ko bre?staragarda je napisao/la:Ma idi bre dabreNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka im tunela, valja dolaziti u Tuzlu na UKC
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nemoj bre da mi minderase diraš,jajaro jedna.... To je bre fina ćarsijska rajaSariel je napisao/la:ko bre?staragarda je napisao/la:Ma idi bre dabreNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Neka im tunela, valja dolaziti u Tuzlu na UKC
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Osttribine
- Kontakt:
Ovde nista novo danima, navijaci beztrofejke/bezkupovicke kontra trofejnih gradskih rivala iz Sarajeva 

nema ti tu stare ćarsijske raje,ovo ti je bre goli sandjak,ilidja,pokoji crnogorac i tako dalje i tako blizestaragarda je napisao/la: Ma nemoj bre da mi minderase diraš,jajaro jedna.... To je bre fina ćarsijska raja
- FrantoBauzek
Jucer ste isprskani bili, davili ste se u bijelini tuzlanske proizvodnje. I ti si pokusao sa dva komentara, da barem dignes nos i usta iznad bijeline, ali vidio si da ti spasa nema i gutnuo si, sta sadjoker90 je napisao/la:Jadni Tuzlaci se uvijek nesto dokazuju na ovoj temi, nesto se pravdaju, objasnjavaju! I tako iz dana u dan, kao ono dijete sto su ga od osnovne drugovi mlatili i zlostavljali, a sad se okurazilo i zeli da pokaze da se i ono nesto pita!

Toliko vam je krivo bilo, da ste u toku noci od muke pisali i fabrikovali pricu o nacionalnom jedinstvu i moralu, dok je svaki Tuzlak sa foruma spavao. Gdje i nece, nakon visestrukog ejakuliranja prolaktin obara, melatonin se luci i san vrlo brzo pada na oci

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
nisu valjda? treca smjena ,ja klosaraFrantoBauzek je napisao/la:Jucer ste isprskani bili, davili ste se u bijelini tuzlanske proizvodnje. I ti si pokusao sa dva komentara, da barem dignes nos i usta iznad bijeline, ali vidio si da ti spasa nema i gutnuo si, sta sadjoker90 je napisao/la:Jadni Tuzlaci se uvijek nesto dokazuju na ovoj temi, nesto se pravdaju, objasnjavaju! I tako iz dana u dan, kao ono dijete sto su ga od osnovne drugovi mlatili i zlostavljali, a sad se okurazilo i zeli da pokaze da se i ono nesto pita!![]()
Toliko vam je krivo bilo, da ste u toku noci od muke pisali i fabrikovali pricu o nacionalnom jedinstvu i moralu, dok je svaki Tuzlak sa foruma spavao. Gdje i nece, nakon visestrukog ejakuliranja prolaktin obara, melatonin se luci i san vrlo brzo pada na oci

- FrantoBauzek
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:staragarda je napisao/la:Kako samo zavidimo Bišćanima....Nas i vas djeli samo 120 kilometara.... Malo li je za takav vonjjoker90 je napisao/la:Jadni Tuzlaci se uvijek nesto dokazuju na ovoj temi, nesto se pravdaju, objasnjavaju! I tako iz dana u dan, kao ono dijete sto su ga od osnovne drugovi mlatili i zlostavljali, a sad se okurazilo i zeli da pokaze da se i ono nesto pita!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Bas je bilo bezze bez tuzlaka na ovoj temi, nadam se da nece ispasti u cvajtu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne verujem ti....Pa imaš bre divove pa filozofiju... Ima tu materijala... Nije sve crno - beloSariel je napisao/la:nema ti tu stare ćarsijske raje,ovo ti je bre goli sandjak,ilidja,pokoji crnogorac i tako dalje i tako blizestaragarda je napisao/la: Ma nemoj bre da mi minderase diraš,jajaro jedna.... To je bre fina ćarsijska raja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
e cuj stari,ipak ce da bude i crno crveno,sloboda ce im ispratit bosnu na pocinak..lepo da spava...staragarda je napisao/la:Ma ne verujem ti....Pa imaš bre divove pa filozofiju... Ima tu materijala... Nije sve crno - beloSariel je napisao/la:nema ti tu stare ćarsijske raje,ovo ti je bre goli sandjak,ilidja,pokoji crnogorac i tako dalje i tako blizestaragarda je napisao/la: Ma nemoj bre da mi minderase diraš,jajaro jedna.... To je bre fina ćarsijska raja
sto ti je karma

Nantes milion i po za Duljevica, Kusta ga nije pustio, ahahahaha, uozbiljite se ss.ba 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
boli tebe za bosnom jele. doduse nista te i ne veze za nju garantVirtu4l je napisao/la:Bas je bilo bezze bez tuzlaka na ovoj temi, nadam se da nece ispasti u cvajtu.

Nažalost veže me isti pasoš sa majmunima kao što si ti.Sariel je napisao/la:boli tebe za bosnom jele. doduse nista te i ne veze za nju garantVirtu4l je napisao/la:Bas je bilo bezze bez tuzlaka na ovoj temi, nadam se da nece ispasti u cvajtu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
znaci nista carsija,sarajvo i to...Virtu4l je napisao/la:
Nažalost veže me isti pasoš sa majmunima kao što si ti.

poa sto ovde onda migslu ba.reci slobodno to si sto si,ne stidi se porijekla...

Čaršija, mahala, Saraj'vo, vazda u životu. Mi smo ti raja s asfalta, ne snalazimo se tako dobro na makadamu k'o ti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
koji asfalt?ilidjanski,sokbunar,bucapotok,rozaje,sjenica,gukni golubeVirtu4l je napisao/la:Čaršija, mahala, Saraj'vo, vazda u životu. Mi smo ti raja s asfalta, ne snalazimo se tako dobro na makadamu k'o ti.

nisi ti raje u prolazu sreo.vidi se to.po komentarima.
idi bre. prepade meVirtu4l je napisao/la:Brgule
Dzaba se trudis, sanse za kantu su ti minimalne, mozda kad nagrada bude dres srbije
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
slab si ti mudroser,vidi se to na prvu.Virtu4l je napisao/la:Dzaba se trudis, sanse za kantu su ti minimalne, mozda kad nagrada bude dres srbije
nisi cak ni interesantan za zajebanciju.
cemu samaranje nejaci al ozbiljno?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.