A ne možeš porediti promašenu šansu i sudijsku grešku koja je vodila do konačnog ishoda. Mislim da se razumijemo i ne bi više na ovu temu.Evander je napisao/la:Jedan nedosudjen faul je najveca greska na ovoj utakmici?BeyKopites je napisao/la:Nije fulio šanse i nije ostavio grka samog, ali jeste između ostalog propustio da dosudi barem jedan od dva faula nad Kolašincem koji su prethodili autu i golu. Da je odradio svoj posao barem malo ne bi ni došlo do situacije da se primi gol. Al ne, bitno se posrati po igračima i po selektoru.Evander je napisao/la: Je li on fulio onolike sanse?
Je li on ostavio onog grka samog da suta?
Što se tiče igrača, svaka čast na borbi u svih 95 min. Sad kritikovati nekog pojedinačno nije fer, fulili su šanse i Džeko, Vedo, Pjanić...A Meši zamjerka samo za zadnjih 10 min. kad je očito pogriješio sa izmjenom Izet-Bičo. Toliko.
Po meni, veca greska je fulati ono sto je Pjanic fulao na primjer.
13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
S ovim sreća nema nikakve veze. Imaš 10 šansi minimalno da riješiš utakmicu i najmanje 5 čistih zicera i ništa ne iskoristiš, plus čekaš sa izmjenama do 80 min i onda sreća kriva. Trebali smo ih dobiti, minimalno, 3,4-0, toliko smo bolji bili.Kajzer10 je napisao/la:Popustite vise sa ublehama o luzerskom mentalitetu. I kad nas poplave pogode, i to je do luzerskog mentaliteta.
Da covjek nije pogodio sut kojeg nece pogoditi u karijeri, ovdje bi se pricalo o savrsenstvu nekom. Vjerovali ili ne, sreca te nekad pomazi a nekad ti okrene ledja kao veceras. I to je sport, k.urva obicna.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
aaa lako je sad srat po treneru na kraju, a da nije usralo ove cigane nitko ne bi rekao a
Realno, odlicna igra, Grci zatvoreni i nemocni....
ali jednostavno je to Grcka.. ne sviraju im cist faul, a onda covjek pogodi neobranjivo, to ni na treningu ne gađa.. je - bi - ga
ukratko, odlicna formacija, kontrola sredine, puno sansi na zalost Dzeko nije imao svoj dan i na kraju teski user Grka..
Sve u svemu 2 boda prosuta, ali bod u Pireju nije mala stvar.
I
Realno, odlicna igra, Grci zatvoreni i nemocni....
ali jednostavno je to Grcka.. ne sviraju im cist faul, a onda covjek pogodi neobranjivo, to ni na treningu ne gađa.. je - bi - ga
ukratko, odlicna formacija, kontrola sredine, puno sansi na zalost Dzeko nije imao svoj dan i na kraju teski user Grka..
Sve u svemu 2 boda prosuta, ali bod u Pireju nije mala stvar.
I
Da mi je neko rekao jucer daj bod u Grckoj, prihvatio bih bez pogovora. Ali kad skontas kako smo dobro igrali danas i da oni nisu zasluzili ovaj bod, onda je nama ovo kao poraz jbg. Belgija ce dati ovoj Grckoj 5 komada, ako slicno odigraju kao veceras. Jer Belgija ima krila , koja znaju prevest igraca, a mi nemamo.
Odavno ovako pozrtvovano nismo odigrali, stvarno sam zadovoljan igrom, pogotovo prvo poluvrijeme s obzirom kako smo npr izgledali protiv Kipra i zadnjih 10 utakmica. Konacno smo trcali, nismo se vukli po terenu.
E sad, neke odluke selektora ne shvatam. Kao npr, Bicakcic na krilu
Covjek je stoper, Mesa nije normalan. I ne mogu shvatiti kako smo kukavicki uzimali vrijeme , ljudi se predali bilo 10v10 , i imas 4 kontre koje ne zelis istrcat. Logicno je da ce kazna stici. Gorak okus ostaje definitivno.
