13.11.2016. Grčka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Protiv Grčke očekujem...

Pobjedu
85
43%
Remi
64
33%
Poraz
47
24%

Ukupno glasova: 196

exorciiist
Kontakt:

Re: 13.11.2016. Grčka - BiH

Post Postao/la exorciiist » 13 nov 2016, 23:47

Ja sam sad ubijeđen da ćemo ih razmontirat u Zenici.
Tolika motivacija,mržnja mora urodit plodom

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 13 nov 2016, 23:47

jel ono pisalo noz, zica... iza naseg gola u 2 poluvremenu?

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 13 nov 2016, 23:47

nokee95 je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da su se svi oni transparenti, uzvici, parole i krvav Edin na kraju tako iskusno zataskali kao da nista nije bilo. Koji **** ??
Da je bilo obrnuto balije bi yebavale od do našoj primitivnoj zaostaloj nacionalističkoj bagri, ovako imamo priliku da y od do našim glupim igračima što su podlegli pritisku i što nisu izdržali udare flašama i raznim predmetima te atmosferu koja je podsjećala na rat a ne na fudbalsku utakmicu
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 nov 2016, 23:47

Kada vodis i igras protiv cigana sa onakvom publikom trebas ih provocirati da se iznerviraju. To se ovako radi i legnes lezis 2 minute pa ustanes i smijes se, a jos si dobio faul.

slika

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 nov 2016, 23:48

Nema sreca veze sa gubitkom ova dva boda.
Danima pisem da oni mogu do boda samo ako im ga mi poklonimo i eto ga,poklonili smo.

Dalje,90 posto vas se sad iscudjavate i sokirate kad ste vidjeli koliko smo mi ustvari bolji od Grcke,zar niste danima precjenjivali tu istu Grcku bez ikakve realne osnove.Na zalost niste samo vi nego i igraci,selektor,novinari....

I dali ste im prednost,poklonili ste im prednost zbog tog stava.
Htio sam napisati davno da je Grcka po onome sto sam ja vidio tu negdje sa Estonijom jer su Estonci protiv njih imali bolje sanse i vise od igre ali kontam sto mi to treba da me neki balavac izvrijedja.A veceras smo svi vidjeli da je to tako.

Zasluzeno smo ostali bez dva boda iz ovih i milion drugih razloga.Vadis iz mrtvih protivnika koji nema pojma,bukvalno mu poklanjas,darujes bod.
U pet minuta sudijske nadoknade bar tri puta trcis kontru 4 na 3 i 4 na 2,i umjesto da das drugi gol zabijas se u korner i cuvas lopstu!?
Da ne spominjem promasene sanse da se Grci rijese do 30 minute ove utakmice.

Ćuran je iskljucivo odgovoran za zadnjih 15 minuta ove utakmice a samim tim i za gubitak dva boda.
Nemam zivaca da njega vise komentartisem,najbolje bi bilo njega nogirati u ovoj zimskoj pauzi dok jos drzimo stvari u svojim rukama jer jasno je i budali da i ako se plasiramo u baraz da tamo sa njim garantovano ispadamo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 nov 2016, 23:50

Cepi1981 je napisao/la: Treba podnjeti zalbu uefi i fifi zbog natpisa protiv Srebrenice traziti 3 boda nema smisla ukoliko ne uvaze zalbu istupiti iz kvala.
Ne bi im oduzeli 3 boda, ali bi ih mogli kazniti materijalno i da igraju bez navijaca, kao sto redovno kaznjavaju Hrvate.
To bi bio dodatni pritisak na Grcki Savez i navijace, ali i na fifu/uefu da pokazemo kako nismo indolentni na neke stvari i da nas te stvari iz rata i proslosti doticu, a ne da nas boli ****. Treba se stalno zaliti na takve stvari, smoriti ih zalbama i plakanjem dok ne pocnu reagovati, a tako bi i nas poceli stititi u nekim drugim situacijama.

Mediji tu trebaju odigrati kljucnu ulogu, zasto ne krenuti i od ovog portala sa takvim clancima, navesti slicne primjere zalbi koje su prosle, prozvati nas Savez da ne smiju biti hladni prema ovakvim istupima jer se radi o stvarima koje su trpili nasi ljudi, nasi navijaci koji su protjerani iz rodnog mjesta i svim srcem bodre reprezentaciju i izdvajaju pare da dolaze na utakmice.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 13 nov 2016, 23:51

MiiisssskeeBh je napisao/la:
Adnan89 je napisao/la:da ona KCarna od igraca puca ono jos 1000 puta nebi zabijo, jesmo proklet narod. Mesu za ovu nema sta kritikovati, jes da nam je obdrana suplja ali nemamo bolje. Pjanic i Dzeko su trebali zabiti drugi gol.

