13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Sad kad su se svi iz*ebali mama i majki svima i svakom živom od čovjeka koji kosi travu do vlastitih igrača i selektora da kažem da pojedince treba biti sramota i stid s obzirom na riječnik kojim se služe i s obzirom na primitivno ponašanje i uvrede koje "krase" nas Bošnje i balkance općenito.
Druga stvar ja sam pozitivno iznenađen igrom sinoć koja je bila odlična i uživao sam gledati utakmicu koju smo kontrolisali većinom vremena najprije dobrom kolektivnom igrom a onda i velikim zaslugama Pjanketa koji je dominirao u sredini majstorski. Odlična borba na terenu i zalaganje, tehnički jako dobro je djelovalo i svi su dali doprinos što se traži u svakoj tekmi. Dobar protok lopte pogotovo na početku i u prvom pol. općenito, krila su probijala dosta prema naprijed, a ovi nisu ništa imali osim jednog-dva ubačaja i onog šuta sa distance. U drugom je sve djelovalo dobro i jedina slaba tačka su nam te kontre kojih smo imali najmanje 7-8 i to izglednih kontri za gol gdje nismo upsjeli dati niti jedna jedini koji bi riješio tekmu u potpunosti i gdje bi im utrpali još jedan-dva bez problema. Igrači su slabo reagovali kod istih kontri i to nas j sje*alo. Selektor je odradio i pripremio tekmu jako dobro kao i što je viđeno na terenu, jedina zamjerka je na kraju gdje bi ja kao navijač ubacio naprijed dva brža igrača i prodornija za razliku od onih koje je on uveo gdje bi možda i riješili koju kontru, imali smo sve u svojim rukama a ispustili smo 2 jako važna boda na najgluplji mogući način. Ovakvo gostovanje u Grčkoj ne treba nikog iznenaditi jer je to očekivano i zna se kakva je to ciganija gore. Jednostavno nismo imali znanja i koncentracije na kraju da to riješimo rutinski, a i sreća nam je okrenula leđa totalna. Al nema veze idemo dalje riješit ćemo to u sljedećim tekmama kako treba i naučiti da se igra dok se ne svira kraj.
P.S. Moram dodati da je ovaj sudija općepoznat idiot od prije i pokvareni smrad, najniža ocjena za suđenje s kojim je i doveo do onih incidenata, jako loše.
Druga stvar ja sam pozitivno iznenađen igrom sinoć koja je bila odlična i uživao sam gledati utakmicu koju smo kontrolisali većinom vremena najprije dobrom kolektivnom igrom a onda i velikim zaslugama Pjanketa koji je dominirao u sredini majstorski. Odlična borba na terenu i zalaganje, tehnički jako dobro je djelovalo i svi su dali doprinos što se traži u svakoj tekmi. Dobar protok lopte pogotovo na početku i u prvom pol. općenito, krila su probijala dosta prema naprijed, a ovi nisu ništa imali osim jednog-dva ubačaja i onog šuta sa distance. U drugom je sve djelovalo dobro i jedina slaba tačka su nam te kontre kojih smo imali najmanje 7-8 i to izglednih kontri za gol gdje nismo upsjeli dati niti jedna jedini koji bi riješio tekmu u potpunosti i gdje bi im utrpali još jedan-dva bez problema. Igrači su slabo reagovali kod istih kontri i to nas j sje*alo. Selektor je odradio i pripremio tekmu jako dobro kao i što je viđeno na terenu, jedina zamjerka je na kraju gdje bi ja kao navijač ubacio naprijed dva brža igrača i prodornija za razliku od onih koje je on uveo gdje bi možda i riješili koju kontru, imali smo sve u svojim rukama a ispustili smo 2 jako važna boda na najgluplji mogući način. Ovakvo gostovanje u Grčkoj ne treba nikog iznenaditi jer je to očekivano i zna se kakva je to ciganija gore. Jednostavno nismo imali znanja i koncentracije na kraju da to riješimo rutinski, a i sreća nam je okrenula leđa totalna. Al nema veze idemo dalje riješit ćemo to u sljedećim tekmama kako treba i naučiti da se igra dok se ne svira kraj.
P.S. Moram dodati da je ovaj sudija općepoznat idiot od prije i pokvareni smrad, najniža ocjena za suđenje s kojim je i doveo do onih incidenata, jako loše.
