Ispratio,nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:
Nesto prije NBA, sretno.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ispratio,nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:
Nesto prije NBA, sretno.
Meksiko mi je najgori, dvoumio sam se 10 minuta da li dvicu ili z1, i pogledam ova Panama sve igra na gol ili dva, nema 3+ ni za lijeka, ocekujem pobjedu Meksika svakako, jaki su pravo, valjda ih ne natrpaju.Believe je napisao/la:Ispratio,nek nam je sretno.bodi123 je napisao/la:
Nesto prije NBA, sretno.
murray-nishikori 2:0 1,80Mashovd je napisao/la:Evo nesto i od mene
live+nba
monflis-thiem 1 1,75![]()
![]()
![]()
toronto-clevland vise od 201,0 1,40![]()
![]()
bet 365
ulog:10e
Da, ali mozes samo igrati singl.orbi je napisao/la:Nudili bet365 NBA over under na igrače?
Fearless je napisao/la:Da, ali mozes samo igrati singl.orbi je napisao/la:Nudili bet365 NBA over under na igrače?
zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
stan the man bi trebao dobiti, ima 10-2 protiv čilića koji čini mi se a što je i normalno da se štedi za slj.vikend i veliko finale davis cupa u Zagrebu, mislima je on već tamo i očekujem da ne da sve od sebe. Da je to Marin prije pobjede nad noletom ne bih razmišljao i sumnjao u njega ali ovaj Marin koji kao da se ispuhao nakon te pobjede protiv tadašnjeg igrača broj 1 protiv motiviranijeg stana koji čuva poziciju 3 na ovom finalsu (samo je 6 igrača bilo na prva tri mjesta posljednih desetak godina - Nole,Andy,Rafa,Fedex,Ferrer i Stan) a koju napadaju Miloš i Kei i on ne smije izgubiti večeras inače više neće biti u top 3. Ne treba zavarati loš nastup švicarca u prvom kolu, Kei je bio na nivou što je pokazao i danas namučivši svjetsku jedinicu. Value bet po meni i čini mi se prevelika kvota no vidjeti ćemo. Izađe li Marin u onim kupaćim gaćama pred Donnu Vekić koja će biti na tribinama mogao bi se više skoncentrirati na nju
izgleda da će dobiti ti Marin jbg da ja to zacrvenim odmahrisingforce je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
stan the man bi trebao dobiti, ima 10-2 protiv čilića koji čini mi se a što je i normalno da se štedi za slj.vikend i veliko finale davis cupa u Zagrebu, mislima je on već tamo i očekujem da ne da sve od sebe. Da je to Marin prije pobjede nad noletom ne bih razmišljao i sumnjao u njega ali ovaj Marin koji kao da se ispuhao nakon te pobjede protiv tadašnjeg igrača broj 1 protiv motiviranijeg stana koji čuva poziciju 3 na ovom finalsu (samo je 6 igrača bilo na prva tri mjesta posljednih desetak godina - Nole,Andy,Rafa,Fedex,Ferrer i Stan) a koju napadaju Miloš i Kei i on ne smije izgubiti večeras inače više neće biti u top 3. Ne treba zavarati loš nastup švicarca u prvom kolu, Kei je bio na nivou što je pokazao i danas namučivši svjetsku jedinicu. Value bet po meni i čini mi se prevelika kvota no vidjeti ćemo. Izađe li Marin u onim kupaćim gaćama pred Donnu Vekić koja će biti na tribinama mogao bi se više skoncentrirati na nju
tesko, promjenio je sorc
Svi znamo kako evridž ero drzi do izgleda i stajlingazgmiky je napisao/la:izgleda da će dobiti ti Marin jbg da ja to zacrvenim odmahrisingforce je napisao/la:zgmiky je napisao/la:Čilić-Wawrinka 2 2.20
tesko, promjenio je sorc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.