Jedinu mu krivicu dajem koju stanlo upucujem je sto uopste vedu igra, toliko je bez koristan za nas mogo je milicevica ili cimirota igrace koji mogu trcati pogotovo pred kraj.

Dzeko bar masi Gibraltar ako njih bez njega nemozemo nemamo sta trazti.

Nama treba neki talijanski strucnjak da jednom rijesimo ovu odbranu, onaj za Albaniju bi od nas napravio Italiju.

jes mi jos krivo u pm.
Ja sam gotovo poceo plakati zbog onog gola,ali mogao bih vristati kada neko krene po Vedadu,evo zasto,da je Mesa zamijenio mjesta Vedi i Dzeki mi bi na poluvremenu vodili 3-0,drugo,Veedo je imao vise oduzeo lopti nego Jajalo kojem je to uloga na terenu.Sta se moze zamjeriti ovim momcima,nista,ostavili su srce na terenu,to od njih i trazimo,nismo imali srece i gotovo i los dan Dzeke,realizatorski mislim.Najveci krivac sto ovo nismo dobili je onaj sudija,ja ovakvo sudzenje jos nisam gledao,kao da je Grk frajer,pa penal na dzeki mu je najmanja greska,pa vi sad vidite.Rekao sam prije tekme da nije bitna formacija nego borba na terenu,a toga nije falilo.Mi smo ovom utakmicom jedino mozda nizgubili prvo mjesto, a sa ovakvom igrom baraz je izvjestan
Volim i ja Vedu ali Bogami on i Lulica nikad neprijetim u utakmici da nesto rade, Vedo da igra sam i da je konstanto u 16cu i da ekipa igra za njega razumijem ali ovako ne pored Dzeke koji nudi puno vise, Vedo nezna se ni graditi stanlo pada i nezna drzati loptu. Jajalo je solidan bio ali meni se uopste ne svidza ovo 442 mi nemamo dovoljno trkaca za ovu formaciju, kad god idemo naprijed samo strijepim dok nam neko neuzme loptu i krene na napad, ok je protiv grcke kad su mozda jedina ekipa sporija od nas ali protiv drugi gotovi smo.

Danas isto kad sam pogledao klupu mislio sam nikad nismo imali jacu klupu i bar 2-3 igraca bi trebali pocinjati veceras.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 13 nov 2016, 23:51

Beduin je napisao/la:
Cepi1981 je napisao/la: Treba podnjeti zalbu uefi i fifi zbog natpisa protiv Srebrenice traziti 3 boda nema smisla ukoliko ne uvaze zalbu istupiti iz kvala.
Ne bi im oduzeli 3 boda, ali bi ih mogli kazniti materijalno i da igraju bez navijaca, kao sto redovno kaznjavaju Hrvate.
To bi bio dodatni pritisak na Grcki Savez i navijace, ali i na fifu/uefu da pokazemo kako nismo indolentni na neke stvari i da nas te stvari iz rata i proslosti doticu, a ne da nas boli ****. Treba se stalno zaliti na takve stvari, smoriti ih zalbama i plakanjem dok ne pocnu reagovati, a tako bi i nas poceli stititi u nekim drugim situacijama.

Mediji tu trebaju odigrati kljucnu ulogu, zasto ne krenuti i od ovog portala sa takvim clancima, navesti slicne primjere zalbi koje su prosle, prozvati nas Savez da ne smiju biti hladni prema ovakvim istupima jer se radi o stvarima koje su trpili nasi ljudi, nasi navijaci koji su protjerani iz rodnog mjesta i svim srcem bodre reprezentaciju i izdvajaju pare da dolaze na utakmice.
bravo :salut: :salut:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 nov 2016, 23:51

leorey je napisao/la:Nego, ako zavrsimo drugi ispred Grcke, kakve su sanse da odemo direktno ko najbolji drugoplasirani ? :mrgreen:
Nikakve jer 1 repka drugoplasirana otpada :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 13 nov 2016, 23:51

FrancescoTotti je napisao/la:ne treba im ovo zaboravit nikako! prvo zbog momka kojeg su prebili prije tekme, onda zbog toga sto su nam tokom himne i cijele tekme zvizdali, pa cak i na kraju su izvizdali nase igrace cigani. Onda bacali sve i svasta na nase momke... ma ni slucajno zaboravit.
A odmah pocet sit ove velike zastave i razvit ih na bilinom polju u junu!
slika
slika
Po nekim slikama sto sam vidio nije bio momak, vec malo stariji covjek, koji je dosao, da gleda svoju repku. Taj cica od 50-60 god sigurno nije nikog izazivao.
Ja mislim, da ce biti pakleno u Zenici, ali kurko kad Grci nece imat damu pa doci na utakmicu, isti su kao njihova ulizujuca braca, sto nas je Bog kaznio, da su nam oni komsije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 13 nov 2016, 23:51

Nicosia je srce Turkiye. :kafa:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 nov 2016, 23:52

TobeYarabi je napisao/la:jel ono pisalo noz, zica... iza naseg gola u 2 poluvremenu?
Da.

