Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Dzemoarsenal
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
kako ba ove Belgije nije stid
8-1 ahahaha
- adnan_nanda
- Kontakt:
@ADIER svaka ti ba čast, u zadnjih nekoliko dana dva puta sam te ispratio i oba puta smo pali haha ali mislim da si sve ostale dobio koje si postavio, mislim da je do mene haha zato neću te više pratiti a tebi želim da svaki put dobiješ. Bravo care.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

nesto od danas, promasi nase dvicu za jos 130..

i NBA tanak pravo veceras, sad cu nesto iskombinovati pa postavim tikete ovdje uz par recenica.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolution87
- Kontakt:
ajde marvin wiliamse ubaci sta
tako je odma trica
tako je odma trica

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
AAAAAA u 95 daaju gol za x
Ajmo braco navlacite Cleveland

Ajmo braco navlacite Cleveland

Nema se tu brate sta navlacit,sad ce oni to u hendikepu rjesitjopaa7 je napisao/la:AAAAAA u 95 daaju gol za x![]()
![]()
Ajmo braco navlacite Cleveland![]()

Igraj Široki ti si najbolji!
bravo majstoreAdebayor je napisao/la:ADIER je napisao/la:Dobro veče svima -) I večeras kvalifikacije, pa sam nešto odigrao na veći ulog, pošto nemam neku' bolju inspiraciju, a i koeficijenti su smiješni, pa treba to zaobilaziti..
@ Belgija - Estonija (-3,5+) #OVER ; Treba biti realan, kad ih naša reprezentacija pomete, onda šta očekivati za Belgiju, koja spada među top 5 u svijetu reprezentacija u nogometu.
@ Cipar - Gibraltar (-3,5+) #OVER ; Realno Cipar nije nekog velikog kvaliteta, ispod svakog prosjeka. Ali ja mislim da se mi skupimo ovdje na forumu 11, da bi Gibraltaru zabili 4 komada. Ljudi amateri, rekrativci, a Cipar igra za obraz -))
@ Portugal - Latvija (-3,5+) #OVER ; Cristiano Ronaldo, Nani, Quaresma, Eder, R. Sanchez, Pepe, A. Gomez..., samo su od nekih zvijezda koji su za Latviju izmislili nogomet. A Portugal nikad nije imao jaču reprezentaciju, i večeras ide golijada -)
@ Mađarska - Andora (-3,5+) #OVER ; Andora..? Ko su oni ..? Mađarska nije neka velesila u nogometu, ali za Andoru jeste, itekako jeste ; realno !![]()
![]()
![]()

Forza Milan!
Smije li se igrati GS hendikep na granicu 16,5?
- invincible1921
- Kontakt:
DAN 6, LISTIC PAO NA JEDNOM 13
Haj sto padam nego sve za poen

Slobodna 1/3

Slobodna 1/3
=\_1921_/=
Ajde Cleveland !!!!
Neko na wwin posudba sitna.. da odigram jedan NBA da se ne yebem i večeras, vratit ću prvom uplatom na račun ?
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Ajde Cavsi za brata i Irving za mene. 

ajde kemba i irving jos vi ispoštujte
Ne bi ja to igrao, nekako GSW se vise ispati protiv ovih laganijih protivnika, vjerovatno je razlog ulazak s qrcoboljom i parolom 'lako cemo sa ovim levatima' u mec, mogao bi se Phoenix drzati na nekoj solidnoj razlici, opet ne znaci da ih nece jednu cetvrtinu dobit 20 razlike i rijesit u hendikepu, ali kad bih morao nesto igrati na ovom mecu odigrao bih neki kontrahendikep za prvo poluvrijeme, ali nema na premieru te oklade.Willy je napisao/la:Smije li se igrati GS hendikep na granicu 16,5?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Vidi kostarikanaca sto su se raspucali 

Hvala na analizi i čestitam dobitak.bodi123 je napisao/la:Ne bi ja to igrao, nekako GSW se vise ispati protiv ovih laganijih protivnika, vjerovatno je razlog ulazak s qrcoboljom i parolom 'lako cemo sa ovim levatima' u mec, mogao bi se Phoenix drzati na nekoj solidnoj razlici, opet ne znaci da ih nece jednu cetvrtinu dobit 20 razlike i rijesit u hendikepu, ali kad bih morao nesto igrati na ovom mecu odigrao bih neki kontrahendikep za prvo poluvrijeme, ali nema na premieru te oklade.Willy je napisao/la:Smije li se igrati GS hendikep na granicu 16,5?

- KingJamesMVP
- Kontakt:
eto i Cavsa
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
-
- Kontakt:
Kembi Walkeru zelim da nogu slomije u sto skorijem roku ...retard jedan retardirani
- invincible1921
- Kontakt:
Zna li ko kakvog hodu da mu odem da mi zapise
ja fkt ne znam sta drugo da uradim **** ga poen da ga **** odose mi hilajde rad poena 

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.