Ja se njegovog veličanstva dotakao prije 4 dana i čopiše gapitic je napisao/la:Onaj brkica izgleda radi šta hoće i kada hoće ne pita nikoga ništa, opet promjeni trenera nakon samo 1 utakmice. Ako sutra ustane na lijevu nogu možda i ugasi ovaj klub
Jeli te stid nekome nešto prigovoriti? Trolaš i provociraš ovdje dvije godine bez problema i nikom ništa.pitic je napisao/la:Nadam se da će te Aco ohladiti poslije takvog gnusnog vrijeđanja forumaša.
Ne "nasjedaj" na provokacije dušmana. I kakve veze ima hapšenje sa radom kluba?Mokroguz je napisao/la:Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.
Sad smo bas grohnuli, ovo je duboka mrlja na ime kluba, tesko da cemo se vratiti iz ovoga. Ako se ispostavi da jeste bilo kriminala, meni ce biti krivo jer sam iskreno navijao i dalje navijam za klub zato sto sam htjeo podrzati nesta orginalno, nesto nase, volim moj grad i volim fudbal, a nikad nisam imao namjeru podrzavati kriminalce, u suprotnom uvijek sam bio protiv, i nije mi npr. relacija medju Gracica i Radoncica nikada bila OK, ali sve kontam nije valjda sve tako crno, mozda je za neku dobrobit a da ja prebrzo pravim zakljucke.
I ovo malo gdje sam gajio nadu u ovu zemlju se iscupa k'o orkan kucu. Ne znam sta da kazem.
Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kraljuMokroguz je napisao/la:Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.
Sad smo bas grohnuli, ovo je duboka mrlja na ime kluba, tesko da cemo se vratiti iz ovoga. Ako se ispostavi da jeste bilo kriminala, meni ce biti krivo jer sam iskreno navijao i dalje navijam za klub zato sto sam htjeo podrzati nesta orginalno, nesto nase, volim moj grad i volim fudbal, a nikad nisam imao namjeru podrzavati kriminalce, u suprotnom uvijek sam bio protiv, i nije mi npr. relacija medju Gracica i Radoncica nikada bila OK, ali sve kontam nije valjda sve tako crno, mozda je za neku dobrobit a da ja prebrzo pravim zakljucke.
I ovo malo gdje sam gajio nadu u ovu zemlju se iscupa k'o orkan kucu. Ne znam sta da kazem.
Pravite "cirkus" od teme i foruma.Zodi41 je napisao/la:Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kraljuMokroguz je napisao/la:Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.
E jesi duhovit i satiričan!Scout1921 je napisao/la:Fenerbahce gleda sta ce poslat u OlimpiC(criminal) na posudbu
Kako pisu turski mediji a bosanski prenose turski velikan Fenerbahce ozbiljno razmatra mogucnost ulaganja u FK Olimpic.Sportski direktor Fenera vec je boravio u Sarajevu i odrzao razgovore sa prvim covjekom vukova H.S.Ocekuju se da predstavnici klubova sutra dogovore saradnju zato sto je danasnja zatvorska pauza bila prekratka da bi postigli dogovor.(satira)
Eto tebi će neko podnositi izvještaj.KingJamesMVP je napisao/la:Kad se gasite?
Mozda i nije klub ukljucen, znam samo da gdje su kriminalci tu je i kriminala. Bojim se da nije i klub iskoristen posto je bilo i prije cudnih desavanja, a i nije neobicno u BiH a kamoli regionu da se desavaju takve stvari, bilo bi tuzno da klub to ispasta. A jos gore je ko ce nam sada vjerovati.Mancini je napisao/la:Ne "nasjedaj" na provokacije dušmana. I kakve veze ima hapšenje sa radom kluba?
Hvala na lijepim rijecima, veliki pozdravZodi41 je napisao/la:Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kralju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.