Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nogometni savez BiH
Moje mišljenje:
Ovo je sve sranje. Od saveza do uefe..sve su to isti **** od ljudi..nego..znam da se vec neko vrijeme raspravlja o ovom statutu, ali sto jest jest, BiH je posebna zemlja, s posebnim uvjetima i ovome se mora dati malo vise vremena, uefa mora malo vise se pozabaviti ovime da se t orijesi na fin nacin..ovako samo unistava ionako sjebanu zemlju..
vidite da sve ode u kruac, kriza, ljudi ostaju bez posla, samoubojstva zbog nekakvog kurceva facebooka, pljackanje..jad i tuga.sve je to povezano.ne samo ovdje vec i dalje..i nemoze se to tako lako rijesiti, barem ne u BiH i nikada ovako "brzo"..po meni uefa mora imati jos strpljenja i jos mora poraditi na svemu a ne evo morate i cao...
ako suspendira savez najvise ce izgubiti klubovi ali i reprezentacija..svest ce se sve na nulu..a ako je to cilj uefe onda samo naprijed..na kraju krajeva ne bi se onda ni pitalo nista nego unisti i gotovo..
po meni je ovdje jedino rijesenje da uefa postavi svoje ljude na celo saveza, ove uhljupe izbaci i zabrani im rad u nogometu vise ikada i da to pođe onako sve svojim redom kako ide u normalnim zemljama..
a onda dalje..realno 99% ovdje ljudi je svjesno da bez lige 10 (max 12) mi nogometa pravog ovdje necemo vidjeti, udruzenje klubova i tv prijenosi, ali oni naoposlu a ne one lakrdije kao dosad..i tako to redom pomalo..mora na bolje, ne moze dolje nikako..
vidjet cemo sta ce biti do ponedjeljka, ja sumnjam u suspenziju i iskreno se nadam da nece biti suspenzije pa barem da zavrse kolko tolko ovi klubovi ovu europu, a onda do utakmica repke ce se valjda stogod srediti...
Ovo je sve sranje. Od saveza do uefe..sve su to isti **** od ljudi..nego..znam da se vec neko vrijeme raspravlja o ovom statutu, ali sto jest jest, BiH je posebna zemlja, s posebnim uvjetima i ovome se mora dati malo vise vremena, uefa mora malo vise se pozabaviti ovime da se t orijesi na fin nacin..ovako samo unistava ionako sjebanu zemlju..
vidite da sve ode u kruac, kriza, ljudi ostaju bez posla, samoubojstva zbog nekakvog kurceva facebooka, pljackanje..jad i tuga.sve je to povezano.ne samo ovdje vec i dalje..i nemoze se to tako lako rijesiti, barem ne u BiH i nikada ovako "brzo"..po meni uefa mora imati jos strpljenja i jos mora poraditi na svemu a ne evo morate i cao...
ako suspendira savez najvise ce izgubiti klubovi ali i reprezentacija..svest ce se sve na nulu..a ako je to cilj uefe onda samo naprijed..na kraju krajeva ne bi se onda ni pitalo nista nego unisti i gotovo..
po meni je ovdje jedino rijesenje da uefa postavi svoje ljude na celo saveza, ove uhljupe izbaci i zabrani im rad u nogometu vise ikada i da to pođe onako sve svojim redom kako ide u normalnim zemljama..
a onda dalje..realno 99% ovdje ljudi je svjesno da bez lige 10 (max 12) mi nogometa pravog ovdje necemo vidjeti, udruzenje klubova i tv prijenosi, ali oni naoposlu a ne one lakrdije kao dosad..i tako to redom pomalo..mora na bolje, ne moze dolje nikako..
vidjet cemo sta ce biti do ponedjeljka, ja sumnjam u suspenziju i iskreno se nadam da nece biti suspenzije pa barem da zavrse kolko tolko ovi klubovi ovu europu, a onda do utakmica repke ce se valjda stogod srediti...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Daj Boze da se ukine fudbal u BiHElegant je napisao/la:U ponedeljak cemo saznat "sudbinu" naseg fudbala, daj boze da se ovi iz UEFE/FIFE smiluju ili da skontaju nesto novo .
nema potpisa
zašto!?Misliš da bi bilo bolje ili tek tako?Admir_Sa je napisao/la:Daj Boze da se ukine fudbal u BiHElegant je napisao/la:U ponedeljak cemo saznat "sudbinu" naseg fudbala, daj boze da se ovi iz UEFE/FIFE smiluju ili da skontaju nesto novo .
Sarajevo ljubavi moja!
Bolje nikako, nego ovako. A kozmeticke promjene bi samo produzile agoniju bh fudbala. Ili sve iz temelja promjeniti ili ugasiti sve fudbalske aktivnosti i to je tosekac je napisao/la:zašto!?Misliš da bi bilo bolje ili tek tako?Admir_Sa je napisao/la:Daj Boze da se ukine fudbal u BiHElegant je napisao/la:U ponedeljak cemo saznat "sudbinu" naseg fudbala, daj boze da se ovi iz UEFE/FIFE smiluju ili da skontaju nesto novo .
nema potpisa
vala i to što kažešAdinjo je napisao/la:Mandrak je napisao/la:I treba da ide...nek ide sve u 100 pm, taj NS treba totalno razyebati , rastjerati sve te ublehaše koji su se tu uvalili po stranackim linijama, rodbinskim vezama ili nacionalnim kljucevima...tek kasnije dovesti ljudi koji znaju nešto o fudbalu.EdinTM87 je napisao/la:Ode savez u pm
Ako isti hoce da se prihvate posla. Nesto su mi se skroz usutjeli povodom ovoga. Bice da je radi godisnjih

