FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 16 nov 2016, 15:30

saskend444 je napisao/la:
Bordomen je napisao/la:
Memara je napisao/la:slika
Trebala se mozda jos jedna stepenica uraditi na pocetku
ovako izgleda previsoko i kad ustanu na po zemlji gaze :hmmmmm:
Naravno da se radi planski i bit će dodatni red stepenica kada se okonačju radovi na postavljanju. Nema potrebe ako neko ne barata sa ispravnim informacijama da okrene na negativu.
Nista lose nisam mislio
ovo izgleda :thumbup: :bow:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 nov 2016, 15:36

i dalje ne vjerujem da niko ne zna napraviti ovaj facebook frame klinac
https://www.google.ba/webhp?****=ch ... sportsteam

ukratko potrebno je imati verifikovanu stranicu na fb, što imamo....nedo Bog da sam grafički nadaren...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 nov 2016, 16:24

MortemHz je napisao/la:Da li je moguce da navijaci Kozare nisu kaznjeni za cetnicke ispade?
Treba vanago ukinuti permanentno

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 16 nov 2016, 16:28

ledesma je napisao/la:Mislite vi šta hoćete al' ovdje itekako ima istine. Možda nije Ronaldo,a jesi li se zapitao koliko će tražiti na ruke za produženje ugovora? @Sarajlijica1946
Eto kako će nam ubrizgati pare, prodaj najboljeg(Marka M.) da bi mog'o kupiti polovnjaka.

A ni sekunde nisam za ovog Hujića, eh nadam se da ovo nije istina.
Ma moze doci Safet Susic za predsjednika ili rahmetli Hase, predsjednik se nista ne pita. Ovaj Board direktora je puno bitniji.
Football is a game about feelings and intelligence!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 nov 2016, 17:01

E kad vidim da pojedini botovi ovdje napisu da igracima kasne plate :facepalm: mazlumi jedni, ja (zbog posla kojim se bavim) komuniciram s tim ljudima, i prije ce Hrustemu zakasniti menstruacija nego nekome plata...
Ovma sto su se ponadali :tralala: :guz:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 nov 2016, 17:05

DenchiNL je napisao/la:i dalje ne vjerujem da niko ne zna napraviti ovaj facebook frame klinac
https://www.google.ba/webhp?****=chrome ... sportsteam

ukratko potrebno je imati verifikovanu stranicu na fb, što imamo....nedo Bog da sam grafički nadaren...
ovo mogu napraviti samo admini
bgm njima muka i slike nekad staviti a ne "petljati" sa ovim mada ovo je poprilicno lako napraviti

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 nov 2016, 17:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
Merhaba je napisao/la:Imali istine sto pisu pojedini portali da je Duljevic odbio preci u Francusku navodno u Nantes za 1,5 mil?
Istina je. Nije bio zadovoljan platom jer je u opticaju bio prelazak u Besiktas u kojem bi mnogo bolje prosao, no koliko zznam od toga sada nema nista.
De dok si tu, negiraj ova ''lupetanja'' o nekim kasnjenima plata... :oops:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 16 nov 2016, 17:11

Merhaba je napisao/la:Imali istine sto pisu pojedini portali da je Duljevic odbio preci u Francusku navodno u Nantes za 1,5 mil?
Istina je. Nije bio zadovoljan platom jer je u opticaju bio prelazak u Besiktas u kojem bi mnogo bolje prosao, no koliko zznam od toga sada nema nista.
Ko da ce kasnije iz Turske bolje proci nego iz Francuske :damn:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 nov 2016, 17:22

Podsjetimo, navijači Kozare veličali su osumnjičenog za ratne zločine i genocid Ratka Mladića, te skandirali "Nož, žica, Srebrenica" na meču osmine finala Kupa BiH protiv Sarajeva u Gradišci. Kozara danas nije saznala kaznu, ali neće je izbjeći, pošto nadležnost imaju entitetski savezi kada su u pitanju utakmice Kupa. Tako će FS Republike Srpske, odnosno njena Disciplinska komisija, u narednih dan-dva donijeti odluku o kazni.

