pdf-u Sarajevo je za Tuzlu Los AngelesNAJGORA_BAGRA je napisao/la: Vidis da su se robovi arapa okomili samo na Tuzlu i Zenicu. Nekad i Mostar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.