gdje su sad te naše legende Vahid,Osim,Hadzibegic,Bajević,Meša i ostali

šta sad šute koji quratz

Sta trebaju da dodju i palijama izbace ilje, ceke i ostale?
Krivi ste svi vi koji godinama placate ulaznice kada igra reprezentacijai koji idete gledati ovu nashu prejaku ligu. Da nema interesovanja za bh fudbal oni bi davno sami otisli
Krivi ste svi vi koji godinama placate ulaznice kada igra reprezentacijai koji idete gledati ovu nashu prejaku ligu. Da nema interesovanja za bh fudbal oni bi davno sami otisli
nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:Sta trebaju da dodju i palijama izbace ilje, ceke i ostale?
Ako cemo tako, onda su najvise krivi potpisnici onog famoznog pisma...zasto su se morali vratit'

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
I ta ti ima mjestaAdinjo je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:Sta trebaju da dodju i palijama izbace ilje, ceke i ostale?
Ako cemo tako, onda su najvise krivi potpisnici onog famoznog pisma...zasto su se morali vratit'![]()
Da su ustrajali u svom stavu, garant ne bi bilo ni navijaca na tribinama
,,

nema potpisa
- bosanac035
- Kontakt:
Evo čak su i gotovani i mafijaši iz saveza kumovali prekidu rada Reprezentacija net portala. BRUKA I SRAMOTA 

I Love this game !!!
Otkud ti to?bosanac035 je napisao/la:Evo čak su i gotovani i mafijaši iz saveza kumovali prekidu rada Reprezentacija net portala. BRUKA I SRAMOTA
Stvarno smo se nasli u glupoj situaciji.Bas me interesuje sta ce se dalje iscaprkat.Prava sapunica.Uopste se ne nadam da ce ista bolje biti.Samo me interesuje kako ce se lopovi sad snaci.Pa i da smo dobili jednog predsjednika opet bi se oni prilagodili i nastavili po starom.Kakve koristi od svega toga kad bi se predsjednik birao po nacionalnom kljucu.Ja bukvalno imam 1% optimizma sta god da se desi.Ljudi Boziji u ovoj drzavi apsolutno nista ne funkcionise i sto je najgore nemoguce je da profunkcionise.Zato bolje vam je da plaho ne razmisljate o tim stvarima jer samo mozete secer fasovati

- bosanac035
- Kontakt:
Pa eto kako sam čuo od ljudih bliskih portalu pojedinci iz saveza su naredili i opstrukciju svega što ima veze se reprezentacijom pa tako i ovog portala. Kad saznam više napisaćudelija je napisao/la:Otkud ti to?bosanac035 je napisao/la:Evo čak su i gotovani i mafijaši iz saveza kumovali prekidu rada Reprezentacija net portala. BRUKA I SRAMOTA
Stvarno smo se nasli u glupoj situaciji.Bas me interesuje sta ce se dalje iscaprkat.Prava sapunica.Uopste se ne nadam da ce ista bolje biti.Samo me interesuje kako ce se lopovi sad snaci.Pa i da smo dobili jednog predsjednika opet bi se oni prilagodili i nastavili po starom.Kakve koristi od svega toga kad bi se predsjednik birao po nacionalnom kljucu.Ja bukvalno imam 1% optimizma sta god da se desi.Ljudi Boziji u ovoj drzavi apsolutno nista ne funkcionise i sto je najgore nemoguce je da profunkcionise.Zato bolje vam je da plaho ne razmisljate o tim stvarima jer samo mozete secer fasovati

I Love this game !!!
Evo šta piše na naslovnici ovog portala:
Premijer Republike Srpske otkrio karte
Dodik pozvao Srbe na napuštanje Saveza!
E ako ni ovo nije dovoljno pojedincima da shvate šta se zapravo radi i da iza svega stoje POLITICKE ODLUKE iz samog vrha RS-a , onda ne znam šta je više dovoljno
....treba li crtati neke stvari 
Premijer Republike Srpske otkrio karte
Dodik pozvao Srbe na napuštanje Saveza!
E ako ni ovo nije dovoljno pojedincima da shvate šta se zapravo radi i da iza svega stoje POLITICKE ODLUKE iz samog vrha RS-a , onda ne znam šta je više dovoljno

