NK Zvijezda Gradačac

fender13
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 14 nov 2016, 07:33

Valjda nas iz kluba obavijeste o novostima transferima

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 nov 2016, 09:13

Sve sto je za javnost mi cemo vas obavijestiti tj. ja cu uzeti taj dio na sebe, vjerujte da ce se ciljano dovoditi igraci kao i u prvom dijelu.

fender13
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fender13 » 14 nov 2016, 10:07

reddragon001 je napisao/la:Sve sto je za javnost mi cemo vas obavijestiti tj. ja cu uzeti taj dio na sebe, vjerujte da ce se ciljano dovoditi igraci kao i u prvom dijelu.
Kada bih se mogle znati dali postoje ambicije za PL

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 nov 2016, 13:53

reddragon001 je napisao/la:Sve sto je za javnost mi cemo vas obavijestiti tj. ja cu uzeti taj dio na sebe, vjerujte da ce se ciljano dovoditi igraci kao i u prvom dijelu.
Nek ne ciljaju puno u spicu pa da dodje opet neki hadzic.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 14 nov 2016, 14:37

Kako sam volio vidjeti Nertljaka kod nas mlad kulturan ambiciozan trener

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 nov 2016, 15:29

Tkanton je napisao/la:
Nek ne ciljaju puno u spicu pa da dodje opet neki hadzic.
Od hadzica se i nije ocekivalo da odigra neku bajnu polusezonu, al su mislili da ce proraditi.
Moje zelje su Ibrahimovic ili Radovanovic iz Sloge :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 nov 2016, 15:47

Koliko je igro hadzic je usponi očekivanja malo ga je poremetio promašaj protiv capljine.naravno uvijek može bolje i nadati se kad bude spreman 100% da će biti naš glavni igrač u nastavku

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 nov 2016, 19:58

Druze moj nemam nista protiv momka al on je zalutao na fudbalske terene. Jedan gol i triput se naci u sansi za pol.sezonu premalo ako zelimo napasti PL. Ako nekog treba cekati onda bolje cekati nase dijete Hasanbasu ili nekog drugog.
Jazvin , Ramić
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 14 nov 2016, 20:48

to da je zalutao na fudbalske terene se ne slazem s tobom,koliko sam našao na internetu momak ima zavidnu inostranu karieru iako je mlad.mi smo dali samo 16 golova zašto samo 16gol to se mora analizirati,da bi napadać zabio gol mora imati kvalitetnu veznu liniju koja će napadaće kljukati loptama,hvala bogu vezni igraći su dobri i biće bolje još na proljeće i nadati se ako se nađu sponzori napasti na pl,izvini na dugom postu poz

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 14 nov 2016, 21:40

Primorac je napisao/la:to da je zalutao na fudbalske terene se ne slazem s tobom,koliko sam našao na internetu momak ima zavidnu inostranu karieru iako je mlad.mi smo dali samo 16 golova zašto samo 16gol to se mora analizirati,da bi napadać zabio gol mora imati kvalitetnu veznu liniju koja će napadaće kljukati loptama,hvala bogu vezni igraći su dobri i biće bolje još na proljeće i nadati se ako se nađu sponzori napasti na pl,izvini na dugom postu poz
Pa sta treba vezni red davat golove pa da se kaze imamo dobar napad.... Hadzic meni nikako nelici na fudbalera, zgoljav nikakav, ko curica kakva. Damije dozivit da bar jednom imamo spica kako valja, kad trci da imas osjecaj kako se zemlja trese, sve nam dodju nekakve balerine koje neznaju sutnut kako treba, sto je najgore odu drugdje i gle cuda odma prorade....

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 15 nov 2016, 03:02

batigol777 je napisao/la:Druze moj nemam nista protiv momka al on je zalutao na fudbalske terene. Jedan gol i triput se naci u sansi za pol.sezonu premalo ako zelimo napasti PL. Ako nekog treba cekati onda bolje cekati nase dijete Hasanbasu ili nekog drugog.
Jazvin , Ramić
Ocigledno je da vas par ima nesto protiv momka a sa obzirom na pricu o Hasanbasicu vjerovatno zbog toga a vecina zna da je Hasanbasic u Zvijezdi samo zbog toga sto mu je amidja u upravi kluba pa se mora gurati iako veze sa vezom nema, tri puta ga lopta pogodila kad je dao go i vi kontate igrac plus kretnja nikakva gubi se po terenu a to smo vidjeli u svakoj utakmici a da ne pricamo o promasajima protiv Jedinstva kada je dvije prilike sa tri metra promasio i ostalom gubljenju po terenu nije dvije lopte primio kako treba u citavoj polusezoni a da ne spominjem da je sjedio na klupi u juniorima. Kazes prijatelju Hadzic zaluto na fudbalske terene a momak je u njegovim godinama igrao u Ceskoj pa u Velezu dok je Velez bio u premijer ligi plus ima iskustva igranja vani tako da ti je prica smijesna. A ovaj igra u Zvijezdi i to zato sto se mora gurati zbog amidje. Hadzic nije imao minutazu kao vecina igraca i nije se puuno ocekivalo od njega s obzirom da je dosao 7 dana prije pocetka lige a ako si pratio zadnje dvije utakmice bio je najbolji na terenu pogotovo ovu protiv N.Travnika. LP.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 15 nov 2016, 07:44

