13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

exorciiist
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la exorciiist » 14 nov 2016, 00:54

Belgija ce grupu zavrsit sa 30 bodova, tu nema price.
Pa jedan Hazard moze svakoj ekipi na svijetu zabit gol, a ne Grckoj s kojom smo se mi veceras zaje+avali.
Mene je strah Kipra u gostima..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2016, 00:55

Goalgetter je napisao/la: I sto se jednostavno ovo UVIJEK UVIJEK I UVIJEK desava. Do kad vise :(

Laku noc.
Dok ne izgradimo pobjednicki mentalitet i ne pocnemo zavrsavati stvari kad vec imamo mogucnost za to. ;) Laku noc. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 14 nov 2016, 00:55

Šta je falilo potući se sa Belgijom za prvo mjesto... Nadati se da ce Grcka u dvomecu uzeti bod, i onda u Zenici se potuci za plasman. Ovako, ako dodjemo do baraza( a nadam se da hocemo) , tamo nas cekaju Portugal, Italija, Holandija i Danska(ili Poljska) najvjerovatnije ...

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2016, 00:56

Donnie Darko je napisao/la:
delinjo je napisao/la: to nas **** sto mi uvijek tako ne vidimo nacin a svak svakog pobjedi,oni su brate drugacijeg mentaliteta nego mi ,nisu luzeri i oni ce bolje proci sa Belgijom od nas a puno su losiji igracki od nas al to je tako...**** je stvar taj mentalitet ...samo on i nespretne reakcije nasih igraca su im donijeli bod veceras....oni veze nemaju ali nekad moras imati i u glavi...nije sve u nogama **** ga
Druže Belgija će se poigrati sa njima, ne može ih mentalitet spasiti na 3 ili 4 gola razlike. Prebrzi su za njih, predirektni, uostalom živi bili pa vidjeli. Siguran sam da neće ostati na manje od 4 gola razlike u dvomeču sa Belgijancima.

Inače, ne impliciram ni na koji način da bi trebali ganjati remi ili ciljati tu situaciju na kraju. Navodim jedan od deset mogućih scenarija.
ma oni su klasa mislim na Belgijance ali kazem ti ima dosta i do pristupa,mentaliteta ....oni ne skidaju gace a limitirani su u previse...ja kod njih sto cijenim je ta igra do zadnje minute ,sekunde nema predaje....oni su na ovakav horuk doduse sa boljim igracima od ovih uzeli euro ...ali i to je bilo drzi ne daj i hop euro...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 nov 2016, 00:56

MocMahale444 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma zavrsit cemo mi ispred Grcke. Ovaj bod uopste nije los nego je nama svima krivo jer smo bili bolji 10 puta.

Kraj price :clap:
Ma Muha brate rekao bi ja iskreno, ljudi bili bolji i ubili su nas nas, zavrsit cemo treci. Nije to meni problem reci nikad, to i dosta ljudi zna ovdje ali to ne bi bila istina. Zavrsit cemo ba sigurno ispred, evo faraon je isto u pravu o mitu o njihovoj odbrani. Oni su po meni imali najjacu odbranu svijeta, samo sto je to bilo prije desetak godina, danas je druga prica, uostalom, sve ste sami vidjeli..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 14 nov 2016, 00:58

Igrat cemo sa Srbijom u barazu. :kafa:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 00:58

Raonffa je napisao/la:Ma preloša je Grčka da im Belgija ne uzme minimalno 4 boda, a kamo li šta više.

Pa kad smo ih mi večeras igrom razvalili, možete misliti šta će im raditi one belgijske zvijede. Još Belgijanci sasvim sigurno neće kalkulisati, imaju predobre igrače željne dokazivanja.

A mit o Grčkoj odbrani i defanzivi je sasvim sigurno prošlost, propuh u odbrani i to teški.
Bezveze se proteze prica da ce im Grcka nekakve bodove otkinuti, neki jos nisu skontali da je Belgija sami svjetski vrh i jos su uz to zeljni krvi i dokazivanja jer to dosada nisu dokazali. Nemaju rucne, nisu ni protiv Gibraltara povukli rucnu, ni protiv nas tako da sigurno nece ni protiv Grcke. A bit ce im i motiv vise da se dokazu da mogu nakantati i neku ''jacu'' reprezentaciju kakva je Grcka.