Odavno ovako pozrtvovano nismo odigrali, stvarno sam zadovoljan igrom, pogotovo prvo poluvrijeme s obzirom kako smo npr izgledali protiv Kipra i zadnjih 10 utakmica. Konacno smo trcali, nismo se vukli po terenu.
E sad, neke odluke selektora ne shvatam. Kao npr, Bicakcic na krilu

27.10.2020
- JackTheStripper
- Kontakt:
Bolje da smo skroz izgubili nego ovako prosuli dva boda.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
A što se igre tiče igra je bila, pa ja ću slobodno reći, nikad bolja pod Mešinim vodstvom, al' džaba to sve kad ne možeš gola dati...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Samo molim za taj PAKAO koji se obećava u Zenici! Tuča naših navijača, pirotehnika, natpisi protiv Srebrenice, gađanje Đžeke iz tribina, amaterski sudija, prgavost na terenu, provokacije... Nek se ne zaboravi do juna!
Pa ma*ku mu Grčku, Švedsku, nabij ih od turskog Kipra do rodnog mjesta Aleksandra Makedonskog, koji je naravno bio Makedonac!
Pa ma*ku mu Grčku, Švedsku, nabij ih od turskog Kipra do rodnog mjesta Aleksandra Makedonskog, koji je naravno bio Makedonac!
Zadnja izmjena: Amarildo, dana/u 13 nov 2016, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
-
- Kontakt:
I ovi novinari na press konferencijama sve panj do panja, niko ne zna postavit pravo pitanje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Grci igraju 2x puta sa Belgijom mi jos 1x...uzmimo u obzir, da ce oni 2x popusit, a i mi isto (mada imamo vece sanse da osvojimo bod nego oni)...tu dolazimo na isti broj bodova kao i oni (uz uslov, da sve ostale repke nabijemo kako mi tako i oni)..i tu odlucuje medjusobni duel tako, da i 0:0 nama odgovora u najgorem slucaju 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MocMahale444
Beduin je napisao/la:Kud nisam svrsio u onu Grkinju prije 3 mjeseca, **** i njoj mater u picku.
Naci cu je samo da joj dijete napravim i pobjegnem, pa nek i ona i dijete skandiraju Kosovo ne Srbija.
Ovim putem **** mater i komsijama i cijeloj Grckoj i Mesi.
Kud mi i trave nestalo, nema mi pomoci veceras. Kud nemam ni kucnog ljubimca, neko ce u kuci najebat.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- exorciiist
- Kontakt:
Po meni je Bosnjak svako ko iskreno voli cjelovitu BiH, svaki njen grad, selo i smatra BiH svojom domovinom.
Te gluposti sto vam Dodik prica da su samo muslimani Bosnjaci bacite u vodu. !!!
Te gluposti sto vam Dodik prica da su samo muslimani Bosnjaci bacite u vodu. !!!
-
- Kontakt:
Hoce li iko vise poceti trenirati nase da pogadjju u okvir gola. Dodju pred gol pa se spetljaju. A kada pucaju nebu pod oblake. Hajmo jedan trening 5 dana po 5 sati samo sutanje na gol.
Samo dva pitanja, da li je ono bio penal nad Dzekom i da li je ono na kraju bio faul nad Seom?
Ako su odgovori potvrdni, onda smo uveliko osteceni. Jesu se nasi ispromasivali i ne treba krivicu nuzno svaljivati na sudije, ali ovo su dvije prekrupne greske koje se ne mogu ignorisati.
Sto se zutih tice svi su bili manje-vise opravdani, koliko god oni cigani bili toliko smo im se i mi pridruzili u ciganskoj igri i bespotrebnim faulovima, ne mozes nista drugo ni ocekivati sa dvije balkanske ekipe. Ona stoka sa tribina je sve jos dodatno pogorsala, treba svaku koscicu u tijelu polomiti onima koji su baklju zapalili.
Sto je najgore, tad smo bili u momentumu i drugi gol nam je visio u zraku, a poslije pauze ode u qrac sve.
Ako su odgovori potvrdni, onda smo uveliko osteceni. Jesu se nasi ispromasivali i ne treba krivicu nuzno svaljivati na sudije, ali ovo su dvije prekrupne greske koje se ne mogu ignorisati.
