pitajte luke waltona.
genije stavlja russella na wigginsa i ljudi rutinski se odlijepe na +20 bas preko wigginsa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ma Devin je neustrasiv,nakon bloka hladno opet na ulaz i iznudi slobodna,vrijeme je da ih Sunsi dobiju,uvijek su nekako blizu do pocetka zadnje cetvrtineTorres_9 je napisao/la:kd ubi kosarku u malom bukeru,dvije brutalne blokade
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pises nebuloze kao i obicno.Ljudi su jedan od najvecih konkurenata mojoj ekipi plus su formirali supertim koji i treba da bude seciran do najsitnijih detalja.10 utakmica je proslo u sezoni,neke indicije kod timova su vec tu,tako da je sasvim realno napisati ono sto sam nocas napisao za GSW.Uopste se nisu pomakli defanzivno od 1.tekme i i dalje imaju probleme sa zastitom obruca,te skokom.To su problemi koji traju jos od prosle sezone kad su nakon All star pauze imali 22 Defrtg lige.Dodali se tome cinjenica da im 4 najvaznija igraca 99% tekmi(do sada) mora igrati 30+min samo da bi tekma bila u egalu i da bi je mogli dobiti,dodje se do vrlo realne cinjenice da se tim,za kojeg su likovi poput tebe ovdje predvidjeli setnju ligom i koji je (do sada) imao jako lagan raspored,pati.To je,opet ponavljam,realno stanje i ako ti se ne dopadaju moji komentari,imas ignore listu i opleti.U suprotnom,molio bih te da se suzdrzis od komentarisanja moga nacina pisanja i onoga sto ja ovdje komentarisem.Pozdrav.BuffonGigi je napisao/la:Pa s obzirom na kolicinu postova, tesko je ne procitati nesto s vremena na vrijeme. Cesto postovi stvarno imaju rezona, kad ne pocinju s "pop kaze", ili kad se ne ticu Golden State Warriorsa.
Prestani da lazes o mom nacinu pisanja.Posebno za ovo kako sam govorio da SA namjerno igra lose i da cd u PO pokazati svoje pravo lice.Uostalom,nije ni bitno,rekoh ti da se okanis mog nacina pisanja ako nemas neki kontrastav da izneses.Inace samo mlatis praznu slamu ovdje.BuffonGigi je napisao/la:Ja ti kazem nesto sasvim realno i smireno, ti se po obicaju odmah upalis ko da sam ne znam sta napisao. GSW nisu u prosle 2 sezone imali formiranu superekipu, a ti si ih isto tako ostrasceno pratio i cesto omalovazavao. Isto tako si za svoje govorio da namjerno igraju lose i da ce u playoffu pokazati pravo lice, sto se naravno nije desilo. Meni ne smeta tvoje pisanje, stavise, zabavlja i mene i ostatak realnijih ljudi na forumu. Vjerujem da ne postoji vise osoba na forumu kojoj smeta tvoje pracenje Warriorsa, iako je u pocetku bilo iritantno, sad je kako kazem fakat zabavno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.