Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Aferim momciluku za sinocnju utakmicu, u velikoj je formi ocigledno. Da nam je jos desno pristojnog beka bilo bi idealno, al jbg nismo mi Francuska.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Sead Kolašinac
Bayern@heart je napisao/la:
![]()

Bravo Seo za svaki momenat sinocnje igre. Momak se iz bolnicke postelje proseta do Grcke i odrzi bukvicu dieselasima u nasoj ekipi sto znaci biti spreman. Mislim da ce uz Pjanica, Besica pa i Burnica u buducnosti ovaj momak biti dio mozaika koji ce BiH odrzati makar na nivou iznadprosjecne reprezentaciji. Mi smo vec duze vrijeme na tom nivou a samo nas ispodprosjecni treneri i katastrofalan savez drzi u umjetnom ubjedjenju da smo losiji nego sto stvarno jesmo.
Ima za izaći! #SeoKolBayern@heart je napisao/la:
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rob do bagro
- Kontakt:
Momciluk je trafika. 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Momcina je silaBayern@heart je napisao/la:
![]()

Momčiluk je spreman za englesku Premier ligu. 

-
- Kontakt:
momak voli da rusi
- Incognito87
- Kontakt:
momak je muftija
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Momak je inače legenda, na Sea mislim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hajmo insajderi, koliko ima istine u ovim pricama da je Roma vec poslala ponudu od 15 milki a da ga City prati?
Licno bih vise volio Romu jer bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11 i igranje na visokom nivou, plus taktika Serije A....s dr.strane s Guardiolom i njegovim fix idejama nikad ne znas...tako da je bolje na sigurno ici.
Naravno, ako govorimo o Premiershipu Liverpool bi bio idealan, recimo...
Sead Kolasinac - momak koji igra 90 minuta i suti...trenutno je zaista u odlicnoj formi.
Licno bih vise volio Romu jer bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11 i igranje na visokom nivou, plus taktika Serije A....s dr.strane s Guardiolom i njegovim fix idejama nikad ne znas...tako da je bolje na sigurno ici.
Naravno, ako govorimo o Premiershipu Liverpool bi bio idealan, recimo...
Sead Kolasinac - momak koji igra 90 minuta i suti...trenutno je zaista u odlicnoj formi.
- Principatus
- Kontakt:
Liverpool, Chelsea i Westham prate Kolasinca ali to nije konkretno. Schalke ce probati da mu produzi ugovor koji istice za 7 mjeseci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najbolje mu je da ostane u Schalkeu.
Jeste da su ga nepravedno zapostavili na pocetku sezone, sto je i pokazao, ali imao je on dvije jako teske povrede, i prvo treba odigrati jednu cijelu sezonu na tom nivou, sto mu do sada nije poslo za rukom.
Jeste da su ga nepravedno zapostavili na pocetku sezone, sto je i pokazao, ali imao je on dvije jako teske povrede, i prvo treba odigrati jednu cijelu sezonu na tom nivou, sto mu do sada nije poslo za rukom.
Kako nije,odigrao je sezonu 2014/2015 na vrhunskom nivou kad je Salke igrao LP protiv Celzija i Drogbe itd.I prije toga je odigrao citavu drugu polusezonu takodje i LP.Goalgetter je napisao/la:Najbolje mu je da ostane u Schalkeu.
Seo je dokazan,etabliran igrac,nije vise samo potencijal i mene uopste ne cudi interes velikih klubova za njega,takvo sto sam davno najavljivao.Jedan od najpotentnijih lijevih bekova danas,ne bi me uopste cudio ni interes Bayerna,Reala,Barcelone.
Seo i Mume su dva mlada kapitalca koje mi trenutno imamo,igraci sa potencijalom za vrhunske klubove i vrhunske karijere.Na zalost obojicu su ometale teske povrede,Seo se izvukao i vratio jos bolji,nadam se da ce i Mume.
S obzirom na to na Liverpool nema poštenog lijevog beka, možda ne bi bilo kada bi Klop baš insistirao na dovođenju Kolasinca.
https://www.mancity.com/news/first-team ... 9369888249
Opet ce se City poceti pratiti, i ako je Kolarov tamo beton
Opet ce se City poceti pratiti, i ako je Kolarov tamo beton
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ma kakav Kolarov. Njega će Pep što prije otjerati.