bhsport je napisao/la:@virto, dosta toga se slazemo, i ja sam misljenja da je morao ubaciti Milicevica i Cimirota da ojaca sredinu i proba drugim ili trecim golom rasturiti Grke.
Mesa mora brzo uciti i puno uciti.
Najbitnije je to da Meša želi da uči i meni se baš sviđa ovo što radi. Ovakva utakmica zahtjeva baš detaljnu analizu i imaće dovoljno vremena za to, bukvalno svaki minut se mora analizirati i predstaviti igračima, da svi shvate gdje smo griješili, i da shvate da se savršena igra mora nagraditi a ne da se ovako osjećamo nakon perfektne utakmice.
Što se tiče drugog gola, tu malo pretjerujemo, kad ga nismo zabili do 85. minuta, mislim da nije baš toliko potrebno juriti ga u finišu utakmice, tada ipak pažnju moraš posvetiti svojoj mreži, a treba vidjeti zašto ga nismo zabili do tog momenta jer smo mogli. Zato kažem, treba sve izanalizirati, očekuje nas apsolutno ista utakmica u Zenici gdje ih trebamo na vrijeme nokautirati, jer smo mnogo bolji od njih, iako nisam mislio tako prije utakmice.
Na kraju krajeva ovo je dobar scenario po nas, naravno, pobjedom smo mogli odratiti veliki posao, ali i ovako je dobro. Oni imaju 2x Belgiju, imaju Zenicu, teško će oni sve to preživjeti, pa vidjeli smo koliko su limitirani. Ja se već sad pribojavam našeg Kipra i Estonije, ako tu uzmemo 6 bodova, u baražu smo i sa recimo remijem u Zenici.