13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Da smo dobili da l' biste ovoliko pljuvali???
Nesretno, po ko zna koji put, primljen gol, ni iz čega...Imao sam osjećaj da Grci ne mogu gola dat' do sutra. Al uđe nekako. Šta sad. Bili smo bolji, ima nade za ovu ekipu ako nastave ovako igrat.
Nesretno, po ko zna koji put, primljen gol, ni iz čega...Imao sam osjećaj da Grci ne mogu gola dat' do sutra. Al uđe nekako. Šta sad. Bili smo bolji, ima nade za ovu ekipu ako nastave ovako igrat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Goalgetter
- Kontakt:
Da sumiram:
- Dabogda crkli Grci, gamad jedna uz cetnike i ove srbe sto su bili na tribinama
- **** nama mater sto nismo iskoristili koju sansu i sto smo olako ispustili ovo na tipicno bosanski nacin
- **** sudiji mater
- Dabogda crkli Grci, gamad jedna uz cetnike i ove srbe sto su bili na tribinama
- **** nama mater sto nismo iskoristili koju sansu i sto smo olako ispustili ovo na tipicno bosanski nacin
- **** sudiji mater
Ima li ovdje moderatora...?
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Imali smo posjed lopte, pomalo kreirali igru ali brate gdje je završnica, gdje su šutevi, gdje su napadači da to riješe. Džaba nam posjed kad su ljudi par puta opucali na gol i to opasno i jednom zabili. Naši se yebu sa loptom a niko da opuca kako treba. Imali smo prilike ali uvijek potez viška. Nezaslužen bod ide **** repki, za nas ništa čudno, neće nas ništa lijepo zadesit.
edit: a vi što psujete na osnovu vjere/ nacije ste najveća gamad, nikad vama neće biti bolje dok vam je mozak na tom nivou
edit: a vi što psujete na osnovu vjere/ nacije ste najveća gamad, nikad vama neće biti bolje dok vam je mozak na tom nivou
Zadnja izmjena: Maestro21, dana/u 13 nov 2016, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
Forza Milan!
100%bojler je napisao/la:Stevanovic ovde mogo hat-trick dat da je uso u igru
Brzonogi igrač nam je trebao, a trener se pogubio samo tako, klasični primjer nekvalifikovane osobe. BiH igra 50% svojih mogućnosti drugi ciklus radi osoba koji nisu sposobni voditi amatere iz treće lige BiH.
-
- Kontakt:
Uzeli ljudi zastavu Sol-Azura, pa se kurceFrancescoTotti je napisao/la:Treba ispalijat svakog bizantijca koji zakoraci u zenicu
Samo zene i djecu ne dirat.

Daj banujte ovog Viking2502, sjeme mu glupo
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Diraj i zene... ali necim drugimFrancescoTotti je napisao/la:Treba ispalijat svakog bizantijca koji zakoraci u zenicu
Samo zene i djecu ne dirat.

Cuj vikinga

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kriv je Bicakcic sto je uveden... A gdje su Dzekini ziceri? Pokusaj Ibisevica? Zicer Pjanica? Jel se Mesa derao Zukanovicu da ide do kornera? I to je bezveze prica, da smo isli na gol i nismo zabili pa ga primili bilo bi jesmo mutavi, nismo loptu cuvali i sl
Nad tobom sunce najljepše sja
Također ...Jeftha je napisao/la:Posljednji put sam se ovako osjećao nakon pirove pobjede protiv Litvanije na Eurobasketu.
Držim hemijsku da zaokružim dvicu i samo mi ispade iz ruke...
Ne trepčem nikako, suze držim...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JackTheStripper
- Kontakt:
Prestajem pratiti reprezentaciju. Ovo je previse.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
- Kontakt:
Ne možemo ga kriviti samo kada igramo protiv nižerazrednih reprezentacija.HankMoody je napisao/la:Jedna od rijetkih utakmica kad možemo kriviti Džeku za nepobjeđivanje. Ibišević drvo teško. Begović, Pjanić i Jajalo najbolji.
Dijete idi lezi kasno jeMortemHz je napisao/la:Nisi odavno pozelio da nas ovi tvoji ubiju, zaboravio?Momciluk je napisao/la:E moj balijo balavi kakvi god da su za tebe su zivot izmisliliViking2502 je napisao/la:SVINJE PRAVOSLAVNE MAJKE IM SE KURVETINE VLAŠKE NAJEBEM...
This time next year we'll be millionaires.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meša je kriv što igrači 2-3 minute do kraja utakmice ne gledaju uopšte protivnički gol, svaka ozbiljna reprezentacija bi sa onoliko prostora barem stopostotnu šansu, ali ne, nama to nije u interesu, nama je u interesu rutinski privesti utakmicu kraju.Artetitis je napisao/la:Da, Mesa je kriv sto je Pjanic promasio zicer zicera i sto je Ibisevic sa 2 metra prebacio gol. Kriv je i sto se od Dzeke svaka lopta u 16 odbila dva metra ili sto Djuric cuva nekog od nasih kod zadnjeg auta.
Ni jednom igraču nije u interesu bilo napasti protivnika u sudijskoj nadoknadi, čak ni kada su nam se nudili, ni jednom jedinom igraču, to je očigledno bila Mešina instrukcija.
Island je na euru u zadnjoj sekundi zabio gol za 2:0 iako je to značilo da idu u jači dio žrijeba, u zadnjoj sekundi jer ništa ni tada nije bilo sigurno a ne 2 minute prije kraja kao mi.
To je jedina zamjerka večeras, i ne mogu lahko preći preko iste jer nas je koštala 2 boda na kraju.
Re: RE: Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
I onda se cudis kad RS navija za Srbiju? Normalno da ce navijati, dok je medjeda kao ti sto si.Viking2502 je napisao/la:SVINJE PRAVOSLAVNE MAJKE IM SE KURVETINE VLAŠKE NAJEBEM...
O utakmici, odavno nismo bolje izgledali. Ova grcka je grozna i morala se dobiti. Pjanic i Jajalo najbolji. Dzeko jako los, mada ne znam kad se ovako borio kao danas. Jednostavno ga "lopta nije slusala".
-
- Kontakt:
IstoJeftha je napisao/la:Posljednji put sam se ovako osjećao nakon pirove pobjede protiv Litvanije na Eurobasketu.
Danska,spanija,Francuska,litvanija....
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Belgija nam bjezi 5, grci 3 boda. Umjesto da se ukljucimo u borbu za prvo mjesto, sad smo donji. Valja stici grke nekako... Ovo nam nikako nije trebalo. I dalje ne znam sto smo igrali sa dva spica. Jos jedan vezni bi bio mnogo korisniji od Ibisevica.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kakva sreća, 4-5 zicera imaš i ne iskoristiš i onda kriva sreća. Džeko je puno šansi imao, Pjanić onu 100%-nu ali... Ne znam koji se đavo Džeko ondje zafrkava, dobio faul i šta glumiš. Nisi dijete 20 godina pa te emocije ponjele. Ovo je katastrofa, ljudi mi smo ih ubili, znači ubili, trebali smo ih dobiti 3,4-0 ali ne znamo mi lagano.
Ova dva boda će nas koštati u to budite uvjereni.
Ova dva boda će nas koštati u to budite uvjereni.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nekontam Bicakcica na krilu ako vec nije htio zatvarati sto nije ubacio milicevica.