FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja vam govorih biće injekcija.
Lupas k'oonako je napisao/la: Nisu lupetanja majstore, plate kasne sigurno. Konkretno 10.11. im je uplacena plata za 9 mjesec, licno se uvjerio u to, tako da nemojte bezveze napadat covjeka kad istinu pise.

Zadnja izmjena: Cheikh, dana/u 16 nov 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Football is a game about feelings and intelligence!
-
bordoheart
- Kontakt:
Nazalost to je istina, i kao neko ko prilicno poznaje situaciju znam da kasne...Plate su momci dobili tek za 9. mjesec a jos malo pa kraj novembra...Ne znam zasto i zbog cega, ali mi se ne svidja ova situacija.belosevic28 je napisao/la:E kad vidim da pojedini botovi ovdje napisu da igracima kasne platemazlumi jedni, ja (zbog posla kojim se bavim) komuniciram s tim ljudima, i prije ce Hrustemu zakasniti menstruacija nego nekome plata...
Ovma sto su se ponadali![]()
Ja se nadam sada nekoj pozitivnoj promjeni koja ce nas sve ponovo ujediniti, samo da ne zapadnemo skroz u letargiju, iskreno vjerujem da je ovo samo prolazno stanje.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nek si se ti registrovao da kažeš da kasni plata.
Igračima ne kasni plata.
Administracija imala neke sankcije to što oni to predstavljaju ko kašnjenja a ne ko sankciju to je druga stvar.
Igračima ne kasni plata.
Administracija imala neke sankcije to što oni to predstavljaju ko kašnjenja a ne ko sankciju to je druga stvar.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 nov 2016, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Meni je ovo nešto poznatobordoheart je napisao/la:Pozdrav bordo bracoNe mogu vas vise samo gledati kako pisete morao sam se malo i sam ukljuciti..Ja se nadam nasem konacnom bordo proljecu, nepopravljivi sam optimista, ali ako svi jako stanemo iza kluba mislim da probleme mozemo ostaviti iza sebe..Samo Sarajevo!
Da li ce ova tema ikad biti normalna pitam se ja, obicni navijac voljenog kluba...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma administracija prestavljala da kasne plate jer su udareni po dzepu. Od igrackog kadra nikom ne kasni plata, cak i stipendijski ugovori iz akademije su na vrijeme isplacivani. Zna se od koga se ovo radi i prica da kasne plate.jurisicduska je napisao/la:Nek si se ti registrovao da kažeš da kasni plata.
Igračima ne kasni plata.
Football is a game about feelings and intelligence!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Šta je po tebi normalno? Da pokušamo raditi na tom.Sabinho je napisao/la:Da li ce ova tema ikad biti normalna pitam se ja, obicni navijac voljenog kluba...![]()
Predlažem da se trač o transferima potencijalnim, mahalskim, i priče bila plata ne bila prebace na posebnu temu pogotovo jer se bliži transfer rok i tek onda neće biti lijepo to čitati. A i zbog prozivanja ima ovdje ljudi čuje da će neki igrač negdje pa ga povezuju s nama ne bil kasnije mogli to koristiti protiv nas. Jbga kad nema neki test jesi li navijač kluba ili nisi. Al eto brzo se skontaju ako ništa.
Mislim da je ova tema napredovala dolaskom hilmage samo još da ima da banuje vako ove padobrance odlično bi bilo. Jbga kad svako sebi daje za pravo da piše šta hoće.
Prvo i da kasne plate pravi navijač ne bi nikad napisao problem unutar svog kluba. Drugo umetanje datuma da bi izgledalo uvjerljivije je providno.
Jednom od tih nasih "fudbalera" mi haver iznajmljuje stan, 100% im nista ne kasni. Realno ste ban zasluzili za ovo.
Ja da se pitam zadnja plata bi im bila u Maju ove godine.
Ja da se pitam zadnja plata bi im bila u Maju ove godine.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Novonapravljeni nickovi pricaju o kasnjenju plata,a ni rijeci nisu prozborili o ekipi,igracima,treneru,navijanju,historiji fks...hmmm. Nesto mi to suhveli!
