13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
Ne mora znacitiKingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Grcki navijaci su nakon gola i bakljade napali i gadjali nase navijace,nasi su uzvratili bacanjem baklji na njih nakon cega su se povukli.
Ne serite kad nemate informacije.
Na kraju krajeva kad su to nasi navijaci,pa i ti fanatikosi,napali protivnicke navijace,i to prvi? Nikad.
Malo mozga nije na odmet.
Ne serite kad nemate informacije.
Na kraju krajeva kad su to nasi navijaci,pa i ti fanatikosi,napali protivnicke navijace,i to prvi? Nikad.
Malo mozga nije na odmet.
- Beduin
- Kontakt:
Bice mi srce na mjestu, kad vec ne mogu uhvatiti nekog Grka i popisat mu se na glavu. Pisam im se na sjeme usrano, uvijek su u sportu bili ****, pogotovo u navijackoj sceni.JohnCleese je napisao/la:Sta Grcke igrace boli k&ta ako vide makedonsku zastavu na tribinama ili ako se skandira makedoncima ili kao ih izvizdimo. Pa nemaju oni nas podanicki mentalitet, oni ce to okrenit u svoju korist kao inat ili sta vec. Sta imamo ako prebijemo nekog Grka ako se usudi doci na uzvrat i ako ga policija ne bude cuvala. Opet nasa bruka. Mi smo na gubitku kako god, ispadamo glupani.
Mi smo bolan podanici, ciganski narod kao i cijelo nase blize okruzenje. Nekad smo u davninama nesto i bili ali burna historija od turaka pa na dalje nas je ucinila nista drugo do robovima i peracima svapskih gyzica.
Necista rasa kako nas je Adolf opisao, nas i ovi nasi Romi zovu cigani a mi im se na to lafo nasmijemo, a i tad ispadnemo glupi, jer smo glupi
Toliko sam iznerviran da ne bih volio vidjeti kakvog Grka u svojoj blizini. Kome god se qurac digne provocira BiH, kaci provokativne zastave i natpise, a niko ne odgovara, Savez se ne buni, svi nas ismijavaju i gledaju upravo kao nizu naciju, mizermu, nesposobnu.
E pa treba svima mamu j3bat, zvizdati himnu, vrijedjati transom pa kad nas Savez se pocne pitati zasto radimo na stetu nase reprezentacije, onda im odgovoriti i objasniti kako oni ne rade nista da zastite nase navijace, nasu cast, ne cijene i ne brane nasu proslost i ljude koji su dio te mracne proslosti i desavanja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- KingJamesMVP
- Kontakt:
ma znači 90%. Oni će izgubit u Belgiji a mi dobit Gibraltara i onda ih dobit za mirSuki46 je napisao/la:Ne mora znacitiKingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
LeBron James
- NebeskaSila96
- Kontakt:
I jos samo da spomene glupog Velida Spahu kad kamere prikazase Eriksona a on govori kako se ovaj cudi sto je vidio baklje,da na to nije navikao u Svedskoj.Pa majmune jedan vise tih baklji ima u Svedskoj ili opcenito u skandinaviji nego na balkanu.ALi ne treba predsavit da smo mi najgori narod koji postoji na kugli zemaljskoj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma objasniti covjeku ako ne zna. Vidi, u Sarajevu je bilo 40 hiljada ljudi vise puta. Mi jedini imamo taj kapacitet zbog velicine grada. Problem lezi u tome sto je Bilino Polje premalo a pola karti se podijeli sponzorima, otprilike nekih 45% a ostalo navijaci kupe sto je nekih 55%. Racunaj jos sto mora biti prazan prostor radi uefe i njihovih zahtjeva i dobit ces veoma zalosnu cifru od oko 6K. Navijacke grupe ne prate reprezentaciju nikako i to je jedan od problema ali malo ljudima docarati nesto i sve bi se to promijenilo i vratilo kako je i prije bilo. Sarajevo ima x100 puta vise sadrzaja od Zenice i to se treba iskoristiti da ljudi uzivaju i da mogu negdje otici. Karte bi se odmah dobijale, mislis ti da je meni drago sto stojim 5 sati na stanici u Sarajevu gdje se ne smijem pomjeriti da kupim kartu i da odem u Zenicu (u 7 ujutro sam dosao)?tareizo je napisao/la:reci da se salis za tu utakmicu ce se traziti karta vise vjeruj miexorciiist je napisao/la:Zar još uvijek postoje ljudi koji vjeruju da bi doslo vise od 15k ljudi na utakmicu u Sarajevu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako napunimo Gibraltar, i remi u Zenici bi nas trebao ostaviti na drugom mjestu. Iskreno ne vidim način na koji Belgija može ne pobjediti protiv ovakve Grčke.KingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
Sad, to govorim ne uzimajući u obzir neke druge faktore, tipa Belgija osigura prolaz prije utakmice sa Grcima i opuste se, ili mogućnost da završimo kao najgori drugi...
