Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Posteno
Hvala na savjetima, tanak sam s NBA maksimalno, nista onda cekat da neko izbaci kakav tiket da se isprati. Niste ni svjesni koliko je meni interesantno pratit evo par noci NBA, a nisam u zivotu tekme prije pogledao hahahah

1946~
@ThrillerHz"
Košarku nikad bez kp ili dvoznaka ne igraj, to je zlatno pravilo.
Zadnja izmjena: boss991, dana/u 14 nov 2016, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koge- Hobro... live o1.5, 2.00
Imam mrtvi Hobro x2 i nece doci.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
izjednačiti će
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Golman domacina je sada izvadio nemoguce...zgmiky je napisao/la:izjednačiti će
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nova lekcija za naucit, dobro je da je nisam svojom greskom naucioboss991 je napisao/la:@ThrillerHz"

@Okolele
Daje Hobro u 90+3' Idemo navuc decku

1946~
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koge previse promasuje, svaki napad imaju 1 na 1... bice kazna.
Odigram Bojana under 14.5 ,Brook Lopeza over 20.5.I sad negdje procitam da Brook nece igrat.Mora onda neko zabijat koseve umjesto njega,tako da moram cini mi se popravni pisat,Babo zavrsava over 20. 

Igraj Široki ti si najbolji!
Ma i ja cesto ako igram na ishod tekme stavim 1X ili X2 ovisno na koga igram. Makar odigrao 5 tekmi na svih 5 cu se osigurati s tim iksom.ThrillerHz je napisao/la:Nova lekcija za naucit, dobro je da je nisam svojom greskom naucioboss991 je napisao/la:@ThrillerHz"
Košarku nikad bez kp ili dvoznaka ne igraj, to je zlatno pravilo.![]()
Veceras mislim da bi Clippersi trebali otresti Netse za koje jos Lopez nece igrati ali veliki hendikepi su stvarno u ponudi, sve preko 13-14 negdje a kvota 1.50 negdje, dok je pobjeda 1.10

Mislim da bi Boston mogao do pobjede protiv Pelicansa, puno su bolja momcad i ako nastupe svi za Boston mogli i trebali bi pobjediti veceras. Horford upitan a Thomas bi trebao zaigrati.
Barnes na 19.5 mi je dobar pick ali rusili su jako kvotu pa bi ga cak i na 20.5 odigrao po 1.85. Preko 19.5/20.5.
Treba svakako sacekati jos pa vidjet s vijestima sto i kako, tko igra-ne igra

Ugl nadovezao se na ovaj post za KP na nba i oduzi se

kakve sanse promasuju jbt
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Evolution87 je napisao/la:Kako ti i ja brate padamo zadnjih dana, Boze sacuvajStruya je napisao/la:Pa ja ne vjerujem sinoc booker na poluvremenu 4 poena i u 3 ode na 19 a meni granica 18.5 .... a zamislite samo kako je dao taj 19 na kome je ostao sto je najgore sad vidim i ne vjerujem da je ostao na 19 drugo slobdno za 19 poen je bil in and out znaci bukvalo fliper gore dole obruc odleti u zrak i buc sreca mrtva da to nije upalo mozda bi prosao.... steta sto u wwin ne dadodes granu 19,5 al ne mozes ti wwin je smece
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Brate na sta se veceras patimo ? JA ibaku derem over i mozda tiga i jos 3 igraca biram
Ovaj Koge ih nikad nije dobio kod kuce i nasli da pobbjede bas sad kad sam ja x2 odigrao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Koge ima barem 3-4 situacije 1 na 1, u zadnjih 10 minuta, ni jednu ne koriste... U 93 minuti, dvojica krecu na golmana, toliko si syebali da je ovaj sa loptom posao kao korner zastavici da zadrzava vrijeme.... Nevjerovatno 

Večeras Vučević bi realno trebao ovu marginu od 12,5 da pređe ako bude imao nekih 20-tak minuta. Indiana je jako loša u reketu i mislim da bi (jest' da me uvijek zayebe) trebao večeras biti pik večeri.
Također postoji još informacija za sada da Drummond možda neće igrati za Detroit, da u Memphisu nema Conleya, u Juti se čekaju Favors i Hood. Pa ko voli nek sačeka pred tekme informacije, ali za Lopeza je sigurno da večeras neće igrati to je trener najavio i mislim da bi mogli ostati ispod 99,5 poena jer LAC igraju jako kvalitetnu odbranu ove sezone.
Također postoji još informacija za sada da Drummond možda neće igrati za Detroit, da u Memphisu nema Conleya, u Juti se čekaju Favors i Hood. Pa ko voli nek sačeka pred tekme informacije, ali za Lopeza je sigurno da večeras neće igrati to je trener najavio i mislim da bi mogli ostati ispod 99,5 poena jer LAC igraju jako kvalitetnu odbranu ove sezone.
Tako blizu, a tako daleko.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Mogao bi Cilic 2:1 izgubit ili mozda cak i pobjedit 

1946~
da sad igram murray 1 garant bi doslo 0:2
kad igram cilica tele popusi 2:0
kad igram cilica tele popusi 2:0
cilic ko da se na plazu sprema....
- KingJamesMVP
- Kontakt:
eto Andy odmah break
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
E moj Marine.. 
Vraga će ovo ići u over 9.5

Vraga će ovo ići u over 9.5
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.