Treba nama iskusan lisac u napadu za napad na premier ligu

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 15 nov 2016, 10:09

Tkanton je napisao/la:
Primorac je napisao/la:to da je zalutao na fudbalske terene se ne slazem s tobom,koliko sam našao na internetu momak ima zavidnu inostranu karieru iako je mlad.mi smo dali samo 16 golova zašto samo 16gol to se mora analizirati,da bi napadać zabio gol mora imati kvalitetnu veznu liniju koja će napadaće kljukati loptama,hvala bogu vezni igraći su dobri i biće bolje još na proljeće i nadati se ako se nađu sponzori napasti na pl,izvini na dugom postu poz
Pa sta treba vezni red davat golove pa da se kaze imamo dobar napad.... Hadzic meni nikako nelici na fudbalera, zgoljav nikakav, ko curica kakva. Damije dozivit da bar jednom imamo spica kako valja, kad trci da imas osjecaj kako se zemlja trese, sve nam dodju nekakve balerine koje neznaju sutnut kako treba, sto je najgore odu drugdje i gle cuda odma prorade....
Meni je licno hadzic solidan ostavio bi ga jos 6 mjeseci nije skup borben ne boji se to sto pricas da je ko curica nije istina ima muda kad treba pokazati i to mu je najjaca osobina, istina nije se nadavao golova ali nije ni bio standardan, dosao je na kraju priprema povracao ne pripremljen itd, dao je protiv veleza ponisten cist gol, dao je zabio protiv capljine gantujem da bi imao sada 6 golova minimalno na kontu. Netreba se rasipati ali ako cemo vec dovoditi ja bi doveo Zukica iz Orasja daleko najbolji napadac.

Sto se tiče Hasanbasica nema on nikog druze u Zvijezdi to ti garantujem, momak je ok i cinjenica da se treba domacem dati prednost uostalom u ovoj sezoni je dao vise golova nego Hadzija mada bi ja iskreno zadrzao obojicu i doveo jos jednog. Hasanbasic je bio prvi strijelac omladinske PL u juniorima koliko se sjecam.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 nov 2016, 13:30

SuperPippo je napisao/la:
batigol777 je napisao/la:Druze moj nemam nista protiv momka al on je zalutao na fudbalske terene. Jedan gol i triput se naci u sansi za pol.sezonu premalo ako zelimo napasti PL. Ako nekog treba cekati onda bolje cekati nase dijete Hasanbasu ili nekog drugog.
Jazvin , Ramić
Ocigledno je da vas par ima nesto protiv momka a sa obzirom na pricu o Hasanbasicu vjerovatno zbog toga a vecina zna da je Hasanbasic u Zvijezdi samo zbog toga sto mu je amidja u upravi kluba pa se mora gurati iako veze sa vezom nema, tri puta ga lopta pogodila kad je dao go i vi kontate igrac plus kretnja nikakva gubi se po terenu a to smo vidjeli u svakoj utakmici a da ne pricamo o promasajima protiv Jedinstva kada je dvije prilike sa tri metra promasio i ostalom gubljenju po terenu nije dvije lopte primio kako treba u citavoj polusezoni a da ne spominjem da je sjedio na klupi u juniorima. Kazes prijatelju Hadzic zaluto na fudbalske terene a momak je u njegovim godinama igrao u Ceskoj pa u Velezu dok je Velez bio u premijer ligi plus ima iskustva igranja vani tako da ti je prica smijesna. A ovaj igra u Zvijezdi i to zato sto se mora gurati zbog amidje. Hadzic nije imao minutazu kao vecina igraca i nije se puuno ocekivalo od njega s obzirom da je dosao 7 dana prije pocetka lige a ako si pratio zadnje dvije utakmice bio je najbolji na terenu pogotovo ovu protiv N.Travnika. LP.
Cuj nije imao minutazu.. Imao je koliko i Hasanbasic. Svaku utakmicu su se rotirali po poluvrijeme. Ne valjaju nijedan al je Hasanbasic makar nesto zabio. Nek i ovog napuca triput lopta onako, pa cemo i njega hvalit kad nemamo bolje. Gledao sam klip sto je Hadzic igrao u inostranstvu, isto ko da je neko termin organizovo a ne utakmica.. :urnebes:
Mani se gluposti bgt

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 15 nov 2016, 19:56

Kao prvo nadji gdje sam napisao da je Hasanbasic igracina, napisao jesam da ako nekog treba trpit bolje trpit nase dijete.
Drugo spic mora imati ili brzinu ili snalazljivost ili osjecaj za gol,snagu bilo sta po meni on nema nista,opet kazen po meni.
Vidovic iz Orasja primjer moze biti svima kao i Dario nas u tim god. Kako se bori.
Stvarno nemam nista protiv Hadzica ali nama za napad na PL treba bolji spic i to je to.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 nov 2016, 20:11

Hadzic je svoje odigrao daleko mu kuca bila.bolje bi odigrao senad mujic sa 40 godina

Hasanbasic je nase dijete i sledecu polusezonu moze biti samo bolji...

Nadajmo se svi da ce ostali ostati na okupu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 nov 2016, 23:01

astra1922 je napisao/la:Hadzic je svoje odigrao daleko mu kuca bila.bolje bi odigrao senad mujic sa 40 godina

Hasanbasic je nase dijete i sledecu polusezonu moze biti samo bolji...

Nadajmo se svi da ce ostali ostati na okupu
Hasanbasicu treba neko pokazat sta je ofsajd i kako ga izbjec, nije teren samo sesnesterac.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 18 nov 2016, 13:44

Imal kakvih novosti,dokad je pauzirat,vidim,abid i druzina jos su u gradu....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 19 nov 2016, 04:43

Imal istine za račun sto pišu neki portali, imal jos kakvih informacija

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 19 nov 2016, 18:48

Ne sikirajte radimo na tome da nadjemo način da isplatimo plate s obzirom da je račun zablokiran, a uskoro cemo i račun odblokirati. Uprava je poduzela sve napore da nadje izlaz iz situacije u kojoj su se nasli ni krivi ni duzni! Nastali dug je iz perioda 2008-2014. Hvala na paznji!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.