13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
13.11.2016. Grčka - BiH
U 90+4 mora svirati faul na zukanovica kod kornera pa onda na kolasinca kad je bio aut
Sudija se izgubio
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Sudija se izgubio
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Zadnja izmjena: AnelMid, dana/u 13 nov 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Svaka cast momci !Ponosni smo na vas .Odigralis u ko Damir Dzumhur treci set protiv Karolovica.Majstri smo za primiti go I nicega u tom nam nema ravnih .
Zadnja izmjena: BosnaSTL, dana/u 13 nov 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ne propušta dobio dva žuta što znači da propušta samo jednu utakmicu.aqarius je napisao/la:Da li Džeko propušta osim Gibraltara i sljedeću..
Žao mi što nismo dobili ovu gamad, a vi što pljujete po ljudima koji su otputovali u cigansko jezgro da čitavu utakmicu bodre ove momke stidite se!
Siguran sam da njih niko neće dirati u Zenici iako to gamad zaslužuje jer mi jednostavno nismo takvi.
Dobra utakmica naše reprezentacije, očigledniji prekršaj na Kolašincu iz kojeg su dali gol odavno nisam vidio.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 13 nov 2016, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
E baš je to presudilo ovaj rezultatSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ali lik ubacuje Djurića i Bičakčića da istrče kontru, hej Djurića i Bičakčića![]()
![]()
![]()
![]()
a Stevanović i Miličević presjediše cijelu tekmu
![]()
![]()
![]()
Još uvijek ne vjerujem da je ubacio lika od 2m i štopera da kontre istrče![]()

Nismo mogli izdržati ni tih 5 sekundi koliko je valjda ostalo do kraja i onda hajmo oplesti po izmjenama

Puši ga i ti i svi ostali PravoslavcuEvolution87 je napisao/la:gazi gamad pravoslavnu sve im ****

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Meni je to bilo goreJackTheStripper je napisao/la:Ovo je gore nego kada su Hrvati prosuli pobjedu protiv Turske na Euru 2008.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
MortemHz je napisao/la:Momciluk je napisao/la:![]()

This time next year we'll be millionaires.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Džeko tragičar i veliki seljak
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
- exorciiist
- Kontakt:
Nije ni cudo sto su onako prgavi..primali ga od popa od djetinjstva..
Tacno covjeku dodje da place.
Ne mogu momcima nista zamjeriti, trudili su se, borili, dobro su igrali, al' dzabe kad mi prokletinje moramo deset sekundi prije kraja primati gol. Dzeko kao kapiten sebi ono nije smio dozvoliti, bez obzira sto smo svejedno ostali 10v10.
Jedina krivica ide na dusu Mese, pa bolan zasto ubacujes Djurica u momentima kad je trebao zgusnuti sredinu? Zasto nismo krenuli po drugi gol? Sta je htio sa onim izmjenama?
Nije na kraju krajeva los ovaj rezultat, ali ovo je gre'ota kako ispustismo 3 boda. kuknjava

Ne mogu momcima nista zamjeriti, trudili su se, borili, dobro su igrali, al' dzabe kad mi prokletinje moramo deset sekundi prije kraja primati gol. Dzeko kao kapiten sebi ono nije smio dozvoliti, bez obzira sto smo svejedno ostali 10v10.
Jedina krivica ide na dusu Mese, pa bolan zasto ubacujes Djurica u momentima kad je trebao zgusnuti sredinu? Zasto nismo krenuli po drugi gol? Sta je htio sa onim izmjenama?

Nije na kraju krajeva los ovaj rezultat, ali ovo je gre'ota kako ispustismo 3 boda. kuknjava
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kao nacija naograisali.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Na kraju, smo sami sebi skinuli gace. Aferim, ljudine.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Imali smo previse dobrih situacija za postizanje gola, samo sto ga niko ne zna dati, to je bio najveci problem vecerasnje utakmice. Dzeki treba minimum 10 prilika da ga zabije.
Begovic, Kolasinac i Jajalo jedini zadovoljili, i Pjanic bi bio medju njima da je zabio onaj zicer. Ostali su bili zivi prosjek, mozda cak Lulic da je bio najlosiji, lik jednostavno nema prodora, driblinga, ubacaja, suta, sve nesto traljavo, sporo...
O nasoj sreci ne treba ni pricati...
Begovic, Kolasinac i Jajalo jedini zadovoljili, i Pjanic bi bio medju njima da je zabio onaj zicer. Ostali su bili zivi prosjek, mozda cak Lulic da je bio najlosiji, lik jednostavno nema prodora, driblinga, ubacaja, suta, sve nesto traljavo, sporo...
O nasoj sreci ne treba ni pricati...
- IlProfessore
- Kontakt:
Lik nije šovinista nego je vjerovatno isprovociran cijelim folklorom danas, u toku dana, tokom, i poslije tekme:Shadows je napisao/la:Divna poruka tvojim komsijama.Evolution87 je napisao/la:gazi gamad pravoslavnu sve im ****
Vidis, meni zao sto ih ne dobiste, jer ste bolja ekipa i zasluzili ste. A jos vise zao sto ima takvih sovinista.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- JackTheStripper
- Kontakt:
Trebati ce dugo da ja ovo prebolim, ako uopste ikada i prebolim. Jos valja sutra na posao ovakav...

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Momciluk je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Momciluk je napisao/la:![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reprezentacija profesionalnih amatera..Fuj debili glupi..Vise sam se iznervirao nego kad su nas Belgijanci razbili 4:0
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cemu psovanje majke pravoslavne? Nisu Grci krivi sto reprezentaciju BiH vodi curan, purica i ubleha i sto Dzeko se pedeeerise umjesto da zabije jednu yebenu sansu!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovo je budućnost. Ako nam bude trebalo, a ovi kakvi su prgavi, moglo bi biti obrnuto. Velike sile u fudbalu i one koje idu na velika takmičenja ne gledaju šta će biti u 8om ili 10tom kolu već gledaju šta je sad i kako uzeti maksimum. Gledam slušam ovog Spahu i ove u studiju, kažu da smo prije tekme ovaj rezultat priželjkivali i ko biva dobro je, po planu je - to je luzerstvo koje nas nikad nigdje i ni u čemu neće odvesti bilo gdje.Principatus je napisao/la:Grci bod slave. Steta za 3 boda, kod kuce cemo ih dokrajciti. Svaka cast na borbi.
Trenutno korisnika/ca: hurem, Kajkutenjoyer, Majestic-12 [Bot], Proximic, riki46 i 46 gostiju.