-
- Kontakt:
Ja ne razumijem nas,ako nekog uzmemo bez igre,na pola gasa(Kipar,Estonija)ospemo po Mesi,nema igre nema ovo nema ono,a ako pak odigramo odlicnu utakmicu i nesretno izgubimo 2 boda uz ogromnu pomoc sudije,onda pricamo trebao jeMesa ovo,trebao je ono.Trebao ga je Dzeko zabiti,ili Pjanic i to bi bilo to,ali ne,opet je kriv Mesa,ko bi nama ugodio
Znaš ti nas, je.bo ti nasMiiisssskeeBh je napisao/la:Ja ne razumijem nas,ako nekog uzmemo bez igre,na pola gasa(Kipar,Estonija)ospemo po Mesi,nema igre nema ovo nema ono,a ako pak odigramo odlicnu utakmicu i nesretno izgubimo 2 boda uz ogromnu pomoc sudije,onda pricamo trebao jeMesa ovo,trebao je ono.Trebao ga je Dzeko zabiti,ili Pjanic i to bi bilo to,ali ne,opet je kriv Mesa,ko bi nama ugodio

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Tebi ce @dubrovnice Mesa biti trn u oku sve dok Tino ne zaigra,zar ne,okomio si se na njega i Medu,sad Ibisevic smeta.Mesa je sinoc u svim segmentima nadmudrio svog kolegu na drugoj strani,osim sa izmjenama,odnosno Dzuricem,htio je cuvati loptu a ne zabiti jos jedan gol,ja mu jedino to zamjeram,a malo ga je Edinov crveni poremetio.Baraz nije upitan,ali sa sinocnom pobjedom smo se mogli boriti i za prvo mjesto jer smo vidjeli da mozemo.Odlicna utakmica sinoc,samo je falilo malo vise koncentracije i sportske srece
Nije istina. Zasto mi je onda Safet bio trn u oku?MiiisssskeeBh je napisao/la:Tebi ce @dubrovnice Mesa biti trn u oku sve dok Tino ne zaigra,zar ne,okomio si se na njega i Medu,sad Ibisevic smeta.Mesa je sinoc u svim segmentima nadmudrio svog kolegu na drugoj strani,osim sa izmjenama,odnosno Dzuricem,htio je cuvati loptu a ne zabiti jos jedan gol,ja mu jedino to zamjeram,a malo ga je Edinov crveni poremetio.Baraz nije upitan,ali sa sinocnom pobjedom smo se mogli boriti i za prvo mjesto jer smo vidjeli da mozemo.Odlicna utakmica sinoc,samo je falilo malo vise koncentracije i sportske srece
On je gurao Tina pa mi je po anologiji morao biti drag.
U krajnjoj liniji ovo sto sada radi sa 2 napadaca je prepisao od Safeta. S tim sto je Pape imao boljeg desnog beka pa nije ubijao sredinu vec je sakatio drugog napadaca gurajuci ga na krilo. Mesa je bolji van terena a na terenu isti kalibar kao i Safet. Mozda je na terenu i losiji od prethodnika. Ako je to uopce moguce biti?
Prije utakmice rijetki su bili oni koji ne bih uzeli bod objerucke a na kraju osjecaj je bio da smo izgubili 2 boda. Nismo odavno izgledali ozbiljnije i nadmocnije na terenu protiv neke "top" reprezentacije. Meni je satisfakcija, ipak, na kraju bila kad su Grci slavili bod kod kuce protiv Bosne kao da su uzeli Njemcima bod. To meni nesto znaci je.biga. Kao sto neko rece, mi bi trebali biti u prednosti nad Grcima vec poslije sljedeceg kola a onda imamo Grke kuci u punom sastavu ukljucujuci i Besica. Moramo ih zgazit!
-
- Kontakt:
Nije istina. Zasto mi je onda Safet bio trn u oku?dubrovnik je napisao/la:MiiisssskeeBh je napisao/la:Tebi ce @dubrovnice Mesa biti trn u oku sve dok Tino ne zaigra,zar ne,okomio si se na njega i Medu,sad Ibisevic smeta.Mesa je sinoc u svim segmentima nadmudrio svog kolegu na drugoj strani,osim sa izmjenama,odnosno Dzuricem,htio je cuvati loptu a ne zabiti jos jedan gol,ja mu jedino to zamjeram,a malo ga je Edinov crveni poremetio.Baraz nije upitan,ali sa sinocnom pobjedom smo se mogli boriti i za prvo mjesto jer smo vidjeli da mozemo.Odlicna utakmica sinoc,samo je falilo malo vise koncentracije i sportske srece
On je gurao Tina pa mi je po anologiji morao biti drag.
