ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
izvrstan meč danas. ovaj "riža" je bio izvrstan, ali andy jednostavno trenutno igra stepenicu više od ostalih.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
U prvo setu kako samo spasi trecu set loptujestamaji je napisao/la:izvrstan meč danas. ovaj "riža" je bio izvrstan, ali andy jednostavno trenutno igra stepenicu više od ostalih.

ZZ
Babuka do 40. igraVGS je napisao/la:Ne vidim kako ce Federer igrati jos 4 godine, dabogda on igrao i duplo vise ali...

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ovaj Wawrinka i Cilic samo neko servis botiranje. Tako oni i igraju inace, nema tu puno nekih odstupanja.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
hocemo po pare ?VGS je napisao/la:Ne vidim kako ce Federer igrati jos 4 godine, dabogda on igrao i duplo vise ali...

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da bude u vrhu nekih top10-20 jos 4 godine?delinjo je napisao/la:hocemo po pare ?VGS je napisao/la:Ne vidim kako ce Federer igrati jos 4 godine, dabogda on igrao i duplo vise ali...

da ce igrati do 2020 godine i osvojiti 18 GS ??VGS je napisao/la:Da bude u vrhu nekih top10-20 jos 4 godine?delinjo je napisao/la:hocemo po pare ?VGS je napisao/la:Ne vidim kako ce Federer igrati jos 4 godine, dabogda on igrao i duplo vise ali...

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Da ce osvojiti jos jedan GS i ja vjerujem 

Samo mi nije jasno kako komentatori sportkluba Novaka proglasiše najboljim riternerom svih vremena, sad to rutinski svaki dan govore.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi ti ovih RF idolopoklonika. Zar se jos niste poselamili s cinjenicom da je babuka zivi mrtvac? On je dosao do tog stadija u karijeri da vise ne moze biti ravnopravan ni sa Rizom, Thiemom i Berdychom, da ne spominjem Noleta i Endija. Nista protiv njega, samo objektivno govorim, nazalost to je tako, manite sad tu neke nostalgije, covjek je svoje odradio mozda mu se potrefi jos jedan malo jaci slam da se dogura daleko na neku srecu ili da mu otankaju onako iz respekta i to je to. Ne moze vise ni Copperfield da od njega napravi mladica koji je mlatio nekada sve pjance ovaj pardon tenisere redom. 
Za Nadala jos mozda i ima neke nade ali samo sto se tice RG-a. Dodatno otezavajuca okolnost je obojici sto sad svi na touru znaju da su ranjivi i izlaze na teren sa uvjerenjem a ne samo zeljom da ce dobiti mec ako odigraju kako treba. Proslo je vrijeme skidanja gaca u svlacionici, danas niko nema respekta ni za koga.
@Virtual, pa i jeste jak returner, najbolji uz Endija na touru nema sta, sad da je najbolji svih vremena to ne znam, ali je medju 3-4 najbolja sigurno. Da se raspravljati.

Za Nadala jos mozda i ima neke nade ali samo sto se tice RG-a. Dodatno otezavajuca okolnost je obojici sto sad svi na touru znaju da su ranjivi i izlaze na teren sa uvjerenjem a ne samo zeljom da ce dobiti mec ako odigraju kako treba. Proslo je vrijeme skidanja gaca u svlacionici, danas niko nema respekta ni za koga.
@Virtual, pa i jeste jak returner, najbolji uz Endija na touru nema sta, sad da je najbolji svih vremena to ne znam, ali je medju 3-4 najbolja sigurno. Da se raspravljati.
sto ti i brat Virtu znate gluposti pricati i provocirati to ne zna nikoEffenberg je napisao/la:Vidi ti ovih RF idolopoklonika. Zar se jos niste poselamili s cinjenicom da je babuka zivi mrtvac? On je dosao do tog stadija u karijeri da vise ne moze biti ravnopravan ni sa Rizom, Thiemom i Berdychom, da ne spominjem Noleta i Endija. Nista protiv njega, samo objektivno govorim, nazalost to je tako, manite sad tu neke nostalgije, covjek je svoje odradio mozda mu se potrefi jos jedan malo jaci slam da se dogura daleko na neku srecu ili da mu otankaju onako iz respekta i to je to. Ne moze vise ni Copperfield da od njega napravi mladica koji je mlatio nekada sve pjance ovaj pardon tenisere redom.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa dobro, ako cemo iskreno on je u top3 sigurno, sad je li najbolji o tome se da diskutovati, a i stvar je ukusa. U novijoj eri jest, mada i Agassi je bio strasan riterner. Connors moze rame uz rame sa Novakom. Dakle, Novak, Agassi i Connors su meni top3, ni Andy nije tako daleko.Virtu4l je napisao/la:Samo mi nije jasno kako komentatori sportkluba Novaka proglasiše najboljim riternerom svih vremena, sad to rutinski svaki dan govore.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma nebitno koji je kontekst, ne možeš to govoriti sa sigurnošću. Možeš reći da je jedan od najboljih, ali nikako da je najbolji. Ne mislim na tebe konkretno.bodi123 je napisao/la:Pa dobro, ako cemo iskreno on je u top3 sigurno, sad je li najbolji o tome se da diskutovati, a i stvar je ukusa. U novijoj eri jest, mada i Agassi je bio strasan riterner. Connors moze rame uz rame sa Novakom. Dakle, Novak, Agassi i Connors su meni top3, ni Andy nije tako daleko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa on ili Agassi. Mada, možda bih malu prednost dao Agassiju, jer je bio "ubica" drugog servisa protivnika (češće je napadao, a to sam uvijek cijenio). Novaku to često "propada". Mada, sam Agassi uvijek ističe Novaka kao najboljeg returnera, tako da... Kome vjerovati? Agassiju ili...?
Edit: Nije ni Virtualov miljenik za bacit, da se ne lažemo. Također, često se u govoru o najboljem returnu zaboravljaju Nalbandian i Ferrer. Mada, možda ja ovdje i nisam toliko objektivan, jer vazda sam volio "budaletin" poput Nalbandiana, pa...
Edit: Nije ni Virtualov miljenik za bacit, da se ne lažemo. Također, često se u govoru o najboljem returnu zaboravljaju Nalbandian i Ferrer. Mada, možda ja ovdje i nisam toliko objektivan, jer vazda sam volio "budaletin" poput Nalbandiana, pa...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Federer ima najbolji ritern ikad.
Al' blok ritern i chip n church
Djokovic ima ritern na prvi servis kakav niko nije imao nit ce imat.
Ali Murray ima odlican i blok ritern i push ritern generalno mu je ritern all pro varijabilan tako da ja biram njega.
Al' blok ritern i chip n church

