13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

Principatus
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2016, 01:07

Skibbe kaze da je ovo poraz za nas a pobjeda za Grcku. Dakle kod kuce izgubiti bodove protiv direktnog konkurenta koji te nadigra na tvom terenu je pobjeda, aha malo morgen, Skibbe se izgubio.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 nov 2016, 01:08

Beduin je napisao/la:Znaci, protiv Gibraltara poceti:

Begovic
Bicakcic-Sunjic-Zuka-Kolasinac
Visca-Pjana-Medo(Cimi)-Hajrovic
Vedo-Djuric
A gdje je Besic? :mrgreen:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2016, 01:09

Goalgetter je napisao/la:

Begovic
Vedo-Djuric
E moj druze, do Gibraltara je preko 5 mjeseci. :D
Jos ni ovo prebolili nismo, polako :)
Ma samo da skrenem misli, pretuzan sam pa mi dokurcilo srati po Grcima, mrzim ih i tacka. :mrgreen:

Ali na suspendovane igrace svakako necemo racunati ni za 5 mjeseci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 14 nov 2016, 01:09

Jel ovaj Erikson nama nekad prije sudio? Znam da ga imam u jako losem sjećanju..
ZZ

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2016, 01:10

moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ovaj Erikson nama nekad prije sudio? Znam da ga imam u jako losem sjećanju..
Kad nas je Rumunija nakantala 3-0.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2016, 01:11

ElCartel11 je napisao/la:

Begovic
Vedo-Djuric
A gdje je Besic? :mrgreen:
Toliko mi je napouzdan da sam i zaboravio na njega. Moze i Besic umjesto DJurica ili Mede, ali sumnjam da ce Mesa igrati 433 protiv tako slabog protivnika, kad je krenuo na Grke sa 2 napadaca.

075 ❤

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 14 nov 2016, 01:12

delinjo je napisao/la:
leorey je napisao/la:Da mi je neko rekao jucer daj bod u Grckoj, prihvatio bih bez pogovora. Ali kad skontas kako smo dobro igrali danas i da oni nisu zasluzili ovaj bod, onda je nama ovo kao poraz jbg. Belgija ce dati ovoj Grckoj 5 komada, ako slicno odigraju kao veceras. Jer Belgija ima krila , koja znaju prevest igraca, a mi nemamo.

Odavno ovako pozrtvovano nismo odigrali, stvarno sam zadovoljan igrom, pogotovo prvo poluvrijeme s obzirom kako smo npr izgledali protiv Kipra i zadnjih 10 utakmica. Konacno smo trcali, nismo se vukli po terenu.

E sad, neke odluke selektora ne shvatam. Kao npr, Bicakcic na krilu :shock: :shock: Covjek je stoper, Mesa nije normalan. I ne mogu shvatiti kako smo kukavicki uzimali vrijeme , ljudi se predali bilo 10v10 , i imas 4 kontre koje ne zelis istrcat. Logicno je da ce kazna stici. Gorak okus ostaje definitivno.
eh ovdje si se malo prevario,losa je ova Grcka katastrofalna ali oni ce bolje proci sa Belgijancima nego mi iako smo kvalitetniji,mentalitet je cudo a mi smo tu luzeri bez konkurencije,pa oni su veceras iscupali bod samo na srecu ,mentalitet i lose odluke naseg selektora kod izmjena...jbg
Grcka je losa, sto se vidjelo i veceras. Ali ja sam se nadao bar bodu iz cistog razloga sto smo mi zadnjih 10 utakmica katastrofa igrali. Ni glave ni repa. Nek smo mi Kipra dobili 3:0, ono je smijesna i nepovezana igra, nikad gora , u zadnjih 15 godina sigurno. Gola im sigurno s onom igrom ne bi dali, da nisu sami pogrijesili pa ih mi dokrajcili. Ono preskakanje igre i nabacivanje je samo jos Engleska igrala i to prije 30 godina.