Sto se zutih tice svi su bili manje-vise opravdani, koliko god oni cigani bili toliko smo im se i mi pridruzili u ciganskoj igri i bespotrebnim faulovima, ne mozes nista drugo ni ocekivati sa dvije balkanske ekipe. Ona stoka sa tribina je sve jos dodatno pogorsala, treba svaku koscicu u tijelu polomiti onima koji su baklju zapalili.

Sto je najgore, tad smo bili u momentumu i drugi gol nam je visio u zraku, a poslije pauze ode u qrac sve.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Gol razlika odlučuje u kvalama za SvjetskoElCartel11 je napisao/la:Grci igraju 2x puta sa Belgijom mi jos 1x...uzmimo u obzir, da ce oni 2x popusit, a i mi isto (mada imamo vece sanse da osvojimo bod nego oni)...tu dolazimo na isti broj bodova kao i oni (uz uslov, da sve ostale repke nabijemo kako mi tako i oni)..i tu odlucuje medjusobni duel tako, da i 0:0 nama odgovora u najgorem slucaju

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Zasto ne?BeyKopites je napisao/la:A ne možeš porediti promašenu šansu i sudijsku grešku koja je vodila do konačnog ishoda. Mislim da se razumijemo i ne bi više na ovu temu.Evander je napisao/la:Jedan nedosudjen faul je najveca greska na ovoj utakmici?BeyKopites je napisao/la: Nije fulio šanse i nije ostavio grka samog, ali jeste između ostalog propustio da dosudi barem jedan od dva faula nad Kolašincem koji su prethodili autu i golu. Da je odradio svoj posao barem malo ne bi ni došlo do situacije da se primi gol. Al ne, bitno se posrati po igračima i po selektoru.
Što se tiče igrača, svaka čast na borbi u svih 95 min. Sad kritikovati nekog pojedinačno nije fer, fulili su šanse i Džeko, Vedo, Pjanić...A Meši zamjerka samo za zadnjih 10 min. kad je očito pogriješio sa izmjenom Izet-Bičo. Toliko.
Po meni, veca greska je fulati ono sto je Pjanic fulao na primjer.
U oba slucaja, akteri nisu dobro odradili posao za koji su placeni?
Radi jednog auta, jednog sitnog prekrsaja, nazvati sudiju najvecim krivcem za los rezultat, sorry ali to je po meni najveca moguca glupost i luzerski menatalitet.
Mi da smo ih natrpali, kao sto smo trebali i mogli, niko sudiju sad ne bi pominjao.
Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Što bi nam odgovaralo 0:0? Zar nije GR?ElCartel11 je napisao/la:Grci igraju 2x puta sa Belgijom mi jos 1x...uzmimo u obzir, da ce oni 2x popusit, a i mi isto (mada imamo vece sanse da osvojimo bod nego oni)...tu dolazimo na isti broj bodova kao i oni (uz uslov, da sve ostale repke nabijemo kako mi tako i oni)..i tu odlucuje medjusobni duel tako, da i 0:0 nama odgovora u najgorem slucaju
Uostalom, mi bi mogli kiksat u Kipru, a i veće su šanse da oni uzmu kući bod Belgiji, nego mi.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Sa ovakvim antinogometom su isti ti smradovi uzeli i EP, zato nemoj se cuditi ako bas oni odu u Baraz ili pak budu prvi u grupi, danas nista osim smrti nije garant.ElCartel11 je napisao/la:Bude li ovakva Grcka otisla u baraz, yebo fudbal ode pratit pikado.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Bolji su oni bili drugo poluvrijeme.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Idu ljudi na sp,koliko god ruzno igraliCepi1981 je napisao/la:Sa ovakvim antinogometom su isti ti smradovi uzeli i EP, zato nemoj se cuditi ako bas oni odu u Baraz ili pak budu prvi u grupi, danas nista osim smrti nije garant.ElCartel11 je napisao/la:Bude li ovakva Grcka otisla u baraz, yebo fudbal ode pratit pikado.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi