Znamo mi i dobro odigrati. U Vitezu bismo trebali ponoviti igru iz Bijeljine. Pobjeda bi onda bila sigurna.LjoZee je napisao/la:Zgadit cemo im fudbal,ali bukvalno kad vide kako igramo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mene nervira Petrovic. Lik zadnje 3-4 utakmice izjavljuje u fazonu iz jedne sanse primimo gol,ali bili smo bolji. Brate dragi promijeni nesto. Kakvu korist imamo ako on to ponavlja u svakoj izjavi,a ne vidim pomak. Vitez ima dobrog trenera i borbene igrace. Nasi rijetko kad su bas borbeni. Veca zelja ce presuditi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Petrovic nije radio u velikom klubu. Ima taj problem i trazi alibi za neuspjeh. Nikako da se navikne na klupu Zelje. Tri mjeseca je kod nas i nek odradi zadnje tri utakmice kako treba i bez izvlacenja.LjoZee je napisao/la:Mene nervira Petrovic. Lik zadnje 3-4 utakmice izjavljuje u fazonu iz jedne sanse primimo gol,ali bili smo bolji. Brate dragi promijeni nesto. Kakvu korist imamo ako on to ponavlja u svakoj izjavi,a ne vidim pomak. Vitez ima dobrog trenera i borbene igrace. Nasi rijetko kad su bas borbeni. Veca zelja ce presuditi.
-
- Kontakt:
ljoze valja gluposti od kad se registrovao
- amazon
- Kontakt:
Ne mozemo mi trenutno nikoga pobjediti jer se mi ne bavimo terenom, igrom, nego gledamo kako cemo kojeg igraca sljedeceg otjerati. Na kraju se sve to sazna i samim tim igraci postaju razocarani. Tu uspjeha nema na nasu zalost. Ostaje samo da se nadamo kao navijaci da cemo pobjediti, al bolje biti pesimista i vise cu se obradovati ako pobjedimo. U sta cisto sumnjam.Prosle sezone trougao, Siroki, da Vitez ostane u ligi, bla,bla. Ljudi dosli na Grbavicu slozili nam dva komada. Sta ce ocekivati u gostima? Nista!
Volio bih samo zbog nasih strucnjaka da Kosoric ne igra i da popusimo da vidimo ko ce biti sljedeci krivac?
Volio bih samo zbog nasih strucnjaka da Kosoric ne igra i da popusimo da vidimo ko ce biti sljedeci krivac?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ne lazi da ces se obradovati ako pobjedimo, ti nisi navijac zelje i ti se radujes porazima ne pobjedama 

- amazon
- Kontakt:
Ti znas cemu se ja radujem 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Ne mozemo mi trenutno nikoga pobjediti jer se mi ne bavimo terenom, igrom, nego gledamo kako cemo kojeg igraca sljedeceg otjerati. Na kraju se sve to sazna i samim tim igraci postaju razocarani. Tu uspjeha nema na nasu zalost. Ostaje samo da se nadamo kao navijaci da cemo pobjediti, al bolje biti pesimista i vise cu se obradovati ako pobjedimo. U sta cisto sumnjam.Prosle sezone trougao, Siroki, da Vitez ostane u ligi, bla,bla. Ljudi dosli na Grbavicu slozili nam dva komada. Sta ce ocekivati u gostima? Nista!

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Nema mozemo ili ne mozemo. U Vitezu moramo pobijediti. Ako se to ne desi odgovorni za stanje u klubu ce pustiti nekog niz vodu, trenera ili nekoliko igraca. Treba nam pobjeda radi mira u kuci.
- MocMahale444

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- amazon
- Kontakt:
Uplaceno i xa istok. Duznost obavljena. Sve za Zelju!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ko moze neka uplati. Ima Zeljovaca hvala Bogu i vani i moglo bi se skupiti 200.000.
Nakon održane konferencije za medije i najavljenih predstojećih aktivnosti oko izgradnje istočne tribine, do danas je ukupno uplaćeno 65 stolica.
Nekoliko vlasnika desetogodišnjih ulaznica odlučilo je da njihova imena ne objavimo.
Uplatu i podršku projektu "Izgradimo istočnu tribinu" čiji je početak realizacije najavljen u decembru, možete realizovati na sljedeće načine:
- lično - gotovinskim plaćanjem u prostorijama Kluba
. žiralnom uplatom na broj računa: 3389 0022 0803 0216 UniCredit bank
- bezgotovinski putem servisa za plaćanje PayPal - uz naknadu od 535,00 € i uz prethodni upit na e-mail [email protected] ili putem forme koju možete pronaći na http://fkzeljeznicar.ba/izgradimo-istocnu-tribinu
Za dodatne informacije i selekciju numerisanih sjedišta kontaktirajte administraciju Kluba.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Nekoliko vlasnika desetogodišnjih ulaznica odlučilo je da njihova imena ne objavimo.
Uplatu i podršku projektu "Izgradimo istočnu tribinu" čiji je početak realizacije najavljen u decembru, možete realizovati na sljedeće načine:
- lično - gotovinskim plaćanjem u prostorijama Kluba
. žiralnom uplatom na broj računa: 3389 0022 0803 0216 UniCredit bank
- bezgotovinski putem servisa za plaćanje PayPal - uz naknadu od 535,00 € i uz prethodni upit na e-mail [email protected] ili putem forme koju možete pronaći na http://fkzeljeznicar.ba/izgradimo-istocnu-tribinu
Za dodatne informacije i selekciju numerisanih sjedišta kontaktirajte administraciju Kluba.
Mi smo Željini, Željo je naš!
nakon dugog izbivanja s foruma zbog bana od mjesec ne znam zasto ali haj nebitno. nista se nije promjenilo osim da je je ovdje napokon na nivou. otjerali ste placenike neke neka masala....
Može li neko od ovih upućenih koji su bliže klubu da kaže da li je istina da su finalizirani pregovori oko dovođenja Adilovića u Želju? Danas sam čuo da bi se to moglo ubrzo desiti pa da provjerim i s vama?
Vidimo se...
Vidimo se...
"Truth begins in lies."
suplja pricafibonacci je napisao/la:Može li neko od ovih upućenih koji su bliže klubu da kaže da li je istina da su finalizirani pregovori oko dovođenja Adilovića u Želju? Danas sam čuo da bi se to moglo ubrzo desiti pa da provjerim i s vama?
Vidimo se...
kaznjavaju se baklje i upotreba megafona, a cetnicko-fasisticko orgijanje prolazi nekaznjeno. Dokle vise?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da se prica o tome. Ne trebamo se vracati na staro. Vecina tvrdi da je cilj evropski iskorak da ih ne zadovoljavaju titule na domacoj sceni. Zasto onda vracati igrace koji su dominirali ovdje, a u Evropi nisu mogli napraviti nista.fibonacci je napisao/la:Može li neko od ovih upućenih koji su bliže klubu da kaže da li je istina da su finalizirani pregovori oko dovođenja Adilovića u Želju? Danas sam čuo da bi se to moglo ubrzo desiti pa da provjerim i s vama?
Vidimo se...
znaci tebi je ok, da nas deru, da placamo kazne zbog gluposti. dok drugi mogu orgijat i radit sta hoce i izvuc se nekaznjeno? e vidis meni to nije ok. sve dok budemo sutili handrit ce nas i savez i ko stigne.HausMan je napisao/la:nije ovo mjesto za politiku nedosadjujte vise. idi u savez pa pitaj.sve nake patriote u pm a k. do k.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, Lokomotifa i 64 gosta.