FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali jbga,zato i jeste Zeljo na nivou Viteza,Mladosti,Krupe,Radnika,bas zbog toga sto se odnose na isti nacin prema igracima,koji su pod jos vecim pritiskom ne samo sto igraju za veci klub na papiru,nego zato sto imaju konstantan pritisak od neznalica,koje nemaju pojma o fudbalu,nego samo gledaju rezultat,i onda pocnu pljuvat po svima bez izuzetka,da je Messi igrao za Zelju,zabio 9 golova,a Zeljo izgubio 9:10 Messi bi imao sankcije kao i ostali,plus bi mu navijaci hebavali majku vise,zato sto je on prvi kojega se sjete dok su pijani i nadrogirani na tribinama.
- amazon
- Kontakt:
Meni je samo cudno kako nisu poceli pljuvati po gospodinu Ivici Osimu kad je rekao sljedece :
Zato publika,necu reci da nasjeda,jednostavno vjeruje u sve te price.Ljudi vjeruju u bajke.Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cudo nije iskocio neki veliki zeljovac poput izlije i njegovih drugova. A kad ih sve sastavis zajedno nemaju pet godisnjih Zelje dajem glavu!
A ostalih 20 forumski pametnjakovica da okrenes na glavu sve zajedno nemaju 10 karti s gostovanja. Al inace sve znaju o Zelji, ko treba igrat, ko ga treba otjerati itd.
Zato publika,necu reci da nasjeda,jednostavno vjeruje u sve te price.Ljudi vjeruju u bajke.Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cudo nije iskocio neki veliki zeljovac poput izlije i njegovih drugova. A kad ih sve sastavis zajedno nemaju pet godisnjih Zelje dajem glavu!
A ostalih 20 forumski pametnjakovica da okrenes na glavu sve zajedno nemaju 10 karti s gostovanja. Al inace sve znaju o Zelji, ko treba igrat, ko ga treba otjerati itd.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ako ciljate na oduzimanje jednog dijela plate zbog losih rezultata to je normalno. To je njihov posao i kad ga ne rade kako treba onda budu "kaznjeni". Npr sto je Jadranko rekao da su im oduzeli pola plate kad su ispali iz Kupa i kad su imali one rezultate protiv Celika,Rudara i Slavije. Nemaju pravo da se bune jer ih je Sloboda ponizila sa 5:2. Nikakva zelja i borba nije prikazana u Tuzli. Svako ko ne radi svoj posao kako treba onda slijedi "kazna".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
To nema veze s mozgom. Ne mozes ti od igraca poput Pozder, Toskasa, Bokacininja, Husica, Secerovica, Lazica i ostalih hadalja ocekivati nesto ako on ne zna. A to sto si ti glupan pa Pozderu dao 8.000 KM, nije problem igraca, nego onog glupana koji je procijenio da ce on u Zelji nesto uraditi. Kad si dao tolike pare jedi svoja gov.na. Ako neces, uzimaj od plate i dobit ces klub koji ce biti 5-6 na tabeli.
Milion puta prepricana prica al dzaba.
Milion puta prepricana prica al dzaba.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Igraci koji su tu imaju talenta. Ako su mogli pobijediti Radnik koji je tad bio 3 ili 2 na tabeli znaci da mozes sve pobijediti kad hoces. Na terenu se vidi da oni hoce i pritisnu svakog,ali desi se 3-4 minuta da im padne koncentracija i zabije im neko gol poslije toga se ne mogu vratit jer imaju barijeru u glavi. Uzmi gol Sirokog i Slobode. Gol Sirokog iz jedne onako kad se gleda bezopasne akcije primamo gol gdje su nam oba beka lijevo i stoperi daleko od gola. To je taj pad i budu kaznjeni za promasene sanse. Bokacini je po meni solidan. Sasvim ok stoper,a i Lazic s tim da ovaj drugi sve napravi super i ocigledno iz nekog nepoznatog razloga glupo upropasti. Nije to neznanje nego vise ga zbunjenost,strah nesto tako.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- amazon
- Kontakt:
Kakvog ba talenta. Ovo je najgori prelazni rok u historiji Zelje. Prvi trening je to rekao. Od Kostica do danas, to je jedno veliko smece na kvadrat.Ugljesa ima 23 godine ti njega ne mozes prodati u Sask, on nije vidio igraca. O cemu mi pricamo, kod nas igraju balvani.
Meni to nije problem, problem je sto mi u klubu nemamo covjeka koji ZNA procijeniti igraca, neko ko je strucan sto se tice fudbala.O cemu mi pricamo!
Meni to nije problem, problem je sto mi u klubu nemamo covjeka koji ZNA procijeniti igraca, neko ko je strucan sto se tice fudbala.O cemu mi pricamo!
Svi u Vitez!!!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- zeljoooooooooo
Rokoko87 je napisao/la:Svi u Vitez!!!