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 13 nov 2016, 23:52

Fidelis je napisao/la:Nema sreca veze sa gubitkom ova dva boda.
Danima pisem da oni mogu do boda samo ako im ga mi poklonimo i eto ga,poklonili smo.

Dalje,90 posto vas se sad iscudjavate i sokirate kad ste vidjeli koliko smo mi ustvari bolji od Grcke,zar niste danima precjenjivali tu istu Grcku bez ikakve realne osnove.Na zalost niste samo vi nego i igraci,selektor,novinari....

I dali ste im prednost,poklonili ste im prednost zbog tog stava.
Htio sam napisati davno da je Grcka po onome sto sam ja vidio tu negdje sa Estonijom jer su Estonci protiv njih imali bolje sanse i vise od igre ali kontam sto mi to treba da me neki balavac izvrijedja.A veceras smo svi vidjeli da je to tako.

Zasluzeno smo ostali bez dva boda iz ovih i milion drugih razloga.Vadis iz mrtvih protivnika koji nema pojma,bukvalno mu poklanjas,darujes bod.
U pet minuta sudijske nadoknade bar tri puta trcis kontru 4 na 3 i 4 na 2,i umjesto da das drugi gol zabijas se u korner i cuvas lopstu!?
Da ne spominjem promasene sanse da se Grci rijese do 30 minute ove utakmice.

Ćuran je iskljucivo odgovoran za zadnjih 15 minuta ove utakmice a samim tim i za gubitak dva boda.
Nemam zivaca da njega vise komentartisem,najbolje bi bilo njega nogirati u ovoj zimskoj pauzi dok jos drzimo stvari u svojim rukama jer jasno je i budali da i ako se plasiramo u baraz da tamo sa njim garantovano ispadamo.
Nema paša Baždarević veze sa tim što Džeko ne može zabiti gol iz 4,5 vrlo dobrih šansi (od kojih bi on barem jedno morao pospremiti u mrežu), što Pjanić sa 10 metara šuta i fula čitav yebeni gol, što naši trče kontru i lagano igraju lace na sredini terena (ili primjer Zukanović, trčimo 4vs4 pred Grčkim šesnaestercom, on hladno ode do korner zastavice da loptu čuva), mislim mogao je njima Meša reći da ne srljaju naprijed i da čuvaju loptu, al' yebemu majku pa jesu li retardirani u mozak pa da ne znaju da trebaju napraviti gol šansu kad imaš 4 na 4 pred protivničkim golom :roll:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2016, 23:53

MortemHz je napisao/la:
TobeYarabi je napisao/la:jel ono pisalo noz, zica... iza naseg gola u 2 poluvremenu?
Da.

slika
Cekaj, jesul ovo nase divne komsije uradile? Pa nemoguce.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 13 nov 2016, 23:53

samocelik je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:gazi gamad pravoslavnu sve im ****
Puši ga i ti i svi ostali Pravoslavcu :tralala:
I meni, i meni :beba:

exorciiist
Kontakt:

Post Postao/la exorciiist » 13 nov 2016, 23:55

Motivirat igrace maksimalno protiv Grcke u Zenici.
Pobjeda 2 gola razlike
Slomit 2-3 njihova igraca
Pretuc 3 Grka (kao sto su i oni 3 nasa)
Izvizdat himnu

To sve ako ispune tek cu tad pocet vjerovat u nasu repku i ljude u BiH.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 13 nov 2016, 23:56

Goalgetter je napisao/la:
Cekaj, jesul ovo nase divne komsije uradile? Pa nemoguce.
Ne, nisu komšije. Grci su.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

nokee95
Kontakt:

Post Postao/la nokee95 » 13 nov 2016, 23:57

Dzaba njima i noz i zica i sve kad znamo da imamo srce vece 100 puta a itekako i jos nesto vece 100 puta. Vidjecemo tu njihovu hrabrost u Zenici

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 nov 2016, 23:57

Neka su Meša i Džeko bili bez dlake na jeziku. Dosta je više da nas yebe ko stigne, očekujem kaznu za Mešu što se usudio kritikovati "svece" od sudija. Ali neka, ne smiju biti p...., "Grci" su zaslužili mnogo veće kritike zbog cjelokupnog dojma.

Evo čovjeka kojeg su prebili
slika
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 13 nov 2016, 23:57

Jel' ovo Meša izjavio da je on igračima rekao da stanu na loptu i kontrama ili se meni učinilo?
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], jasmin10, Kaunas, Micron, Quartararo, Sheyi i 77 gostiju.