Ovo veceras je vec druga stvar, igraci su izgarali na terenu. Zao mi je ovih momaka samo, mozemo samo zamislit kako se oni osjecaju. Pa Dzeko taj isti , koji je danas bio los u realizaciji je pretrcao vise nego zadnjih 20 utakmica za repku. I onda ovako primis gol, jbg.

S ovom igrom koju smo veceras prikazali se stvarno mozemo nadati bar barazu. Ja sam prvi bio pesimista zbog losih igara, ali ovo veceras je vec mnogoo bolje.
27.10.2020

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 14 nov 2016, 01:12

A niko Ognjena da spomene i njegovo nasrtanje na Grke ? :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 01:13

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A niko Ognjena da spomene i njegovo nasrtanje na Grke ? :mrgreen:
Samo nek ga pljuju, a s desnog beka ode gore u lijevi cosak i trojica nasih ga cuvaju da ne napravi sranje. Nikad nije igrao ispod 110% u dresu reprezentacije.
Nad tobom sunce najljepše sja

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 14 nov 2016, 01:13

Beduin je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:

Begovic
Vedo-Djuric
E moj druze, do Gibraltara je preko 5 mjeseci. :D
Jos ni ovo prebolili nismo, polako :)
Ma samo da skrenem misli, pretuzan sam pa mi dokurcilo srati po Grcima, mrzim ih i tacka. :mrgreen:

Ali na suspendovane igrace svakako necemo racunati ni za 5 mjeseci.
Ma igrat sto ofanzivnije. Natrpat Gibraltar, jer ce nam izgleda s Grcima odlucivat golrazlika, a inace za bjeg od najlosije drugoplasirane !
Ja bi kreno sa 3 u odbrani.. svejedno 3-5-2 ili 3-4-3.. nek bude 2:10 na kraju rezon :mrgreen:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 nov 2016, 01:14

Principatus je napisao/la:Skibbe kaze da je ovo poraz za nas a pobjeda za Grcku. Dakle kod kuce izgubiti bodove protiv direktnog konkurenta koji te nadigra na tvom terenu je pobjeda, aha malo morgen, Skibbe se izgubio.
Covjek je u pravu i to je rekao s obzirom na razvoj situacije na terenu tokom svih 90 minuta i na bodvni saldo koji imaju i jedna i druga reprezentacija...
Pogledaj njihovo raspolozenje nakon gola a pogledaj nase igrace i nas navijace...zar se ne osjecas kao da si izgubio?
Imali smo tako dobru situaciju da u junu osiguramo 2.mjesto a potom i pokusamo napasti 1.mjesto eventualnom pobjedom na jesen protiv Belgije...ovako smo i dalje u situaciji da se grcevito borimo za baraz i da igramo pod imperativom pobjede.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 01:17

hurem je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Skibbe kaze da je ovo poraz za nas a pobjeda za Grcku. Dakle kod kuce izgubiti bodove protiv direktnog konkurenta koji te nadigra na tvom terenu je pobjeda, aha malo morgen, Skibbe se izgubio.
Covjek je u pravu i to je rekao s obzirom na razvoj situacije na terenu tokom svih 90 minuta i na bodvni saldo koji imaju i jedna i druga reprezentacija...
Pogledaj njihovo raspolozenje nakon gola a pogledaj nase igrace i nas navijace...zar se ne osjecas kao da si izgubio?
Imali smo tako dobru situaciju da u junu osiguramo 2.mjesto a potom i pokusamo napasti 1.mjesto eventualnom pobjedom na jesen protiv Belgije...ovako smo i dalje u situaciji da se grcevito borimo za baraz i da igramo pod imperativom pobjede.
Kakva grcevita borba, treba nam pobjeda protiv ovih Grckih polumrtvaca kod kuce
I sa remijem smo mnogo blize barazu od njih, ali eto ne treba o tome razmisljati

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2016, 01:20

Tek nakon pobjede protiv Grcke i remijem sa Belgijom mogu reci da smo u barazu. Sve do tad ne smijem ni pomisljati na to, poznavajuci koliki smo peh generalno kao nacija.