U krajnjoj liniji ovo sto sada radi sa 2 napadaca je prepisao od Safeta. S tim sto je Pape imao boljeg desnog beka pa nije ubijao sredinu vec je sakatio M
Ma zezam ja tebe,malo sale,sinoc mu je Vedo igrao poluspica,a na toj poziciji bih ja radije gledao Milicevica,prirodnije je,ali eto
vidim grci se sada na svaki nacin pokusavaju iscupati, izvinjenja i slicne pizdarije danas objavljuju. koji licemjeri.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
To sto ima par budala, ne mora znaciti da oni kao savez imaju isto misljenje kao oni... Takvi indijanaca ima kod svih, pa i kod nas naravno.. Derao sam se nesto ne normalno kada su zapalili baklje kod naseg vodstva. Ne pravim paralele sa tim sto su oni radili i paljenje baklji nasi navijaca naravno.. Ali kad je u pitanju ovo saopstenje grka, lijepo je vidjeti da barem se izvinjavaju i da im je krivo sto su njihovi navijaci tako postupali, a sada koliko je to "politcki trik" ili stvarno to osjecaju, to niko od nas nezna.STEVIE je napisao/la:vidim grci se sada na svaki nacin pokusavaju iscupati, izvinjenja i slicne pizdarije danas objavljuju. koji licemjeri.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ako se dobro sjećam, Hrvatima je oduzet bod i dva meča igrali bez publike zbog kukastog krsta.
- rob do bagro
- Kontakt:
Normaplno da se izvinjavaju ne bi li ih Fifa kaznila.STEVIE je napisao/la:vidim grci se sada na svaki nacin pokusavaju iscupati, izvinjenja i slicne pizdarije danas objavljuju. koji licemjeri.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Mislim da to što se izvinjavaju nema veze sa čupanjem da se ne dobije kazna. Kazna će biti ili neće, neovisno od ovog. Ovo su jednostavno morali uradit jer pobogu genocid je u pitanju.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ova Grčka je smiješna ekipa, nije ni čudo što su u prošlim kvalifikacijama bili iza Farskih otoka. Bod je neuspjeh
audere est facere!
-
- Kontakt:
Ne izvinjavaju se oni jer im je žao već što ih je strah kazni koje će dobiti.
Da znaju sutra da neće biti nikakvih posljedica za transparent i napade na naše navijače opet bi to uradili.
Da znaju sutra da neće biti nikakvih posljedica za transparent i napade na naše navijače opet bi to uradili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Sami smo sebi krivi sto smo ispustili pobjedu..Pa u prvom poluvremenu smo najmanje 3:0 mogli voditi i lagano privesti utakmicu kraju ali dzaba kad nase balerine ne znaju da prime loptu..20 godina sa bave fudbalom a ne znaju loptu da prime...Onda 3-4 puta odlicne povratne lopte na vrh kaznenog nasi ne znaju da osutaju..Pasovi koji nikome ne idu,ili kratke lopte,tromost kad treba krenuti prema naprijed..Los pregled igre,bilo je par situaacija kad imamo potpuno samog igraca na drugoj strani i igrac kod kojeg je lopta uvijek gura loptu u guzvu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ovdje Mesa i pojedini krive sudiju de ba ljudi... Kao sto je neko rekao da smo znali prvo polu...smo trebali voditi 3:0 i to glatko je li ti sudija kriv sto manekeni ne znaju daju cist goll... Sto mesa ne kaze moji napadaci ne umiju dati gol i 3 sto posto sansi...Sami pali sami ubili..
Što se tiče utakmice sve je već rečeno a što se tiče onog čaršafa ili na čemu su već pisali onu poruku, te zastave Srbije tu svakako mislim da su Grci u pravu. Nekoliko njih došlo, onaj jedan nabio naočare za sunce, valjda da ga ne prepoznaju.
Ona bakljada mi je pokvarila ćejf, ustvari pokvarila je momentum na terenu. Sjećam se protiv Belgije kad je završilo 4-2, bila ušla voda u uši i bakljada je nekako promijenila stvari... ali tad su se nama tresle gaće. Juče kontam stisli smo ih, kad ovi krenuše.
Ona bakljada mi je pokvarila ćejf, ustvari pokvarila je momentum na terenu. Sjećam se protiv Belgije kad je završilo 4-2, bila ušla voda u uši i bakljada je nekako promijenila stvari... ali tad su se nama tresle gaće. Juče kontam stisli smo ih, kad ovi krenuše.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Principatus
- Kontakt:
Gade mi se njihovi navijaci i igraci, sta drugo da kazem.
