PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
nista carko samo amazon uplatio, a ovi ostali na rende kora ,nisu jos ni ustali garant...
Šta ti inače radiš? ja znam što ja imam vremena da serem po forumimaVirtu4l je napisao/la:Stid me je čitati tvoje postove, vjerujem da se i drugi tako osjećaju

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
SA ovim profilom dokazujem da sam za gindisa po broju napravljenih profila.Skver je napisao/la:Imam i ovaj, problem?narodniheroj je napisao/la:Ja se ponado da je našo neki poso u Beču, kad kurko jarane, frajer rego još 5 nikova i dere li dere![]()
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Đeće na rusiju 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
A jel ti se ovaj profil dopadanarodniheroj je napisao/la:Ja se ponado da je našo neki poso u Beču, kad kurko jarane, frajer rego još 5 nikova i dere li dere![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Incognito87
- Kontakt:
mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
bolje gledaj u svoje dvoriste, gras,toplane,sarajevo gas,vik,kk bosna, imal ista da nije cucnulo...Incognito87 je napisao/la:mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
bog te dugovi premasuju pola milijarde

jos cuke ujedaju po ulicama

- Incognito87
- Kontakt:
evo ga, jedan se sam prijavio. mada ovdje je metastaziralo, njemu nema pomoći.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
miki kad prigusti, javi ziro racun pomoci cemo tja ljudi smo...Incognito87 je napisao/la:evo ga, jedan se sam prijavio. mada ovdje je metastaziralo, njemu nema pomoći.
poslacemo vam i soli i koMpira

nema smisla pastete i kosti slat,to vec dobijate iz hercegovine

nemoj da nam age budu gladne
- Incognito87
- Kontakt:
sve pare idu u sarajevo, ne brini se ti za nas. vi radite, a mi ćemo uživati. zašto da vam i tu crkavicu koju jedva skuckate uzimamo. ljudi smo, pustićemo i vas da živite. doduše nećete dugo, ali Bože moj.
nadam se da ti je ovjerena knjižica, za tvoje dobro.
ma kakvi vi i pare..tja kod vas samo dino merlin ima para.kako i nece kolko marne za novu godinu pola milionceka nije salaIncognito87 je napisao/la:sve pare idu u sarajevo, ne brini se ti za nas. vi radite, a mi ćemo uživati. zašto da vam i tu crkavicu koju jedva skuckate uzimamo. ljudi smo, pustićemo i vas da živite. doduše nećete dugo, ali Bože moj.

subota skenderiija pravac,

a ti pogotov. na cvaja idi pojedi sta ba ko cojk

- Incognito87
- Kontakt:
mi za novu godinu potrošimo onoliko para koliko tuzla potroši za godinu.
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja
jesi li provjerio je li ovjerena knjižica?
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja

ne trosis ti bijedo jer ti nemas sta potrosit,sad da te izvrnem naopako ne bi tri marke iz dzepova ispale,nego vam to uzimaju iz budzeta , to znaci da ces jos manje imat na socijali..Incognito87 je napisao/la:mi za novu godinu potrošimo onoliko para koliko tuzla potroši za godinu.
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja![]()
opet valja spremat humanitarnu za sarajevo,pa dokad majka mu stara. s njima bi i unhcr propo nacisto

nema toga kod nas u becu samo ojriIncognito87 je napisao/la:

sto ti je sarajevska socijala

- Incognito87
- Kontakt:
e jbg sad. uzeo si maha Boga mi. e čuj on nekome humanitarnu da sprema, još iz tuzle
kažem ti ba, vi samo radite, pa ćemo vam pare uzeti. jbg glavni grad, šta ćeš.
ne reče mi ima li u tuzli dočeka nove godine? požurite možda maca bude imala mušteriju tad, a ramiz bude drugu radio, pa ko će onda uveseljavati kalesijce i raju iz teočaka, međeđe, sapne, kao i ostale prave tuzlake

ne reče mi ima li u tuzli dočeka nove godine? požurite možda maca bude imala mušteriju tad, a ramiz bude drugu radio, pa ko će onda uveseljavati kalesijce i raju iz teočaka, međeđe, sapne, kao i ostale prave tuzlake

koliko si zglajzo, bil gejts bi bankrotiro da finansira tvoje liječenjeSariel je napisao/la:nema toga kod nas u becu samo ojriIncognito87 je napisao/la:
jesi li provjerio je li ovjerena knjižica?![]()
sto ti je sarajevska socijala
Sada cu ti doci na kucni prag. Bezirk 2 je spreman da se bori.Incognito87 je napisao/la:mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
-
- Kontakt:
I dok se mi medjusobno gazimo, nas NAS savez gazi.
Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.
Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........."

Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.
Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........."

ja sto, sta se cudis i u ratu sam slao, itekakoIncognito87 je napisao/la:e jbg sad. uzeo si maha Boga mi. e čuj on nekome humanitarnu da sprema, još iz tuzlekažem ti ba, vi samo radite, pa ćemo vam pare uzeti. jbg glavni grad, šta ćeš.
ne reče mi ima li u tuzli dočeka nove godine? požurite možda maca bude imala mušteriju tad, a ramiz bude drugu radio, pa ko će onda uveseljavati kalesijce i raju iz teočaka, međeđe, sapne, teočaka, kao i ostale prave tuzlake
koliko si zglajzo, bil gejts bi bankrotiro da finansira tvoje liječenje

i opet cu nije problem niki..
vidim mlad si ti da bi se sjeco ko je kome pomgao kad je bilo najteze,neka neka.
klosaru jeedan
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Majku li vam ****NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I dok se mi medjusobno gazimo, nas NAS savez gazi.![]()
Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........."![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Incognito87
- Kontakt:

ja kontam ti se zajebavaš, a ti fakat imaš neke psihičke smetnje.
nego nisi mi odgovorio, ko zabavlja kalesijce i ostale prave tuzlake za novu godinu ili ćete pratiti trend ostalih sugrađana pa ćete doći u sarajevo da makar par dana uživo vidite kako izgleda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.