Romeo PrimoracKingJamesMVP je napisao/la:Tko je uopće sudio utakmicu?

Romeo PrimoracKingJamesMVP je napisao/la:Tko je uopće sudio utakmicu?
Dobiti cemo naknadu za treniranjejozo121 je napisao/la:Za nedjelju nam fale Lončar (povrijeđen) i Krstanović (kartoni). Ima li ovaj naš junior Jurić ugovor sa klubom ili smo opet ispali smiješni ? Otišao je na probu u Nurnberg.
Denis u ovom prilogu nije rekao o kakvoj ozljedi rijec,osim da je vuce duze vrime.Android je napisao/la:Kakva je ozljeda u pitanju kod Loncara?
Kakva su vremena bila to,odigramo nerijeseno protiv zelje ili sarajeva ko da smo izgubili,a danas prakticki se slavi bod na pecari.Ili ako nije pet komada u mrezi rudara,kozare,leotara onda ko da nismo ni pobjediliEvolve je napisao/la:Od sezone 2011/2012 do danas, u prvenstvu odigrano ukupno 82 prvenstvene utakmice kao domaćini. U te 82 utakmice sljedeći rezultati su postignuti:
UKUPNO POBJEDA : 58
UKUPNO NERIJEŠENIH : 22
UKUPNO PORAZA : 2 ( PORAZI U SEZONAMA 2012/2013 i 2015/2016)
UKUPNA GOL RAZLIKA : 187 / 46 , GDJE SMO DAVALI PO PROSJEKU 2,28 GOLOVA PO UTAKMICI A PRIMALI 0,56 PO UTAKMICI.
Zanimljivo, ove sezone u 7 domaćih tekmi, smo primili 8 golova, a u preostalim navedenim sezonama samo smo jednom u 15 kola imali više od toga, u sezoni 2015/2016 broj postignutih i primljenih golova je bio 35:10. Znači ove sezone u upola manje kola smo skoro dostigli već tu brojku.
Eto, malo zanimljivosti od mene
Neka,barem nestoAndroid je napisao/la:Cuo sam da nam dolazi neki mladi brazilac iz Rijeke valjda, krilo/napadac
Poslano sa mog SM-A510F
Zna li itko ime?96BadBoy je napisao/la:Neka,barem nestoAndroid je napisao/la:Cuo sam da nam dolazi neki mladi brazilac iz Rijeke valjda, krilo/napadac
Poslano sa mog SM-A510F
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.