Uglavnom i sa remijem u Zenici šanse za drugo mjesto su prilično realne.
Da se kojim slucajem desi da bude x sa Grcima vamo opet ce na kraju odlucivati gol-razlikaKingJamesMVP je napisao/la:ma znači 90%. Oni će izgubit u Belgiji a mi dobit Gibraltara i onda ih dobit za mirSuki46 je napisao/la:Ne mora znacitiKingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo mi je jako drago od tebe vidjeti.KingJamesMVP je napisao/la:ma znači 90%. Oni će izgubit u Belgiji a mi dobit Gibraltara i onda ih dobit za mirSuki46 je napisao/la:Ne mora znacitiKingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive

- exorciiist
- Kontakt:
Razumijem, bio sam na Kosevu vise puta gledao Zelju u Evropi (pretkola) i Bosnu protiv Francuske. Samo pricam iz iskustva da je losa atmosferi (kao i u Zenici).MortemHz je napisao/la:Ma objasniti covjeku ako ne zna. Vidi, u Sarajevu je bilo 40 hiljada ljudi vise puta. Mi jedini imamo taj kapacitet zbog velicine grada. Problem lezi u tome sto je Bilino Polje premalo a pola karti se podijeli sponzorima, otprilike nekih 45% a ostalo navijaci kupe sto je nekih 55%. Racunaj jos sto mora biti prazan prostor radi uefe i njihovih zahtjeva i dobit ces veoma zalosnu cifru od oko 6K. Navijacke grupe ne prate reprezentaciju nikako i to je jedan od problema ali malo ljudima docarati nesto i sve bi se to promijenilo i vratilo kako je i prije bilo. Sarajevo ima x100 puta vise sadrzaja od Zenice i to se treba iskoristiti da ljudi uzivaju i da mogu negdje otici. Karte bi se odmah dobijale, mislis ti da je meni drago sto stojim 5 sati na stanici u Sarajevu gdje se ne smijem pomjeriti da kupim kartu i da odem u Zenicu (u 7 ujutro sam dosao)?tareizo je napisao/la:reci da se salis za tu utakmicu ce se traziti karta vise vjeruj miexorciiist je napisao/la:Zar još uvijek postoje ljudi koji vjeruju da bi doslo vise od 15k ljudi na utakmicu u Sarajevu?
I zaboravio sam napisati da savez treba angazovati pismene ljude (ne mora niko strucan, trebaju samo pokupiti bilo koga pismenog sa ulice) da sastave zalbu na sudjenje, nema nikakvog efekta al vala ne mora nas **** u zdrav mozak kako se kome **** digne, i posebnu zalbu zbog uvodjenja primata na tribine i ponasanje i transparenti tokom utakmice. Ne znam kako ih ne skotaju na ulazu? Mada cemo i mi tu popusti jer su narkomani baklje bacali kad smo dali gol ali Grci su otisli korak dalje.
Kako vrijeme odlazi imam osjecaj da i nije katastrofa sto smo ga primili, nasi ce se nabrijati i vise nego sto bi inace, na tribinama ce biti kao da igramo finale SP, bar bi tako trebalo. **** cemo im mater poganu!!
Kako vrijeme odlazi imam osjecaj da i nije katastrofa sto smo ga primili, nasi ce se nabrijati i vise nego sto bi inace, na tribinama ce biti kao da igramo finale SP, bar bi tako trebalo. **** cemo im mater poganu!!
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 14 nov 2016, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
to nas **** sto mi uvijek tako ne vidimo nacin a svak svakog pobjedi,oni su brate drugacijeg mentaliteta nego mi ,nisu luzeri i oni ce bolje proci sa Belgijom od nas a puno su losiji igracki od nas al to je tako...**** je stvar taj mentalitet ...samo on i nespretne reakcije nasih igraca su im donijeli bod veceras....oni veze nemaju ali nekad moras imati i u glavi...nije sve u nogama **** gaDonnie Darko je napisao/la:Ako napunimo Gibraltar, i remi u Zenici bi nas trebao ostaviti na drugom mjestu. Iskreno ne vidim način na koji Belgija može ne pobjediti protiv ovakve Grčke.KingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive
Sad, to govorim ne uzimajući u obzir neke druge faktore, tipa Belgija osigura prolaz prije utakmice sa Grcima i opuste se, ili mogućnost da završimo kao najgori drugi...
