bas me interesuje kako cu veceras pasti. Neku noc Anthony zbog dvije tehnicke u prvom poluvremenu, sinoc Favros povreda.

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
A dajNeutral je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako jos treba javi se imam neku sicu tamoMirsoNi je napisao/la:Neko na wwin posudba sitna.. da odigram jedan NBA da se ne yebem i večeras, vratit ću prvom uplatom na račun ?
e sad im bas mamu j.bem usranu... prejak listicNeutral je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jel ovo tvojNeutral je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok im ne javi William Hill: "trpaj sad trice i slobodna, nista od overa!"bvb je napisao/la:Hahahah, haman je neko iz publike dojavio da ne idu u OVER
jel se mi kopiramo stalno ??? hahha ja cekam isto towns vise i booker manje ako ne udjeEvolution87 je napisao/la:
bas me interesuje kako cu veceras pasti. Neku noc Anthony zbog dvije tehnicke u prvom poluvremenu, sinoc Favros povreda.
NebeskaSila96 je napisao/la:A dajNeutral je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno decki s Townsom i Bookerom!! Kemba stao na 21Struya je napisao/la:jel se mi kopiramo stalno ??? hahha ja cekam isto towns vise i booker manje ako ne udjeEvolution87 je napisao/la:
bas me interesuje kako cu veceras pasti. Neku noc Anthony zbog dvije tehnicke u prvom poluvremenu, sinoc Favros povreda.nikad vise nban necu igrati a usao mi williams isto xD
Eh dobro je,jedan pogođen (valjdajopaa7 je napisao/la:Lavine ne igra veceras. Op op evo Townsa ide na 35
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.