Ako je tacna informacija,danas objavljena u Avazu,tanova finansijska inekcija se odnosi prvenstveno na obnovu Duljevicevog ugovora da bi se mogao bolje prodati,a ne na nekakvo pojacavanje ekipe,jos su u klubu uslovljeni da prodaju jednog igraca (Mihojevica) da se nesto para zaradi.
Ne mirise to meni na dobro i cini mi se da ce se nasa ocekivanja da ce se dovesti par dobrih igraca-igraca prevage rasprsiti kao mjehur od sapunice. Ali opet kazem,ako je ova informacija tacna.
Ne mirise to meni na dobro i cini mi se da ce se nasa ocekivanja da ce se dovesti par dobrih igraca-igraca prevage rasprsiti kao mjehur od sapunice. Ali opet kazem,ako je ova informacija tacna.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zasto se onda lijepite za njih? preskoci i ljepota od zivota a oni nek pisu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Inace je avaz tacan ko svicarski sat. Oni bas imaju informacije ekstra. Nisu u stanju anketu lazirati debili, a ne doci do infa o Tanovim planovima.
Evo sta sam ja napisao kad je trebao doci jednonogi Said:fks74 je napisao/la: većina vas je svrš..la na dolazak jednonogog i pisali ste bolji je s jednom nogom nego svi ostali sada vam je to zezancija mnogo brate pametujete i sada kada se raskine s njim ugovor reći ćete nema uprava pojma a oni su slušali glas s tribina
A sad idi smaraj nekog drugog sa svojom glupom generalizacijom! Makse!joker90 je napisao/la:Fino ovo za sada ide sa pojacanjima. Saida zaboravite, zavrsio je sa ozbiljnim fudbalom vjerovatno! Koljeno..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
niti je istina ovo za plate, niti je istina ono za duljevića sa prethodne stranice.
slažem se sa duškom, sve i da je istina pravi navijač ne bi pisao na forumu o tome, isto kao što ne bi pljuvao po igračima,
barem ne prema onim koji su nešto značili za klub. o 3g da ne pričam to je baš smijurija. budi objektivan do kraja duška.
slažem se sa duškom, sve i da je istina pravi navijač ne bi pisao na forumu o tome, isto kao što ne bi pljuvao po igračima,
barem ne prema onim koji su nešto značili za klub. o 3g da ne pričam to je baš smijurija. budi objektivan do kraja duška.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Nisam te skontao ovaj dio najbolje ako bi mogao da mi pojasniš. Ovaj 3g.Pukovnik je napisao/la:niti je istina ovo za plate, niti je istina ono za duljevića sa prethodne stranice.
skontaćeš, nisi ti glup momak. kad već pričaš o pravim navijačima onda objasni svojim haverima šta mogu a šta ne mogu.
možeš ti to, pokaži autoritet i prenesi im dio svog znanja.
možeš ti to, pokaži autoritet i prenesi im dio svog znanja.
Nikada nisam zagovarao rat osim u smislu postizanja mira.
Selam Saidoljupcima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
bordoheart
- Kontakt:
Prvo ja nisam imao uopce losu namjeru nego sam rekao samo ono sto znam i upravu ste, evo prvi smatram da tome nije mjesto ovdje pa kako god bilo...A da znam neke stvari, znam...I da, da me neko ne bi neko ovdje okaraterisao da sam na necijoj strani, iskreno i od srca zelim novim ljudima da sto prije dovedi stvari u red i da ponovo gledamo nase Sarajevo koje gazi sve pred sobom.
Evo nam i pukovnika, lik izjavi da na tekmu ode jednom u 3 godina - a sad bi da nam popuje sta su pravi navijaci. Uz to ima i par inasjderskih iz kluba pa demantuje portale.
Tacno treba zabraniti pisanje prvih 6 mjeseci nakon registracije.
Tacno treba zabraniti pisanje prvih 6 mjeseci nakon registracije.