HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sta mislite kako bi se Pandza uklopio kod vas
-
- Kontakt:
Pandza koji ?Scout1921 je napisao/la:Sta mislite kako bi se Pandza uklopio kod vas
- brkatasomina
- Kontakt:
Radi se i gradi sve sve kako financije dozvole, sve od novca od europskih nastupa.
Ta nismo mi furda koja kleči pred gradonačelnikom ili unhcerom ne bi li milostinju kakvu udijelili...
Polako ali sigirno doci cemo do uredjenog stadiona.
Ta nismo mi furda koja kleči pred gradonačelnikom ili unhcerom ne bi li milostinju kakvu udijelili...
Polako ali sigirno doci cemo do uredjenog stadiona.
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
BorisGradKamena1 je napisao/la:Pandza koji ?Scout1921 je napisao/la:Sta mislite kako bi se Pandza uklopio kod vas
- brkatasomina
- Kontakt:
Nikako, seljački igrači ne nose dres sa lentom!Scout1921 je napisao/la:BorisGradKamena1 je napisao/la:Pandza koji ?Scout1921 je napisao/la:Sta mislite kako bi se Pandza uklopio kod vas
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Ukoliko nemamo namjeru praviti novi stadion, a sigurno još nemamo, onda je logično da nešto radimo sa postojećim.. tako da svaka vijest da se nešto radi je odlična.. ukoliko će se zaista natkriti zapadna tribina to će sigurno povećati posjetu..
Što se kadra tiče sigurno ima previše igrača, neki možda dobiju papire, neki na posudbu, neko se možda i proda, tko zna.. meni je samo želja da se vrati mali Galić jer nije dobio šansu kod nas a zaslužio je.. što se tiče Borisa Pandže taj svojim ponašanjem nije zaslužio da igra za Zrinjski, iako je rođeni Mostarac..
Što se kadra tiče sigurno ima previše igrača, neki možda dobiju papire, neki na posudbu, neko se možda i proda, tko zna.. meni je samo želja da se vrati mali Galić jer nije dobio šansu kod nas a zaslužio je.. što se tiče Borisa Pandže taj svojim ponašanjem nije zaslužio da igra za Zrinjski, iako je rođeni Mostarac..
HŠKZ!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nisam upucen a zanima me, sta bi sa Kouadiom ?
-
- Kontakt:
Nista tu je ceka se da prodje pripreme ove,covjek ima brzinu ali takticki 0 bodova,odbrana 0 bodova uce ga ko djete sta treba,vidicemo sta ce bit na proljece.SamoTravnik je napisao/la:Nisam upucen a zanima me, sta bi sa Kouadiom ?
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma znam, ja sam pisao da je brz ali da puno grijesi, sigurno moze valjati protiv "losih" ekipa ali ove iole jace, nije da se rizikuje.. Nama je valjao ali nismo mi ista klasa, vi se borite za prvaka a mi uvijek za opstanak.. Uglavnom, ako vam ne bude trebao javite da kakvu posudbu rijesimoGradKamena1 je napisao/la:Nista tu je ceka se da prodje pripreme ove,covjek ima brzinu ali takticki 0 bodova,odbrana 0 bodova uce ga ko djete sta treba,vidicemo sta ce bit na proljece.SamoTravnik je napisao/la:Nisam upucen a zanima me, sta bi sa Kouadiom ?

Ako cete vec nekog slati na posudbu mogla bi se Čapljina pogurat malo u prvoj ligi ,steta da ispadne hercegovacki klub
Ako ce se natkrivat citava tribina sta ce biti sa kavezom za goste jer se iz njega onda nece vidjet pola terena.Nece valjda opet vratiti kavez dole?
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Kuadio ima probleme sa srcem u Sarajevu nije mogao proci ljekarski pregled, ne znam kako je igrao u Travniku i sada kod vas, tu je jedini problem ostalo je sve top
Opstanak moramo izboriti
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ili pogurajte Posušje da uđe u tu liguScout1921 je napisao/la:Ako cete vec nekog slati na posudbu mogla bi se Čapljina pogurat malo u prvoj ligi ,steta da ispadne hercegovacki klub
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
rusenje gornje tribine i pravljenje tribine gdje je stajanje..za pocetak
- hskzmostar
- Kontakt:
Ruglo komunisticko treba srusiti,prodati zemljiste Diki,Dzidi,Marinku i ostalim privatnicima mostara nek prave stambeno poslovne komplekse i za 20 ak milijuna napraviti moderan stadion na biscu ili rodocu. 

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Koji nepotrebno izgubljeni bodovi,
umjesto da ih smireno dobijemo 3-4 razlike,
na kraju jedva izvukli neriješeno.
Ne znam kada sam vidio našu obranu onako izgubljenu kao u drugome poluvremenu,
kao da su se prvi puta sastali.
Možda je i Vinko mogao drugačije i brže reagirati sa izmjenama, šteta...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
- hskzmostar
- Kontakt:
Lani smo gore glat izgubili,ove godine nerijesili,znaci opet prvaci,bod po bod titula je tu,cestitke momcima na exstra utakmici,svake godine odigramo ljepoticu za publiku ,sve cestitke i tuzlacima pravi derbi .Taramba je napisao/la:Koji nepotrebno izgubljeni bodovi,
Cinjenica je da je gorak okus al da je netko ponudio x prije utakmice svi bi prihvatili.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Radnik,Sloboda,Siroki tri x.Hmmm, imali smo titulu na pladnju ali po meni sada igramo sa jedinim konkurentom za titulu tako sa pobjedom u subotu puno bismo sebi olaksali proljece uz uvjet da se pobjedi u Vitezu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Bod u Tuzli prije početka utakmice možda bi i prihvatio, ali kad vodiš 0:3, a na kraju spašavaš bod, ne možeš biti zadovoljan.. Obrana nedopustivo loše reagirala kod dva prekida za Slobodu.. Možda bi mali Vasilj trebao dobiti šansu na golu, Kozić nije ništa posebno pokazao otkad je došao.. Trener je trebao ranije reagirati ubaciti Pehara i Jovića, možda i Radeljića, bar na 2:3, zatvorit se čuvati rezultat.. Sve u svemu izgubljena 2 boda, sad trebamo dobit želju radi mira u kući..
HŠKZ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.