League of Legends
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: League of Legends
SSG ne znaju šta ih je snašlo ovdje, neizvjesniji su mi mečevi u grupi bili.
Bas mi je krivo sto ih ne dobi Samsungtruts je napisao/la:SSG ne znaju šta ih je snašlo ovdje, neizvjesniji su mi mečevi u grupi bili.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Zapazih skoro da je yasuo kao najbanovaniji heroj u lolu. Nesto kontam, ja ga banujem cisto da ga niko iz mog teama ne igra, jer u 90 posto slucajeva yasua nafida ko debil jer ga djeca ne znaju da igraju. Cak i ako neko zeli da ga picka ja ga opet banujem, ako prijeti da ce trollat, izadjem iz gejma, radje hallalim 3 lp i 5 minuta, nego 15 lp i sat vremena gejma radi idiota
naprijed rejal
Eto ga, napokon dogurao u gold 
Bila je duga sezona, nakon promo mečeva koje sam završio sa 7:3 omjerom, ubace me u bronzu 2 (a sezonu prije bio silver 4). Mislio sam odustati od rankeda skroz na skroz, ali eto srećom nisam. Trebala su mi 174 meča do golda, što i nije puno, ali kad se sjetim nekih gejmova muka mi bude haha.
MMR mi sad pokazuje da je za gold 4, ali neću više igrati ionako će kraj za 5 dana.
Progres iz sezone u sezonu se vidi, sezona 4 bronza, sezona 5 silver i evo sad gold. Znači ganjati platinu u novoj, uz nadu da me promo neće izdati ko ovaj put.
@Otelo jel ti nick ide sa Š šejn ili sejn?

Bila je duga sezona, nakon promo mečeva koje sam završio sa 7:3 omjerom, ubace me u bronzu 2 (a sezonu prije bio silver 4). Mislio sam odustati od rankeda skroz na skroz, ali eto srećom nisam. Trebala su mi 174 meča do golda, što i nije puno, ali kad se sjetim nekih gejmova muka mi bude haha.
MMR mi sad pokazuje da je za gold 4, ali neću više igrati ionako će kraj za 5 dana.
Progres iz sezone u sezonu se vidi, sezona 4 bronza, sezona 5 silver i evo sad gold. Znači ganjati platinu u novoj, uz nadu da me promo neće izdati ko ovaj put.
@Otelo jel ti nick ide sa Š šejn ili sejn?
Hocel neko quick da ubije dosadu sa mnom 
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Uvukoh i drugi account u Gold. Okvire sam dobio - sad pauza do sljedece sezone

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Bio plat, demotea se da mogu igrat s prijateljima i onda većinom se zajebava s njima u rankedu, često i trolla... Kontam jučer ima do kraja sezone ohoho, vratit ću se, uđem danas - kraj sezone **** život. Morat ću se sramotit sa silver borderom cijelu godinu

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kako vam se cini nova sezona, odnosno reworkovi championa/jungle/assasini i ostalo ? 
Iskreno meni iz nekog razloga nije leglo to sve zajedno..

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Ššta će mi leći.delko je napisao/la:Kako vam se cini nova sezona, odnosno reworkovi championa/jungle/assasini i ostalo ?
Uđem sinoć, odigram tri gamea i tri puta se predali i svaki put ja kriv jer sam bio supp.
Prvi gamea LeBlanc se nafidao na midu 9/0/1 i gotovo. Drugi gamea adc 15 minuta stoji i farma i naljutio se jer sam mu oteo farm (3 miniona za 15 minuta) i neće da igra. Treći gamea krenuli dobro, ali šta ćeš kad ti jungler ne zna pogoditi last shot, a tvog mida ubija Katarina sa isto 9/1/1. Mislim smiješno je kad idemo 3 na 1 na njihovog championa, ja iskoristim exhoust da ga mogu završiti, oni naravno promaše dva hita, on pobjegne i ja sam kriv opet na kraju. Sve im namjestiš i nisu sposobni završiti 2v1.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sve se to moze podnijeti, jedino yasuo mid main ne moze. Evo opet prosli gejm nafido i otiso afk, kao ne moze se ovo dobit, dzungler noob xD
naprijed rejal
Flex queue je nešto najgore što sam vidio otkad igram ovu igru, fuj.
od Yasuo main mid ima samo gore Yasuo top mainSanto je napisao/la:sve se to moze podnijeti, jedino yasuo mid main ne moze. Evo opet prosli gejm nafido i otiso afk, kao ne moze se ovo dobit, dzungler noob xD

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Makar nema MF suppdelko je napisao/la:od Yasuo main mid ima samo gore Yasuo top mainSanto je napisao/la:sve se to moze podnijeti, jedino yasuo mid main ne moze. Evo opet prosli gejm nafido i otiso afk, kao ne moze se ovo dobit, dzungler noob xDchampion koji se ban-a da ne bi niko iz tvoje ekipe igrao xD

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Flex je kriminalan stvarno. Prijatelj je platina inače, u flexu završio u silver 5. Ja gold u bronzi 4 

ja sam u bronzi 1 xDUnitedWA je napisao/la:Flex je kriminalan stvarno. Prijatelj je platina inače, u flexu završio u silver 5. Ja gold u bronzi 4
ali je srraanje stvarno. Gore je od normal blind game iskreno. A idioti retardirani izbacise normal draft mode i ostavise blind, da se jos vise svadjam sa djecom oko pickova, sunce ti poljubim, ko god da je zaposlen u riotu na ovim novotarijama je udaren u glavu, sviju mi. Super je sto se vraca solo/duo q, jeste da im je trebala godina dana da priznaju da su napravili glupost, ali ajde, no umjesto da ostave kako jeste, oni moraju da ubace neke nove gluposti poput ovog flexa. sto jednostavno nisu vratili ranked team i mirna bosna.
I umjesto da rade na poboljsavanju tribunal A.I i nesporttskog ponasanja igraca, oni ubacuju yebene biljke u dzunglu, dan ti yebem kakvi retardi
@delko mid yasuo je daleko gori od top yasua. pickovi na topu su obicno tenkovi ili bruzeri a yasuo iz ove mete moze donekle da se nosi s njima cak i ako je igrac (malo) retardiran, ali problem nastaje kada ti (malo) retardirani igraci uzmu glass cannon yasua da igraju protiv high burst mageova iz ove mete, poput syndre ili annie, te sve sto mogu da urade je da slajdaju po minionima ne gledajuci pod kojim uglom i bez ikakvog plana. Ja ga odavno banujem da ga neko od mojih ne bi igrao, mislim da ste vec to primijetili

naprijed rejal
Zar i ovo ima HAHAHAHAHAH yebo majku jesmo bolesni za ovom igricom 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
- Kontakt:
Ja nidje djece da vidim da igraju ovo, sve matori ljudiDoeTz je napisao/la:Zar i ovo ima HAHAHAHAHAH yebo majku jesmo bolesni za ovom igricom

U klubu -TZ- prosjek godina 25

Sta je ovo pisalo mi neki upgrade beta i sada kada sam pokusao uci u igru nemogu .Kada kliknem LUNCH nista se ne desava ??
Hajde ljudi pomagajte da bacim jednu .
Hajde ljudi pomagajte da bacim jednu .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA