ma meni draze 2 mjesto,bolje pokusat uefa ligu nego naletit na neke budalase opetbosnas_ je napisao/la:Zelji treba biti glavni cilj titula u sezoni koja je pred nama! za tako nesto su nam neophodna jos 2-3 kvalitetna pojacanja,nadam se da ce ovaj brazilac biti jedno od njih...Imamo najboljeg trenera u regionu ,najbolje navijace u regionu i to treba iskoristiti!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
klapnemo ove budalase 5-0,pa onda na penale idemo dalje...nick je napisao/la:ma meni draze 2 mjesto,bolje pokusat uefa ligu nego naletit na neke budalase opetbosnas_ je napisao/la:Zelji treba biti glavni cilj titula u sezoni koja je pred nama! za tako nesto su nam neophodna jos 2-3 kvalitetna pojacanja,nadam se da ce ovaj brazilac biti jedno od njih...Imamo najboljeg trenera u regionu ,najbolje navijace u regionu i to treba iskoristiti!
Naprijed Zeljo ljubavi moja!
E da mi je jedno 24h u imati tvoju glavu da se odmorim od svih briga i problema.TMovac je napisao/la:A zašto bi trebali zaboraviti?zašto se predati??ima još najmanje 90 minuta igre.Istina poraz je velik i odigrali smo katastrofa tamo.bolje rečeno nismo ni odigrali,aktivnija je bila raja koja je bila pred tv-om od igrača na terenu.ali isto tako siguran sam da ne možemo odigrati onako katastrofalno ponovo.istina jači su,imaju odličan rezultat,ali ukoliko naši ovaj put krenu hrabro i srcem,sve je moguće.pa da ih i pobjedimo 5:0.Lopta je okrugla i sve je moguće.trebamo bar odigrati hrabro,ostaviti srce na teren,pa šta god da bude.EdinTM87 je napisao/la:Hapoel zaboravit!
Sad pocinje nova sezona! Odlican raspored! 1.kolo gostujemo na Grbavici!
Odbrana titule po drugi put sa Amarom ako Bog da!
Vidjeo sam mnogi sada pljuju po igračima,Amaru...ali svi koji imaju makar malo mozga u glavi znaju da se ništa ne postiže preko noći,bilo u običnom životu,bilo na sportskom planu.Osim ako niste tatini sinovi ili miljenici vlasti (čitaj Torpedo).Zato budite saburli,u roku 3-4 god igrat ćemo grupnu fazu nekog euro takmičenja.
a što se tiće PLBiH očekujem naravno duplu krunu
- bistrikboy
- Kontakt:
Amar Osim, nekadašnji fudbaler i trenutni trener FK Željezničara, čija je skoro cijela karijera vezana za tim sa Grbavice, danas slavi 43. rođendan
I ovaj rođendan neka tebi sretan je!
I ovaj rođendan neka tebi sretan je!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sretan rođendan Osime, sve najbolje 
@nikad_izvini
Lakše malo, smiri se
. A za kartu ne piše nigdje na posljednih pet strana. Samo za trening, što se podrazumijeva da je džabe 
Lakše malo, smiri se
-
aldin_tm_87
- Kontakt:
sretan rodjendan osime i sve najbolje 
ko kaze da je jos moguce da zeljo prodje dalje taj fakat nema pojma o fudbalu
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Sretan rođendan Osime, sve najbolje
sta dobiju 2-3 crvena i nama svira 2-3 penalacala je napisao/la:ko kaze da je jos moguce da zeljo prodje dalje taj fakat nema pojma o fudbalu
nikad ne reci nikad
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
treba uvijek biti super optimisticanspajz je napisao/la:sta dobiju 2-3 crvena i nama svira 2-3 penalacala je napisao/la:ko kaze da je jos moguce da zeljo prodje dalje taj fakat nema pojma o fudbalui lazo jos zabije 2-3 gola
![]()
nikad ne reci nikad![]()
Za zivot cijeli!
aldin_tm_87 je napisao/la:sretan rodjendan osime i sve najbolje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
kad je prvo kolo ?? ako je 31-og tad se na kosevu ne moze igrat jer ima Cola koncert mozda 31-og augusta
et neka neko odgovori 
Razumijes ti mene burazere moj 
Zeljo -Hapoel 6:0,sto da ne.Nista nije nemoguce ljudi sa jakom voljom i borbom pobjede i najteze bolesti pa ozdrave,pa zasto mi nebi mogli pobjediti 6:0 ove Izraelce.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
Sophisticated Lady
- Kontakt:
Amare, nek' je sretan! 
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Vasa tema je bila krasna jedno dva-tri dana dok su ovi novopeceni navijaci bili u soku nakon Hapoela,iznenadio ih je poraz jer su mislili da je Zeljo jedna od najboljih ekipa u Evropi.Pisalo se ovih par dana nakon Tel Aviva o Zelji,pojacanjima,opremi,kad je trening i sl....
Nazalost,vidim da ih je prvobitni sok prosao i evo ih vracaju se i ocekuju pobjedu od 6-0 u revansu.
Nazalost,vidim da ih je prvobitni sok prosao i evo ih vracaju se i ocekuju pobjedu od 6-0 u revansu.
ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
pa nije posusjeSeyo_TM je napisao/la:ma bice 7:1...da bude zanimljivije...
-
Faruk TM´87
- Kontakt:
Amare sretan rodjendan...
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, Arma00, Google [Bot] i 22 gosta.