Tako je, dosta priče u prazno, sada je podrška najvažnija. Izgurati još ovo malo do kraja pa podvući crtu i vidjeti kako se možemo unaprijediti za dalje, nema druge.
- amazon
- Kontakt:
Tu pricu pricamo sad ce druga godina skora. Cekaj, jednu pauzu, pa cekaj kraj sezone, pa opet cekaj pauzu i tako u nedogled. Ako vam je to rijesenje cekati pauze, onda smo u klincu zestokom.
- MocMahale444
Bodovi su dogovoreni, tajni mod Samke je rekao 2ca ko kuca.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sto bi izlija rekao nije nasa uprava amar osim pa da kupuje utakmice 

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Gigant !Harrison je napisao/la:amazon je napisao/la:Ne mozemo mi trenutno nikoga pobjediti jer se mi ne bavimo terenom, igrom, nego gledamo kako cemo kojeg igraca sljedeceg otjerati. Na kraju se sve to sazna i samim tim igraci postaju razocarani. Tu uspjeha nema na nasu zalost. Ostaje samo da se nadamo kao navijaci da cemo pobjediti, al bolje biti pesimista i vise cu se obradovati ako pobjedimo. U sta cisto sumnjam.Prosle sezone trougao, Siroki, da Vitez ostane u ligi, bla,bla. Ljudi dosli na Grbavicu slozili nam dva komada. Sta ce ocekivati u gostima? Nista!
Volio bih samo zbog nasih strucnjaka da Kosoric ne igra i da popusimo da vidimo ko ce biti sljedeci krivac?![]()
![]()

Cuj onoga, naprica svasta i kao slag na tortu doda da mu se malo zgadio ovaj klub..
Ja oplako oca'm, lik je dijagnozaThetraphak1921 je napisao/la:Gigant !Harrison je napisao/la:amazon je napisao/la:Ne mozemo mi trenutno nikoga pobjediti jer se mi ne bavimo terenom, igrom, nego gledamo kako cemo kojeg igraca sljedeceg otjerati. Na kraju se sve to sazna i samim tim igraci postaju razocarani. Tu uspjeha nema na nasu zalost. Ostaje samo da se nadamo kao navijaci da cemo pobjediti, al bolje biti pesimista i vise cu se obradovati ako pobjedimo. U sta cisto sumnjam.Prosle sezone trougao, Siroki, da Vitez ostane u ligi, bla,bla. Ljudi dosli na Grbavicu slozili nam dva komada. Sta ce ocekivati u gostima? Nista!
Volio bih samo zbog nasih strucnjaka da Kosoric ne igra i da popusimo da vidimo ko ce biti sljedeci krivac?![]()
![]()
Cuj onoga, naprica svasta i kao slag na tortu doda da mu se malo zgadio ovaj klub..

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Poceo se kupati u sopstvenoj pjeni.... ne zna ni šta bi vise pisao...
Treba stvarno otjerati misketa, ozbiljno je zdravlje ovdje narusio pojedinim forumasima... jbg nije to dobro... tezak je posao raditi za telibecirevica i ostalu propalu upravu zvanu ljudski sljam....
Jos pogotovo u ovim trenucima kad miske opasno urinira po oponentima...
Treba stvarno otjerati misketa, ozbiljno je zdravlje ovdje narusio pojedinim forumasima... jbg nije to dobro... tezak je posao raditi za telibecirevica i ostalu propalu upravu zvanu ljudski sljam....
Jos pogotovo u ovim trenucima kad miske opasno urinira po oponentima...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Iskreno,vi ste retardirani i ne zasluzujete bolje od ovoga.
Ovaj amazon je za vecinu stvari u pravu. Bolje da nista nisam pisao kada vidim postove ovih jadova koji se jave 8 sati poslije postanja kao da ismijavaju,kada niko nije online(iz kojeg interesa,ne znam). Kupajte se u svojim ****.
Ovaj amazon je za vecinu stvari u pravu. Bolje da nista nisam pisao kada vidim postove ovih jadova koji se jave 8 sati poslije postanja kao da ismijavaju,kada niko nije online(iz kojeg interesa,ne znam). Kupajte se u svojim ****.
-
- Kontakt:
Naučite ljudi jednom zauvjek da ne treba pričati o upravama, finansijama, uslovima i ostalim qrcima palčevima, pričajte o Želji, o igri , o bodovima, o igračima, o navijačima i na kraju o trofejima. Zar ne vidite da ni u jednom klubu gdje dominira priča o upravama i pojedincima koji vode klubove ne ide na sportskom planu, na jedinom bitnom planu za nas navijače. Kad ste pročitali i dali uopšte znate nešto o upravi Zrinskog ??? Niko pojma nema a ljudi preuzeli primat u bh fudbalu, uzimaju treću titulu u zadnje 4 godine
halo momci šal, karta, grlo, dlan i to je ono što je naše , kakvi više mitovi o pojedincima a iz godine u godinu nam se topi prednost u trofejima gdje smo mislili da nas niko nikad neće proći.
Dok se mi glupiramo i svađamo zbog nebitnih stvari drugi uživaju u pobjedama i trofejima.