Mi smo u odlicnoj situaciji bez obzira na gorak ukus, idemo mlatnuti Gibraltar i dotuci Grcku. Cak i da kojim cudom opet remi izvuku, vjeujem da smo sposobni imati bolju gol razliku od ovih nehljeba, cak imamo i vise sanse otkinuti bod Belgiji nego oni. Mada ne treba o tome razmisljati, Gibraltar napuniti i pobjediti Grcku dok se jos nisu slegle stvari oko ove utakmice pa da ovjerimo baraz.
Nad tobom sunce najljepše sja

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 14 nov 2016, 01:00

boomerang5 je napisao/la:Šta je falilo potući se sa Belgijom za prvo mjesto... Nadati se da ce Grcka u dvomecu uzeti bod, i onda u Zenici se potuci za plasman. Ovako, ako dodjemo do baraza( a nadam se da hocemo) , tamo nas cekaju Portugal, Italija, Holandija i Danska(ili Poljska) najvjerovatnije ...
Druze nama bi Island zgadio i fudbal i zivot. Ako se nama podanicima uopste moze sta ogaditi, jer ima ona nasa stara (opet podanicka ) koju volimo korsititi "suti, uvijek moze gore"
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 14 nov 2016, 01:00

dali je iko primjetio jednu stvar
gol primili u 95 minuti (desava se) ali grci najbolju sansu tokom utakmice imali ( zamisli u 3 minuti nadoknade 1 poluvremena) mesa mora poraditi na Tom
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 01:01

boomerang5 je napisao/la:Šta je falilo potući se sa Belgijom za prvo mjesto... Nadati se da ce Grcka u dvomecu uzeti bod, i onda u Zenici se potuci za plasman. Ovako, ako dodjemo do baraza( a nadam se da hocemo) , tamo nas cekaju Portugal, Italija, Holandija i Danska(ili Poljska) najvjerovatnije ...
Prije cemo 2x dobiti neku od tih reprezentacija nego otkinuti bod Belgiji u Zenici a da njima treba za prolaza.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 14 nov 2016, 01:01

tareizo je napisao/la:dali je iko primjetio jednu stvar
gol primili u 95 minuti (desava se) ali grci najbolju sansu tokom utakmice imali ( zamisli u 3 minuti nadoknade 1 poluvremena) mesa mora poraditi na Tom
branioci selektora kazu da je to sreca,odnosno nesreca pa cemo im vjerovati :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 nov 2016, 01:01

MortemHz je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma zavrsit cemo mi ispred Grcke. Ovaj bod uopste nije los nego je nama svima krivo jer smo bili bolji 10 puta.

Kraj price :clap:
Ma Muha brate rekao bi ja iskreno, ljudi bili bolji i ubili su nas nas, zavrsit cemo treci. Nije to meni problem reci nikad, to i dosta ljudi zna ovdje ali to ne bi bila istina. Zavrsit cemo ba sigurno ispred, evo faraon je isto u pravu o mitu o njihovoj odbrani. Oni su po meni imali najjacu odbranu svijeta, samo sto je to bilo prije desetak godina, danas je druga prica, uostalom, sve ste sami vidjeli..
Slazem se samo sugavo je to da primamo u zadnjim sekundama gol.Pleska, samarcina, sefta ;) Bog nas kaznio zbog promasaja a sudija nas nije mazio svirao u korist domacina u vecini slucajeva. Bice bolje aBd!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 nov 2016, 01:02

Ma ne bi se mogli umiješati u borbu za prvo mjesto nema šanse. Čak i da Belgija kiksa protiv Grčke (da uzmu recimo 4 boda) i da mi dobije sve do kraja (i Belgiju kući naravno) opet bi imali isto bodova a Belgija bi imala za 16 golova bolju gol-razliku što je za nas nedostižno pa makar svaku do kraja igrali sa Gibraltarom.

Isto i sada možeš po tvojoj logici ganjati prvo mjesto, Grci im iduću uzmu bod, mi dobijemo sve do kraja i eto nas na isto bodova k'o i Belgija.

Za nas bi dva x u njihove dvije tekme bile najbolji ishod, i uz sve naše pobjede do kraja mi smo prvi na tabeli.

Naravno, ovo kažem samo onako KBBŠBB, naša realnost je borba za drugo mjesto, a i tu ćemo dobro morati oznojiti muda da bi to ostvarili.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 14 nov 2016, 01:02

Gol razlika Belgije 21:1, ili ti 5 golova po utakmici jbt :crazy: :bow:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 14 nov 2016, 01:03

Okolele je napisao/la:Problem ove reprezentacije je sto u 90% utakmica bude isti pocetni sastav jer se toboze ne smije neko izostaviti da se ne uvrijedi i onda trpi taktika..
Zato care jer nemas koga drugog. Ja bi rado gledao nekog drugog umjesto Lulica nekada ali nema niko. Mi od igraca na lijevoj strani imamo Lulica, Kolasinca i Zukanovica koji je stoper ali eto na papiru moze igrati beka mada je ocajan tu. Ja gotivim Lulica, samo primjer navodim koliko smo limitirani. Veceras je bila utakmica da Vedo bude na klupi kako bi pojacali vezni red ali sve to pada u vodu kad su Pjanic i Jajalo sredinu terena odlicno drzali a i Ibisevic odlicno i borbeno odigrao.