Pozdrav,
Nisam znao, ali evo pronadjoh link i informaciju na drugom forumu, da je u Martu 2008 godine, fudbalski savez Albanije bio suspendovan na 3 mjeseca, odnosno sve do onog trenutka dok svoj statut nisu prilagodili onome na kojem su insistirale Fifa i Uefa,
Ako ostane ovakva situacija, kakva je sada u NS BIH, bojim se da u nasem slucaju, ako ipak dobijemo samo suspenziju i ne tako stroge kazne, ipak bi se moglo oduziti, jer ne vidim kako bi se ovi mogli dogovoriti, jer uopste nije trebalo da dodje do ovoga
Evo i link na FIFA.com
Nisam znao, ali evo pronadjoh link i informaciju na drugom forumu, da je u Martu 2008 godine, fudbalski savez Albanije bio suspendovan na 3 mjeseca, odnosno sve do onog trenutka dok svoj statut nisu prilagodili onome na kojem su insistirale Fifa i Uefa,
Ako ostane ovakva situacija, kakva je sada u NS BIH, bojim se da u nasem slucaju, ako ipak dobijemo samo suspenziju i ne tako stroge kazne, ipak bi se moglo oduziti, jer ne vidim kako bi se ovi mogli dogovoriti, jer uopste nije trebalo da dodje do ovoga
Evo i link na FIFA.com
Kod: Označi sve
http://js.fifa.com/aboutfifa/federation/releases/newsid=755706.html
Antene.ba - Prodaja opreme za Digitalnu satelitsku, zemaljsku i kablovsku televiziju
- Resiveri - Antene - Motori - LNB - Kablovi - Konektori - Ugradnja -
http://www.antene.ba
- Resiveri - Antene - Motori - LNB - Kablovi - Konektori - Ugradnja -
http://www.antene.ba
I treba ih suspendirat. Samo tako će možda bit bolje i samo tako imamo nade da će doć ljudi kojima je u interesu bolji fudbal u BiH-a.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mene jedino tješi ako fasujemo suspenziju, što više nijedan od ovih kabadahija iz Saveza ne bi imao nikakvo pravo da radi u potencijalno novoformiranom Savezu. Jest da bi vjerovatno opet dosli drugi, ali jbg, mislim da od ove sada mrake ne mogu biti gori. Steta samo zbog izgubljenog vremena i kvalifikacija, u kojim bi nastupili prvi puta kao favorit za jedno od 2 mjesta koja vode na evropsko prvenstvo.
- Mali Maestro
- Kontakt:
Ovo je sramota ma trebaju se navijači skupiti i polomiti im noge. Jer sa ovim seljačinama ne može se drukčije nego na primitivan način.
Please
Samo da nešto priupitam, budući da nigdje nisam našao taj odgovor.
Da li je troglavo predsjedništvo i u košarci, u rukometu, odnosno u ostalim momčadskim sportovima koji se igraju u BiH??! Ako jest i tamo troglavo, kako to da ti ostali sportski Savezi i kolektivi nisu pod prijetnjom eventualnim suspenzijama??! Ili će možda i oni ubrzo dobiti prijetnju suspenzijama..
Jer iz dana u dan, sve mi je situacija nejasnija i zamućenija.. Svatko drukčije govori i tjera vodu na svoj mlin.
Da li je troglavo predsjedništvo i u košarci, u rukometu, odnosno u ostalim momčadskim sportovima koji se igraju u BiH??! Ako jest i tamo troglavo, kako to da ti ostali sportski Savezi i kolektivi nisu pod prijetnjom eventualnim suspenzijama??! Ili će možda i oni ubrzo dobiti prijetnju suspenzijama..
Jer iz dana u dan, sve mi je situacija nejasnija i zamućenija.. Svatko drukčije govori i tjera vodu na svoj mlin.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Samo je u fudbalu troglavo predsjedništvo.dubrava je napisao/la:Samo da nešto priupitam, budući da nigdje nisam našao taj odgovor.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- velez_mostar
- Kontakt:
Sto mi se ovo na podforumu "protesti" pali antivirus, ne dozvoljava mi pristup, usmjerava na neku stranicu, kao da je zarazeno!
Odgovor : NE!...samo je u BH fudbalu to famozno troclano predsjedništvo ( u košarkaškom savezu BH,u rukometnom,odbojkaškom ,šahovskom itd je JEDAN predsjednik ,nebitno koje nacionalnosti) i to je tako šljakalo godinama dok UEFA nije odlucila da ukine tu troglavu aždahu u samom vrhu BH fudbala.dubrava je napisao/la:Samo da nešto priupitam, budući da nigdje nisam našao taj odgovor.
Trenutno korisnika/ca: General505, Mow i 12 gostiju.