Uglavnom i sa remijem u Zenici šanse za drugo mjesto su prilično realne.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma zavrsit cemo mi ispred Grcke. Ovaj bod uopste nije los nego je nama svima krivo jer smo bili bolji 10 puta. Oni su tu gdje jesu jer su igrali sa slabim ekipama, cim smo im mi dosli okrece se prica a sljedeca im je protiv Belgije a mi protiv Gibraltara. Belgija nece izgubiti protiv Grcke, ljudi ce hladno imati sve pobjede u grupi, toliko su iznad sviju da je to smijesno. Znam da je lopta okrugla ali eto nekako realno.. volim te BosnoSuki46 je napisao/la:Ne mora znacitiKingJamesMVP je napisao/la:Utakmica protiv Grka u Zenici bit će ključna za 2.mjesto. Ako se to ne pobijedi neće biti ni baraža. Barem se to čini sada iz ove perspektive

- MocMahale444
MortemHz je napisao/la:Ma zavrsit cemo mi ispred Grcke. Ovaj bod uopste nije los nego je nama svima krivo jer smo bili bolji 10 puta.
Kraj price

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma preloša je Grčka da im Belgija ne uzme minimalno 4 boda, a kamo li šta više.
Pa kad smo ih mi večeras igrom razvalili, možete misliti šta će im raditi one belgijske zvijede. Još Belgijanci sasvim sigurno neće kalkulisati, imaju predobre igrače željne dokazivanja.
A mit o Grčkoj odbrani i defanzivi je sasvim sigurno prošlost, propuh u odbrani i to teški.
Pa kad smo ih mi večeras igrom razvalili, možete misliti šta će im raditi one belgijske zvijede. Još Belgijanci sasvim sigurno neće kalkulisati, imaju predobre igrače željne dokazivanja.
A mit o Grčkoj odbrani i defanzivi je sasvim sigurno prošlost, propuh u odbrani i to teški.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dobro sljedeci mec smo vec u egalu sa Grcima, jedino ako ne bi kojim cudom dobili u Briselu. Ali nazalost, sto boli je jednostavno ovih 15ak sekundi pred kraj i velika borba i zalaganje, i prije svega pravda.
I sto se jednostavno ovo UVIJEK UVIJEK I UVIJEK desava. Do kad vise
Laku noc.
I sto se jednostavno ovo UVIJEK UVIJEK I UVIJEK desava. Do kad vise

Laku noc.
Ova Grcka nema sanse da uzme nijedan bod u dvomecu protiv Belgije.Previse je ovo limitirana reprezentacija .Misljenja sam da belgiji mozemo bod uzeti kao prije nekoliko godina.Zalim zbog 3 boda jer smo se mogli na kraju i za 1 mjesto boriti iako znam da je Belgija 5 koplji iznad avih repki u grupi
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Druže Belgija će se poigrati sa njima, ne može ih mentalitet spasiti na 3 ili 4 gola razlike. Prebrzi su za njih, predirektni, uostalom živi bili pa vidjeli. Siguran sam da neće ostati na manje od 4 gola razlike u dvomeču sa Belgijancima.delinjo je napisao/la: to nas **** sto mi uvijek tako ne vidimo nacin a svak svakog pobjedi,oni su brate drugacijeg mentaliteta nego mi ,nisu luzeri i oni ce bolje proci sa Belgijom od nas a puno su losiji igracki od nas al to je tako...**** je stvar taj mentalitet ...samo on i nespretne reakcije nasih igraca su im donijeli bod veceras....oni veze nemaju ali nekad moras imati i u glavi...nije sve u nogama **** ga
Inače, ne impliciram ni na koji način da bi trebali ganjati remi ili ciljati tu situaciju na kraju. Navodim jedan od deset mogućih scenarija.
Problem ove reprezentacije je sto u 90% utakmica bude isti pocetni sastav jer se toboze ne smije neko izostaviti da se ne uvrijedi i onda trpi taktika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.