Djokovic ima ritern na prvi servis kakav niko nije imao nit ce imat.
Ali Murray ima odlican i blok ritern i push ritern generalno mu je ritern all pro varijabilan tako da ja biram njega.
Roger Federer the greatest of all time!
Sta je sad ovo otkud Goffin? Kako ce se njemu sad racunati mecevi sa Thiemom i Raonicem?
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nikako, on ulazi na ljestvicu posebno pošto je Gael odustao od nastupa. Svakako ne može proći jer o prolasku odlučuju Miloš i Thiem. Malo glupo ali etoEffenberg je napisao/la:Sta je sad ovo otkud Goffin? Kako ce se njemu sad racunati mecevi sa Thiemom i Raonicem?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa on je rezerva svakako. Svake godine postoje rezerve upravo za ovakve slučajeve.Effenberg je napisao/la:Sta je sad ovo otkud Goffin? Kako ce se njemu sad racunati mecevi sa Thiemom i Raonicem?
Izgubio je oba "prethodna" meča.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Djokovic, Agassi, Murray, Nalbandian pa i Nadal(ipak razlika je u njegovom returnu na sljaci i ostalim podlogama),Ferrer, Hewitt i Davydenko
Djokovic je najkonstantniij na returnu i to na oba protivnikova servisa i prvi i drugi.
Andre je najbolji returner na drugi servis ikada, ali je na prvi imao dosta problema i cesto je "pogadjao" gdje ce protivnik servirati i zato je i cesto "primao" dosta aseva, ali i igrao je protiv strasnih servera i na dosta dosta brzim podlogama nego danas. Ipak onako brz Wimbledon nije mogao uzeti svako.
11 godina je uzimao 30 posto gemova na returnu na betonu, a cak 6 godina je taj procenat bio i 35 posto, sto je fenomenalno
Novak je 2011 imao strahovitih 41%
i to ga je vrlo vjerovatno profiliralo u najboljeg returnera ikada
Nalbandian je drugi servis napadao pa skoro kao i Agassi, jer ono sto je on pogadjao na returnu na druge servise je nemoguce, pogotovo iz BH-a
Djokovic ili Andre koga god izabrao ne bi pogrijesio
Federera bi ugurao nekako medju 8
niko vjerovatno ne vraca one najjace servise kao on, blok return, on i Sampras 
Djokovic je najkonstantniij na returnu i to na oba protivnikova servisa i prvi i drugi.
Andre je najbolji returner na drugi servis ikada, ali je na prvi imao dosta problema i cesto je "pogadjao" gdje ce protivnik servirati i zato je i cesto "primao" dosta aseva, ali i igrao je protiv strasnih servera i na dosta dosta brzim podlogama nego danas. Ipak onako brz Wimbledon nije mogao uzeti svako.
11 godina je uzimao 30 posto gemova na returnu na betonu, a cak 6 godina je taj procenat bio i 35 posto, sto je fenomenalno
Novak je 2011 imao strahovitih 41%

Nalbandian je drugi servis napadao pa skoro kao i Agassi, jer ono sto je on pogadjao na returnu na druge servise je nemoguce, pogotovo iz BH-a
Federera bi ugurao nekako medju 8

Genius, outrageous, the best ever! RF!
ma babuka je zaduzen za ofanzivu,ne interesuju njega ove defanzivne glupostiretro je napisao/la:Djokovic, Agassi, Murray, Nalbandian pa i Nadal(ipak razlika je u njegovom returnu na sljaci i ostalim podlogama),Ferrer, Hewitt i Davydenko
Novak je 2011 imao strahovitih 41%i to ga je vrlo vjerovatno profiliralo u najboljeg returnera ikada
Federera bi ugurao nekako medju 8niko vjerovatno ne vraca one najjace servise kao on, blok return, on i Sampras

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.