075 ❤

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2016, 01:24

hurem je napisao/la:
U tome i jeste stos. Mi smo im uzeli na njihovom terenu bod, a osjecamo se gubitnicima, oni pobjednicima, a ovo ih je udaljilo od 2. mjesta.
To je poremeceno shvacanje realnosti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 nov 2016, 01:25

http://sportsport.ba/ino_fudbal/grcki-m ... ati/213918

Radi guza ko meduza :mrgreen: sad kad ih UEFA kazni za ovo :salut:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 14 nov 2016, 01:25

Nema šanse zaspati yebote fudbal da te yebo

Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2016, 01:28

Na stranu sve, mi se moramo suočiti sa jednom istinom i realnošću, mi smo prosječna reprezentacija sa limitiranim igračima.

Imamo tu nesreću da su nam dva od pet najboljih igrača napadači kojima treba lopta, a igrati sa dva klasična napadača u 2016-oj godini je out of tactics i gubljenje jednog igrača na terenu, praktički igramo sa 10 igrača svaku utakmicu. Od igrača koji su tu jaki po kvaliteti, osim Edina i Vedada je naravno Miralem kao jedini super kvalitetni vezni igrač. Što se odbrane tiče, imamo Seada i 36 godišnjeg Emira koji je Nesta za ostale stopere. Imamo i super golmana u liku i djelu Asmira Begovića. Ostali su maksimalno limitirani igrači.

Ne sporim kvalitete drugih igrača, posebno ne Zukanovića i Medunjanina, ali oni su slabiji po kvaliteti od ovih nabrojanih, da bi ostali bilo daleko ispod svih nabrojanih.

Trebamo početi razmišljati o smjeni generacija, treba gurati malo Rijada Bajića, malo Armina Hodžića koji ne igra u klubu nikako, čisto da ti momci dobiju samopouzdanje i stvore neko ime u svijetu fudbala. Ironično je, da recimo Bajić igra vrlo kvalitetno u klubu i postiže golove, dok realno bolji igrač i veći potencijal Hodžić bude na klupi jednog Dinama.

Mlada repka nam je užasna, i moramo se pripremiti za lošije rezultate u fudbalu.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 14 nov 2016, 01:29

pinoglavi je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A niko Ognjena da spomene i njegovo nasrtanje na Grke ? :mrgreen:
Samo nek ga pljuju, a s desnog beka ode gore u lijevi cosak i trojica nasih ga cuvaju da ne napravi sranje. Nikad nije igrao ispod 110% u dresu reprezentacije.
Decko uvijek ostavlja srce na terenu. Sve dok se ovako za repku bori, uopste me nije briga sta radi van terena. Kad nasrnu na Grke brata da brani, niko od mene sretniji nije bio :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 nov 2016, 01:30

let3 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/grcki-m ... ati/213918

Radi guza ko meduza :mrgreen: sad kad ih UEFA kazni za ovo :salut:
Njemacki **** vec je upravo pisao o tome: http://www.****.de/fussball/wm/2016/1 ... fuer-eklat

Ne treba popustiti i UEFA mora biti pod pritiskom zbog ovoga dok ne kazni zestoko stoku. A mi cemo ih kazniti sljedece godine.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 01:31

soccerfan je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Decko uvijek ostavlja srce na terenu. Sve dok se ovako za repku bori, uopste me nije briga sta radi van terena. Kad nasrnu na Grke brata da brani, niko od mene sretniji nije bio :mrgreen:
Srce mi puno kad sam ga vidio kraj aut linije. Treba nam onakvih poput njega i Kolasinca, ne treba dati na sebe ali ne treba ni samarati kao Spahic. A sad sto se pise o borbi Dzeke i ostalih igraca, a jesu stvarno svi sve od sebe dali na terenu, to je samo jedna obicna utakmica Vranjesa.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, jasmin10, kakarut, Proximic, Sheyi i 47 gostiju.