PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sariel
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 14:21

nista carko samo amazon uplatio, a ovi ostali na rende kora ,nisu jos ni ustali garant...

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 16 nov 2016, 14:24

Virtu4l je napisao/la:Stid me je čitati tvoje postove, vjerujem da se i drugi tako osjećaju
Šta ti inače radiš? ja znam što ja imam vremena da serem po forumima :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 16 nov 2016, 14:26

Skver je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Ja se ponado da je našo neki poso u Beču, kad kurko jarane, frajer rego još 5 nikova i dere li dere :tokralju: :tokralju:
Imam i ovaj, problem?
SA ovim profilom dokazujem da sam za gindisa po broju napravljenih profila.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 14:27

Đeće na rusiju :urnebes:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 nov 2016, 14:33

narodniheroj je napisao/la:Ja se ponado da je našo neki poso u Beču, kad kurko jarane, frajer rego još 5 nikova i dere li dere :tokralju: :tokralju:
A jel ti se ovaj profil dopada :kafa:.. Sa kojeg želiš da ti odgovorim... Morat ćeš anketu pravit
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 14:51

mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 14:55

Incognito87 je napisao/la:mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
bolje gledaj u svoje dvoriste, gras,toplane,sarajevo gas,vik,kk bosna, imal ista da nije cucnulo...
bog te dugovi premasuju pola milijarde :urnebes:
jos cuke ujedaju po ulicama :urnebes:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 14:58

evo ga, jedan se sam prijavio. mada ovdje je metastaziralo, njemu nema pomoći.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 14:59

Incognito87 je napisao/la:evo ga, jedan se sam prijavio. mada ovdje je metastaziralo, njemu nema pomoći.
miki kad prigusti, javi ziro racun pomoci cemo tja ljudi smo...
poslacemo vam i soli i koMpira :urnebes:
nema smisla pastete i kosti slat,to vec dobijate iz hercegovine :lol:
nemoj da nam age budu gladne

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 15:04

sve pare idu u sarajevo, ne brini se ti za nas. vi radite, a mi ćemo uživati. zašto da vam i tu crkavicu koju jedva skuckate uzimamo. ljudi smo, pustićemo i vas da živite. doduše nećete dugo, ali Bože moj.
nadam se da ti je ovjerena knjižica, za tvoje dobro.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 15:07

Incognito87 je napisao/la:sve pare idu u sarajevo, ne brini se ti za nas. vi radite, a mi ćemo uživati. zašto da vam i tu crkavicu koju jedva skuckate uzimamo. ljudi smo, pustićemo i vas da živite. doduše nećete dugo, ali Bože moj.
nadam se da ti je ovjerena knjižica, za tvoje dobro.
ma kakvi vi i pare..tja kod vas samo dino merlin ima para.kako i nece kolko marne za novu godinu pola milionceka nije sala :urnebes:
subota skenderiija pravac, :opaopa: :mrgreen:

a ti pogotov. na cvaja idi pojedi sta ba ko cojk :geek:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 15:13

mi za novu godinu potrošimo onoliko para koliko tuzla potroši za godinu.
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja :rol:

jesi li provjerio je li ovjerena knjižica?

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 15:19

Incognito87 je napisao/la:mi za novu godinu potrošimo onoliko para koliko tuzla potroši za godinu.
ko je kod vas za novu godinu? maca diskrecija i ramiz zmaj? prava tuzlanska raja :rol:

ne trosis ti bijedo jer ti nemas sta potrosit,sad da te izvrnem naopako ne bi tri marke iz dzepova ispale,nego vam to uzimaju iz budzeta , to znaci da ces jos manje imat na socijali..
opet valja spremat humanitarnu za sarajevo,pa dokad majka mu stara. s njima bi i unhcr propo nacisto :urnebes:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 15:22

Incognito87 je napisao/la:

nema toga kod nas u becu samo ojri :urnebes:
sto ti je sarajevska socijala :urnebes:

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 15:25

e jbg sad. uzeo si maha Boga mi. e čuj on nekome humanitarnu da sprema, još iz tuzle :rol: kažem ti ba, vi samo radite, pa ćemo vam pare uzeti. jbg glavni grad, šta ćeš.

ne reče mi ima li u tuzli dočeka nove godine? požurite možda maca bude imala mušteriju tad, a ramiz bude drugu radio, pa ko će onda uveseljavati kalesijce i raju iz teočaka, međeđe, sapne, kao i ostale prave tuzlake :mrgreen:

Sariel je napisao/la:
Incognito87 je napisao/la:

nema toga kod nas u becu samo ojri :urnebes:
sto ti je sarajevska socijala :urnebes:
koliko si zglajzo, bil gejts bi bankrotiro da finansira tvoje liječenje

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 16 nov 2016, 15:29

Incognito87 je napisao/la:mislim da je ova tema nanijela više oboljenja tuzlacima u zadnjih godinu dana nego termoelektrana od kako je napravljena
Sada cu ti doci na kucni prag. Bezirk 2 je spreman da se bori.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 nov 2016, 15:30

I dok se mi medjusobno gazimo, nas NAS savez gazi. :kafa:

Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.

Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........." :puke: :puke: :puke: :puke:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 16 nov 2016, 15:31

Incognito87 je napisao/la:e jbg sad. uzeo si maha Boga mi. e čuj on nekome humanitarnu da sprema, još iz tuzle :rol: kažem ti ba, vi samo radite, pa ćemo vam pare uzeti. jbg glavni grad, šta ćeš.

ne reče mi ima li u tuzli dočeka nove godine? požurite možda maca bude imala mušteriju tad, a ramiz bude drugu radio, pa ko će onda uveseljavati kalesijce i raju iz teočaka, međeđe, sapne, teočaka, kao i ostale prave tuzlake :mrgreen:

koliko si zglajzo, bil gejts bi bankrotiro da finansira tvoje liječenje
ja sto, sta se cudis i u ratu sam slao, itekako :salut:
i opet cu nije problem niki..
vidim mlad si ti da bi se sjeco ko je kome pomgao kad je bilo najteze,neka neka.
klosaru jeedan

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 nov 2016, 15:33

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:I dok se mi medjusobno gazimo, nas NAS savez gazi. :kafa:

Tako je Zrinjski ukupno kažnjen s 4.000 KM zbog pnašanja svojih navijača u dva kola BHT Premijer lige i Kupa BiH. Željezničara je kažnjen s 1.000 KM zbog pirotehnike i korištenja megafona od strane navijača na utakmici protiv Slobode, dok je Široki Brijeg kažnjen s 1.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Željezničara. Ono što je ipak najzanimljivije je da Kozara nije kažnjena zbog neprimjerenog skandiranja navijača na utakmici protiv Sarajeva. Poprilično je nevjerovatno da Kozara nije kažnjena s obzirom na to da je delegat ovog susreta sve zabilježio u svom izvještaju nakon utakmice.

Pazi, megafon vece zlo od "Noz..........." :puke: :puke: :puke: :puke:
Majku li vam **** :puke:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 nov 2016, 15:34

:rol: :rol: :rol:
ja kontam ti se zajebavaš, a ti fakat imaš neke psihičke smetnje.

nego nisi mi odgovorio, ko zabavlja kalesijce i ostale prave tuzlake za novu godinu ili ćete pratiti trend ostalih sugrađana pa ćete doći u sarajevo da makar par dana uživo vidite kako izgleda?

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.