Olimpik Sarajevo

7aprildomemoj

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la 7aprildomemoj » 13 nov 2016, 19:39

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 nov 2016, 19:51

Hvala ti za sve Hamdija!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 13 nov 2016, 19:54

Nemojte ljudi,ruzice vas Mancini :lol: :urnebes: .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 nov 2016, 20:32

pitic je napisao/la:Onaj brkica izgleda radi šta hoće i kada hoće ne pita nikoga ništa, opet promjeni trenera nakon samo 1 utakmice :? . Ako sutra ustane na lijevu nogu možda i ugasi ovaj klub :?
Ja se njegovog veličanstva dotakao prije 4 dana i čopiše ga :kafa:
SRETAN BROJ - 1725

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 13 nov 2016, 22:51

Nadam se da će te Aco ohladiti poslije takvog gnusnog vrijeđanja forumaša.
SRETAN BROJ - 1725

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 13 nov 2016, 22:55

pitic je napisao/la:Nadam se da će te Aco ohladiti poslije takvog gnusnog vrijeđanja forumaša.
Jeli te stid nekome nešto prigovoriti? Trolaš i provociraš ovdje dvije godine bez problema i nikom ništa.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 14 nov 2016, 02:39

Ode Hamdo k'o da ga Bog nije ni dao...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 14 nov 2016, 06:09

Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.
Sad smo bas grohnuli, ovo je duboka mrlja na ime kluba, tesko da cemo se vratiti iz ovoga. Ako se ispostavi da jeste bilo kriminala, meni ce biti krivo jer sam iskreno navijao i dalje navijam za klub zato sto sam htjeo podrzati nesta orginalno, nesto nase, volim moj grad i volim fudbal, a nikad nisam imao namjeru podrzavati kriminalce, u suprotnom uvijek sam bio protiv, i nije mi npr. relacija medju Gracica i Radoncica nikada bila OK, ali sve kontam nije valjda sve tako crno, mozda je za neku dobrobit a da ja prebrzo pravim zakljucke.

I ovo malo gdje sam gajio nadu u ovu zemlju se iscupa k'o orkan kucu. Ne znam sta da kazem.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 nov 2016, 07:52

Znaci pocelo je, pade Hamdo, sto bi rekli lavina je krenula.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 nov 2016, 13:50

Znači brko Osim je naredni!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 nov 2016, 14:01

Mokroguz je napisao/la:Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.
Sad smo bas grohnuli, ovo je duboka mrlja na ime kluba, tesko da cemo se vratiti iz ovoga. Ako se ispostavi da jeste bilo kriminala, meni ce biti krivo jer sam iskreno navijao i dalje navijam za klub zato sto sam htjeo podrzati nesta orginalno, nesto nase, volim moj grad i volim fudbal, a nikad nisam imao namjeru podrzavati kriminalce, u suprotnom uvijek sam bio protiv, i nije mi npr. relacija medju Gracica i Radoncica nikada bila OK, ali sve kontam nije valjda sve tako crno, mozda je za neku dobrobit a da ja prebrzo pravim zakljucke.

I ovo malo gdje sam gajio nadu u ovu zemlju se iscupa k'o orkan kucu. Ne znam sta da kazem.
Ne "nasjedaj" na provokacije dušmana. I kakve veze ima hapšenje sa radom kluba?

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 14 nov 2016, 18:42

Mokroguz je napisao/la:Nisam ni znao, kontao sam da ako ima mutnih radnji to bi se valjda zavrsilo pred kraj prosle sezone. Mada je mozda pitanje o prijasnjem kriminalu, Bog zna sta.

Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kralju

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 14 nov 2016, 18:51

Otišo si Olimpic, ostala je tuga
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 14 nov 2016, 21:17

Zodi41 je napisao/la:

Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kralju
Pravite "cirkus" od teme i foruma.

Scout1921
Kontakt:

Post Postao/la Scout1921 » 15 nov 2016, 00:36

Fenerbahce gleda sta ce poslat u OlimpiC(criminal) na posudbu
Kako pisu turski mediji a bosanski prenose turski velikan Fenerbahce ozbiljno razmatra mogucnost ulaganja u FK Olimpic.Sportski direktor Fenera vec je boravio u Sarajevu i odrzao razgovore sa prvim covjekom vukova H.S.Ocekuju se da predstavnici klubova sutra dogovore saradnju zato sto je danasnja zatvorska pauza bila prekratka da bi postigli dogovor.(satira)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 nov 2016, 01:38

Scout1921 je napisao/la:Fenerbahce gleda sta ce poslat u OlimpiC(criminal) na posudbu
Kako pisu turski mediji a bosanski prenose turski velikan Fenerbahce ozbiljno razmatra mogucnost ulaganja u FK Olimpic.Sportski direktor Fenera vec je boravio u Sarajevu i odrzao razgovore sa prvim covjekom vukova H.S.Ocekuju se da predstavnici klubova sutra dogovore saradnju zato sto je danasnja zatvorska pauza bila prekratka da bi postigli dogovor.(satira)
E jesi duhovit i satiričan! :lol: :lol: :lol:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 15 nov 2016, 01:41

Kad se gasite?
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 15 nov 2016, 16:03

KingJamesMVP je napisao/la:Kad se gasite?
Eto tebi će neko podnositi izvještaj. :lol: "Hvataj" se ti košarke i kladionice a pusti ljude koji se razumiju u nogomet/fudbal da pišu na ovom pdf-u. A vidi kloniranog kada se registrovao opet!? :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 15 nov 2016, 20:01

Mancini je napisao/la:Ne "nasjedaj" na provokacije dušmana. I kakve veze ima hapšenje sa radom kluba?
Mozda i nije klub ukljucen, znam samo da gdje su kriminalci tu je i kriminala. Bojim se da nije i klub iskoristen posto je bilo i prije cudnih desavanja, a i nije neobicno u BiH a kamoli regionu da se desavaju takve stvari, bilo bi tuzno da klub to ispasta. A jos gore je ko ce nam sada vjerovati.
Nadam se najboljem.
Zodi41 je napisao/la:Dobro ti rece ovaj lik Mancini.Mislim da ovo hapsenje nema veze sa Olimpikom ali svejedno je mrlja jbg.Tebi svaka cast Mokroguz, extra si lik izgleda i realan forumas.Mislim bez ljutnje da bi se i ovaj lik Mancini trebao ugledati nekad na tebe.Da neshvata sve ozbiljno i da se nepali bezveze i na svaku zezanciji ili segu hoce u rat.Sabura kralju
Hvala na lijepim rijecima, veliki pozdrav :salut:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 nov 2016, 12:25

OLIMPIC: Dujković, Regoje, Kobiljar, Pehar, Zolj, Isić, Mikuličić, Mašić, Lelić, Hadžić, Vrdoljak.

http://sports-x.net/arena1.html

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.