Dok se mi glupiramo i svađamo zbog nebitnih stvari drugi uživaju u pobjedama i trofejima.

Treba podrzati ovu ekipu do zimske pauze, dakle jos 3 kola, pa onda pricati o transferima, odlascima itd... Desavaju se pozitivne stvari, prije svih na infrastrukturi, pitanje je dana kada ce poceti radovi na istocnoj tribini, stadion ce na proljece aBd biti u novom ruhu, gradi se Juzna longitudinala uz stadion, sve ce to dati jedan potpuno novi izgled Grbavice. Na treneru i igracima je da svojim igrama i zalaganjem ispostuju navijace, upravu, sponzore, medije itd.. pa cemo vidjeti na pauzi ko je za Zelju a kome se treba zahvaliti, naravno nakon dublje analzie..
Ekipi treba davati podrsku i kad gubi. Dok nose sveti dres treba ih podrzavati. Vecina navijaca se gubi i nasjeda na izrezirane price tipa bojkot, sisa i alkohol. Takve price se ne fabrikuju onako i cilj im je skinuti odgovornost sa odgovornih za nogometnu blamazu. Podrska je sad prijeko potrebna a na pauzi cemo imati vremena za druge diskusije. Sest bodova nam treba iz tri meca.bosnas_ je napisao/la:Treba podrzati ovu ekipu do zimske pauze, dakle jos 3 kola, pa onda pricati o transferima, odlascima itd... Desavaju se pozitivne stvari, prije svih na infrastrukturi, pitanje je dana kada ce poceti radovi na istocnoj tribini, stadion ce na proljece aBd biti u novom ruhu, gradi se Juzna longitudinala uz stadion, sve ce to dati jedan potpuno novi izgled Grbavice. Na treneru i igracima je da svojim igrama i zalaganjem ispostuju navijace, upravu, sponzore, medije itd.. pa cemo vidjeti na pauzi ko je za Zelju a kome se treba zahvaliti, naravno nakon dublje analzie..
Trolls, bez vrijedjanja, molim te.
- plavousrcu
- Kontakt:
Necemo na taj nivo doci zadugo. Takva smo sredina, a kad nas ne ide trazimo izgovor. Vitez bolje ifra u gostima, a igrat ce na nulu. Nije Musa papak i rani gol bi nama donio pobjedu. Ako nas primarni cilj bude ne primiti gol necemo se dobro provesti.narodniheroj je napisao/la:Naučite ljudi jednom zauvjek da ne treba pričati o upravama, finansijama, uslovima i ostalim qrcima palčevima, pričajte o Želji, o igri , o bodovima, o igračima, o navijačima i na kraju o trofejima. Zar ne vidite da ni u jednom klubu gdje dominira priča o upravama i pojedincima koji vode klubove ne ide na sportskom planu, na jedinom bitnom planu za nas navijače. Kad ste pročitali i dali uopšte znate nešto o upravi Zrinskog ??? Niko pojma nema a ljudi preuzeli primat u bh fudbalu, uzimaju treću titulu u zadnje 4 godinehalo momci šal, karta, grlo, dlan i to je ono što je naše , kakvi više mitovi o pojedincima a iz godine u godinu nam se topi prednost u trofejima gdje smo mislili da nas niko nikad neće proći.
Dok se mi glupiramo i svađamo zbog nebitnih stvari drugi uživaju u pobjedama i trofejima.![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 24 gosta.