http://stats.nba.com/league/player/#!/p ... ode=Totals
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Oklahoma je jača i od zdravih Pelikana. Bojim se da debelo precjenjuješ Holidaya i njegove realne mogućnosti. Oklahoma, naravno daleko od idealne i dobro posložene ekipe, i dalje ima bolje pojedince pored Westrooka, prije svega mislim na Adamsa koji je već sada bolji od svih Davisovih saigrača do sada u New Orleansu.Neutral je napisao/la:Oklahoma iz dvije u keca
Kao što sam napisao prije par dana, kada sam napadnut. Russell ima kvalitet saigrača kao Davis, samo što ovaj drugi nema dva saigrača koji fale već dosta dugo.
Donnie Darko je napisao/la:Oklahoma je jača i od zdravih Pelikana. Bojim se da debelo precjenjuješ Holidaya i njegove realne mogućnosti.Neutral je napisao/la:Oklahoma iz dvije u keca
Kao što sam napisao prije par dana, kada sam napadnut. Russell ima kvalitet saigrača kao Davis, samo što ovaj drugi nema dva saigrača koji fale već dosta dugo.
Čak i da Davis nekim slučajem ima bolje saigrače, kojih odsustvuju iz raznoraznih razloga, nema smisla to pisati u kontekstu u kojem si ti to pisao. Bukvalno si napisao u sarkastičnom tonu nešto tipa "Davis fol nema saigrače, a Westbrook ima", kao da igrači koji nisu tu nešto znače Davisu.
Bio si napadnut jer je to epska glupost i jer ti je kosarka strani pojam. Ukratko.Neutral je napisao/la:Oklahoma iz dvije u keca
Konstantancija ti je retardirana, ukratkoEpidaurus je napisao/la:Bio si napadnut jer je to epska glupost i jer ti je kosarka strani pojam. Ukratko.Neutral je napisao/la:Oklahoma iz dvije u keca
Ima dobre saigračeL-Train je napisao/la:Russ za 30 minuta TD,10-14 iz igre OKC svejedno gubi
Kao i svaka tvoja konstantacija napisana kako na kosarkaskom tako i na citavom forumu. Al ono svaka cast na hrabrosti i samopouzdanju, fkt treba imat m.u.d.a pa biti tako uporan sa glupostima.Neutral je napisao/la: Konstantancija ti je retardirana, ukratko
Tako je momčinoEpidaurus je napisao/la:Kao i svaka tvoja konstantacija napisana kako na kosarkaskom tako i na citavom forumu. Al ono svaka cast na hrabrosti i samopouzdanju, fkt treba imat m.u.d.a pa biti tako uporan sa glupostima.Neutral je napisao/la: Konstantancija ti je retardirana, ukratko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.