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 14 nov 2016, 01:04

Ponosimo se sto je Džeko skinuo šorc Sokratisu..Kazu neka si mu pokazao..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la Evander » 14 nov 2016, 01:04

NebeskaSila96 je napisao/la:Kad se glava malo ohladila da i ja napisem koju o ovome veceras.

Prvo cu se dotaci komentara u toku utakmice u vezi navijaca.To sto su Grci prije utakmice pretukli 3 nasa navijaca ja to nigdje nisam vidio da je neko spomenuo na ovom forumu,a isto tako niko nije spomenuo sto su krenuli da se obracunaju sa nasim navijacima na tribinama.Ali zato kad su nasi uzvratili sa 1-2 baklje odmah se pocelo prozivat kako smo mi zatucan narod.Zapravo pocela se je dijaspora psovat.Lako je sjedit u toplom pred laptopom i pisat na SS forumu i pametovati.A to sto su otisli na jedno od najgorih gostovanja u cijeloj evropi gdje svako malo neki navijac pogine to niko nece spomenut.Neka su bacili baklje trebali su jos koju.I da pohvalim Fanatikose jer je navijanje strasno bilo gdje su izdominirali maksimalno Grke.

Druga stvar Edin Dzeko.Sto su Grci prgavi bili i to sto je onaj debil nasrnuo na Dzeku sto ga je caputao niko nije spomenuo.Ali zato kad su uspjeli isprovocirat Dzeku i cijelu nasu ekipu odmah je Dzeko cigan.Sta je trebao dopustit da ga neko gazi,neka je uradio ono trebao je i koju plesku odvalit.Zato nas i svako yebe jer samo znamo svoje pljuvati a drugima stvarati alibi,zato nam je i ovakvo stanje u drzavi.

Sto se tice utakmice,odigrali smo jednu od najboljih utakmica u zadnje 2 godine.Ne pamtim kad sam vidio ih ovako rastrcane i borbene,pogotovo Dzeku.Mesa je odlicno postavio ekipu i odmah je podjelio par pljuski pojedinim forumasima koji su komentarisali sastav prije utakmice.Igraci da ne nabrajam jednog po jednog su odigrali cjelokupno pravu musku utakmicu.Jedina zamjerka je sto nismo iskoristili prilike svoje i one kontre da rijesimo utakmicu,ali to je fudbal idemo dalje,nije da nismo navikli da ovako gubimo bodove.Mesi zamjeram samo sto je ubacio Djurica jer je njegovo ulaz bio bez potrebe.To da ga je uveo da pojaca skok u odbrani nije tacno jer je on cijelo vrijeme bio u napadu.Mozda je trebao Stevanovica ubacit jer smo imali previse prilika za kontre,ali sta je tu je.Sve u svemu treba biti zadovoljan igrom.
Najgore gostovanje?
Bio sam prosli put kad smo igrali u Atini, ono je limunada. Nikakvu ultra navijaci ne prate reprezentaciju i apsulutno im nismo bili zanumljivi. Najnormalnije u dresovima setali kroz grad.
Par balavaca od 13, 14 godina se pelo na ogradu i kao nesto provocirali nas.

Nemojte mijesati klupske i reprezentativne navijace.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 nov 2016, 01:04

Znaci, protiv Gibraltara poceti:

Begovic
Bicakcic-Sunjic-Zuka-Kolasinac
Visca-Pjana-Medo(Cimi)-Hajrovic
Vedo-Djuric
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 nov 2016, 01:06

Inače, evropejci i kultura Grka na nivou sa onom zastavom. Nisu bez razloga propali, pokupili mentalitet od svoje braće ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 nov 2016, 01:06

Beduin je napisao/la:Znaci, protiv Gibraltara poceti:

Begovic
Bicakcic-Sunjic-Zuka-Kolasinac
Visca-Pjana-Medo(Cimi)-Hajrovic
Vedo-Djuric
E moj druze, do Gibraltara je preko 5 mjeseci. :D
Jos ni ovo prebolili nismo, polako :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.