U Zenici ih dokrajciti. Prva drzava gdje kazem treba im himnu potopiti zvizducima, da od pocetka znaju gdje su dosli. Ali bez baklji i gluposti, unistiti ih na terenu i da ne nasjedamo na jeftine provokacije.

U Zenici ih dokrajciti. Prva drzava gdje kazem treba im himnu potopiti zvizducima, da od pocetka znaju gdje su dosli. Ali bez baklji i gluposti, unistiti ih na terenu i da ne nasjedamo na jeftine provokacije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nisam nikada bio za zvizdanje himni i slicno, ali se nadam da ce igraci i navijaca Grcke osjetiti pakao u junu koji se rijetko vidja u Zenici. Iskreno, nadam se da cemo ih potopiti! Od sinoc sam jos vise uvjeren da cemo ih pobijediti i zavrsiti ponovo prije cigana!Principatus je napisao/la:Gade mi se njihovi navijaci i igraci, sta drugo da kazem.![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- DragonGirl
- Kontakt:
Interesantna utakmica u svakom slučaju...Grci, prgavi kakvi jesu, uspjeli su u naumu da isprovociraju naše igrače, u prvom redu Džeku koji je zaista, po meni, nasjeo naivno i amaterski. Igrač njegovih godina, kalibra i iskustva, i kapiten na kraju krajeva, sebi ipak ne bi trebao dozvoliti onakvu reakciju, koliko god da je bio izazvan.
Nažalost, njegova boljka je što veoma lako plane i to u sekundi, a tek onda vjerovatno razmišlja o posljedicama, mada mi se čini kako je sinoć planuo na duže staze, sudeći po izjavama na kraju utakmice.
Možda je to i doprinijelo onakvom rezultatu na kraju, možda ne, međutim ono što je remiju itekako doprinijelo je onaj takozvani sudija koji je stalnim mahanjem kartonima vjerovatno spriječio naše da igraju oštrije i krenu po taj drugi gol, iako realno, mislim da smo imali šansu da riješimo utakmicu i mnogo prije sudijske nadoknade. Inače, što se tiče predstave naših igrača, kada sam vidjela formaciju sa dva napadača, bila sam pomalo skeptična, međutim, sa malo zamijenjemim ulogama pojedinaca, maltene svi su odradili svoj posao kako treba. Zalaganje i borba na nivou.
Begović, s obzirom na to kako ne igra u klubu, bio je zaista odličan sinoć, Kolašinac bez priprema, također dobar. Jedna od rijetkih utakmica kada ni Luliću nisam ništa posebno zamjerila
, Jajalo solidan, s obzirom na to kako se pokazao u prvoj utakmici. I da ne zaboravim Pjanićev fantastičan udarac.
Drago mi je da je pogodio i tako malo skinuo pritisak sa sebe, iako naravno i dalje od njega s pravom trebamo očekivati velike stvari.
Da su nas pitali prije utakmice, mislim da bi većina potpisala bod na kraju, međutim kada znamo da smo dva prosuli u 95-oj minuti, normalno da je čovjek nezadovoljan, ali u globalu, mislim da ne trebamo biti. Ako Bog da, čekamo ih u Zenici i onda im trebamo pokazati ko je bolji i kvalitetniji, a sinoć se zaista vidjelo da smo to mi.

Možda je to i doprinijelo onakvom rezultatu na kraju, možda ne, međutim ono što je remiju itekako doprinijelo je onaj takozvani sudija koji je stalnim mahanjem kartonima vjerovatno spriječio naše da igraju oštrije i krenu po taj drugi gol, iako realno, mislim da smo imali šansu da riješimo utakmicu i mnogo prije sudijske nadoknade. Inače, što se tiče predstave naših igrača, kada sam vidjela formaciju sa dva napadača, bila sam pomalo skeptična, međutim, sa malo zamijenjemim ulogama pojedinaca, maltene svi su odradili svoj posao kako treba. Zalaganje i borba na nivou.

Begović, s obzirom na to kako ne igra u klubu, bio je zaista odličan sinoć, Kolašinac bez priprema, također dobar. Jedna od rijetkih utakmica kada ni Luliću nisam ništa posebno zamjerila

Da su nas pitali prije utakmice, mislim da bi većina potpisala bod na kraju, međutim kada znamo da smo dva prosuli u 95-oj minuti, normalno da je čovjek nezadovoljan, ali u globalu, mislim da ne trebamo biti. Ako Bog da, čekamo ih u Zenici i onda im trebamo pokazati ko je bolji i kvalitetniji, a sinoć se zaista vidjelo da smo to mi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.