"Entitetski savezi su nadležni za kazne klubovima u kup utakmicama. Mi ne možemo kazniti Kozaru, ali tražili smo od Fudbalskog saveza RS da nas što prije obavijetse o kazni, jer ipak se radi o nacionalizmu i to mora da bude sankcionisano. Disciplinska komisija FSRS će sutra ili prekosutra, ili najkasnije naredne sedmice donijeti odluku o kazni, nakon čega ćemo biti obaviješteni", kazao je Kosorić.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 nov 2016, 17:23

Očigledno mu je poslovna inteligencija na nivou fudbalske.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 nov 2016, 17:36

Pitanje je da li ce nakon tog ugovora ikad otici korak dalje, i on sam zna da mu je naredni ugovor nakon odlaska iz FKS vjerovatno vrh karijere. Nakon toga ide ka dole, i na kraju se vraca ovamo istoku pod noz :)
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 16 nov 2016, 18:09

Dulja ce pod vodstvom pravog trenera i u pravom klubu postajati sve bolji i bolji igrac. Malo koga Bog nagradi onakvim korakom kao sto je on nagradjen. Nije jos kasno za njega, ja mislim da ce procvjetati kada ode iz FK Sarajevo. Vidjet ce se.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 16 nov 2016, 18:39

Dulja treba da ode , i radi Kluba i Tana a najvise zbog sebe. Istina je da je odbio do sada 3 ponude. Messi ...sta li...nastavi li ovako shebace i sebe i klub.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 nov 2016, 19:24

Cheikh je napisao/la:Dulja ce pod vodstvom pravog trenera i u pravom klubu postajati sve bolji i bolji igrac. Malo koga Bog nagradi onakvim korakom kao sto je on nagradjen. Nije jos kasno za njega, ja mislim da ce procvjetati kada ode iz FK Sarajevo. Vidjet ce se.
i tako evo 2 godine :kafa:
moze se on komotno posrat na svoj talenat kad mu je bitnije furat se po scc-u i jest kolace po cio dan.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2016, 19:26

FrancescoTotti je napisao/la:
Cheikh je napisao/la:Dulja ce pod vodstvom pravog trenera i u pravom klubu postajati sve bolji i bolji igrac. Malo koga Bog nagradi onakvim korakom kao sto je on nagradjen. Nije jos kasno za njega, ja mislim da ce procvjetati kada ode iz FK Sarajevo. Vidjet ce se.
moze se on komotno posrat na svoj talenat kad mu je bitnije furat se po scc-u i jest kolace po cio dan.
I slikati se sa jednonogim brudom, koji nam izbija pare za qrcenje po gradu samo.. :kafa:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

Cheikh
Kontakt:

Post Postao/la Cheikh » 16 nov 2016, 19:27

Zato i kazem da je za sve bolje da sto prije ode, za nas zbig novca, za njega jer se po drugom gradu i drugom klubu nece moci kofrciti i morat ce samo trenirati.

U svakom slucaju nek potpise novi ugovor, pa nek ide. :D

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 nov 2016, 20:26

Bordomen je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:i dalje ne vjerujem da niko ne zna napraviti ovaj facebook frame klinac
https://www.google.ba/webhp?****=chrome ... sportsteam

ovo mogu napraviti samo admini
bgm njima muka i slike nekad staviti a ne "petljati" sa ovim mada ovo je poprilicno lako napraviti
ovo ti fb sam ponudi ako imaš verifikovanu stranicu, znači treba ti frajer da nacrta grafiku i da pošalješ fb na odobrenje....
a znam da je do lijenosti....ima i do nestručnosti dosta....ali haj, šta je još novo u klubu Sarajevo.... :thumbdown:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

onako
Kontakt:

Post Postao/la onako » 16 nov 2016, 20:53

belosevic28 je napisao/la:
De dok si tu, negiraj ova ''lupetanja'' o nekim kasnjenima plata... :oops:
Nisu lupetanja majstore, plate kasne sigurno. Konkretno 10.11. im je uplacena plata za 9 mjesec, licno se uvjerio u to, tako da nemojte bezveze napadat covjeka kad istinu pise.
since 1973

bordoheart
Kontakt:

Post Postao/la bordoheart » 16 nov 2016, 20:53

Pozdrav bordo braco :D Ne mogu vas vise samo gledati kako pisete morao sam se malo i sam ukljuciti..Ja se nadam nasem konacnom bordo proljecu, nepopravljivi sam optimista, ali ako svi jako stanemo iza kluba mislim da probleme mozemo ostaviti iza sebe..Samo Sarajevo!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 nov 2016, 20:56

joker90 je napisao/la:
I slikati se sa jednonogim brudom, koji nam izbija pare za qrcenje po gradu samo.. :kafa:

slika
većina vas je svrš..la na dolazak jednonogog i pisali ste bolji je s jednom nogom nego svi ostali sada vam je to zezancija mnogo brate pametujete i sada kada se raskine s njim ugovor reći ćete nema uprava pojma a oni su slušali glas s tribina

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Drum, Lecler, mire971, mosarajvosa83 i 50 gostiju.