Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
dje ovo?
ko djelic raja na Zemlji
ko djelic raja na Zemlji
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Prva i druga slika - Duvanjsko polje
Treću ne znam
Treću ne znam
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
nema kamena,wrongKawhi je napisao/la:Škutorija lijepa.

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Kawhi je napisao/la:Škutorija lijepa.

Fojnica - oaza multikulturalizma i međusobnog uvažavanja

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nisam nikad bio al sumnjam da je ovo na drugoj Fojnica
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
e jesi smotanHeller je napisao/la:Nisam nikad bio al sumnjam da je ovo na drugoj Fojnica

vidis da pise gracanica nocu.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Mostar je. Ne volim Mostar. Trebinje, Konjic i regija Čitluk-Međugorje-Ljubuški najljepši dijelovi Hercegovine.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vukovije, Gornje.sekerbay je napisao/la:e jesi smotanHeller je napisao/la:Nisam nikad bio al sumnjam da je ovo na drugoj Fojnica![]()
vidis da pise gracanica nocu.

Nullius in verba
jesi li nekad bio u maslama?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Meni je najljepsi grad u drzavi Tesanj, a i imaju vr´ picke.Kawhi je napisao/la:Mostar je. Ne volim Mostar. Trebinje, Konjic i regija Čitluk-Međugorje-Ljubuški najljepši dijelovi Hercegovine.

Nisam, od okoline Tz bio sam u GTz, SH, Caklovicima, Husinu, Ljubacama, Lipnici, Pascima i Bistarcu doduse bio sam u Doknju i onim tamo selima iza Soline al ne znam koje je kojesekerbay je napisao/la:jesi li nekad bio u maslama?

Nullius in verba
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije ta druga slika Fojnica, svake godine sam tu. Nije Fojnica onako velika, Reumal i dva trgovačka centra i ne mere više ništa stati. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hej Bosno čija li si sada...
Gellere uh Tešanj,noćni život,clubovi po Jelahu.. jel ti sad žao što si u Teheranu pored onakvog mjesta

Gellere uh Tešanj,noćni život,clubovi po Jelahu.. jel ti sad žao što si u Teheranu pored onakvog mjesta

Ma prva slika je Fojnica,ja ne znam jel mene neko ovdje trollaUnofficialpage je napisao/la:Nije ta druga slika Fojnica, svake godine sam tu. Nije Fojnica onako velika, Reumal i dva trgovačka centra i ne mere više ništa stati.

cuj, nije bio u pascima i maslama. moja bivsa je s tog kraja. koja je to bomba bila
plavusa sa perfektom figurom. al kad progovori
osim toga, vopi je pila iz flase
da vis kako je lijepo za pogledat kad treba naguzi flasu od po litra.

osim toga, vopi je pila iz flase

jesi li bio kod majora?Heller je napisao/la:Bistarcu

Joj kako sam se znao raskovat u JelahuBesic je napisao/la:Hej Bosno čija li si sada...
Gellere uh Tešanj,noćni život,clubovi po Jelahu.. jel ti sad žao što si u Teheranu pored onakvog mjesta![]()
Ma prva slika je Fojnica,ja ne znam jel mene neko ovdje trollaUnofficialpage je napisao/la:Nije ta druga slika Fojnica, svake godine sam tu. Nije Fojnica onako velika, Reumal i dva trgovačka centra i ne mere više ništa stati.

@Seco brate umrla drugu mati, i za pokoj duse kod Majora

A i pjeske se na jezero picilo

Zadnja izmjena: Heller, dana/u 16 nov 2016, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Vratiti ćemo te na pravi put.sekerbay je napisao/la:cuj, nije bio u pascima i maslama. moja bivsa je s tog kraja. koja je to bomba bilaplavusa sa perfektom figurom. al kad progovori
![]()
![]()
osim toga, vopi je pila iz flaseda vis kako je lijepo za pogledat kad treba naguzi flasu od po litra.
jesi li bio kod majora?Heller je napisao/la:Bistarcu

Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato?Heller je napisao/la:
Joj kako sam se znao raskovat u Jelahu![]()
![]()
![]()
Najljepsa djevojka koja mi je pruzila paznje u zivotu je iz Jelaha
![]()

A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god

Buržuj.Besic je napisao/la:Arena Jelah,Elite Club Jelah ,VIP Jelah .... zvuči poznato?Heller je napisao/la:
Joj kako sam se znao raskovat u Jelahu![]()
![]()
![]()
Najljepsa djevojka koja mi je pruzila paznje u zivotu je iz Jelaha
![]()
![]()
A odakle tebe tamo zbilja? Kako si gore navraćo kad si stalno Tz <--->Prijestolnica,kontam daleko ti je kako god
bio sam jednom i nikad vise.
dvije violine i masna pjevacica.
jos se potukose srebrenicani sa lokalcima.
lete flase, stolice...
al nas je ta tuca spasila placanja racuna.
@heler,
imo sam i jednu iz onog izbjeglickog naselja u simin hanu
bisaleta
takodjer bomba.
ja s njom u toj baraci, a pred vratima ceka grupa srebrenicana
samo Bog zna kako sam se spasio.
dvije violine i masna pjevacica.
jos se potukose srebrenicani sa lokalcima.
lete flase, stolice...
al nas je ta tuca spasila placanja racuna.
davno bilo sad se pominjaloKawhi je napisao/la:Vratiti ćemo te na pravi put.

@heler,
imo sam i jednu iz onog izbjeglickog naselja u simin hanu

bisaleta

ja s njom u toj baraci, a pred vratima ceka grupa srebrenicana

samo Bog zna kako sam se spasio.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Iza Soline imas skretanje desno i pravo. Desno kada odes na desnoj strani ti je Svojtina brdo, a naselje imas Kosci. U konacnici na vrhu gore gdje je rudnik je Tetima, sa Tetime se spustis u G. Tuzlu.Heller je napisao/la:
Nisam, od okoline Tz bio sam u GTz, SH, Caklovicima, Husinu, Ljubacama, Lipnici, Pascima i Bistarcu doduse bio sam u Doknju i onim tamo selima iza Soline al ne znam koje je koje
A kada pravo odes imas Dokanj, lijevo Crno Blato, ako iz Doknja nastavis glavnim putem ides par kilometara sve do planinskog doma na granici sa opcinom Celic. A ako u Doknju nakon mosta skrenes lijevo imas Breske, Hidane Obodnicu, a iz Obodnice se mozes spustiti u Lipnicu, Moze se tu skrenuti i kroz ona sela, Dragunja ili kako vec da zavrsis u onim selima prema Srebreniku.