13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Mi smo kurate srece da valja, al fakat
apsolutno se slazem umjesto da iskoristimo rupe i kontre koje smo imali mi cuvamo loptuAmsterdam1312 je napisao/la:Nogomet je takva igra, jedan momenat ekstaza drugi neviđena tuga, ali sami sebi su krivi, amaterski pristup na kraju i nevjerovatna tromost kod kontri znači nisam u životu vidio ekipu da nije iskoristila ovoliko rupa i šansi u kontrama to je nevjerovatno.
O utakmici malo kasnije, dok Bošnjo još jednom pokaže koliko je primtivan, zatucan i zaostao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sugava Grcka. Rekao bih cak i ocekivano.
-
- Kontakt:
On ih bira, postavlja.Urbinato je napisao/la:Ne znam sta ti je Mesa kriv?! Raznijeli smo Grke.delinjo je napisao/la:Mesa vrijeme je ..kupi prnje majstore nije ovo za tebe...
To sto je napad **** pa ne zna niko gola dati druga je stvar. Ne znam sta treba, da se Mesa skine i da go za njih zabije?!
Imali su oni isto sansi pogotovo ona stativa.
Volimo primiti ove golove sa 20 metara vise bego se hljeba najesti.
Volimo primiti ove golove sa 20 metara vise bego se hljeba najesti.
5 zadnjih minuta smo igrali raštrkano i nikako pametno, sto nas je i kostalo zasluzene pobjede.
yebo ih zivot ih yebo.
yebo ih zivot ih yebo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovaj mamlaz usere finale EL, i onda sudi možda i najznačajniju utakmicu u ovoj grupi.
Pa mame ti se nayebem idiote mrtvi, **** te onaj ko te rodi, ko te postavi na svijet, ko ti ikad reče šta je fudbal i ko te ikad uputi na ovaj posao. Yebem sve isto odreda onome ko mu dade licencu i postavi ga da sudi ikakvu utakmicu osim one između Fjordismakija i KLČASDHGpudshpuiJKKLJebna u osamnestoj lokalnoj ligi Švecke.
Dva puta gubim živce radi mamlaza maloumnog što ne zna šta je fudbal i došao da sudi.
FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ
PS. da Bogda izgubio zadnji fening pa došo u Bosnu ko izbjeglica, yebem li ti postojanje
Pa mame ti se nayebem idiote mrtvi, **** te onaj ko te rodi, ko te postavi na svijet, ko ti ikad reče šta je fudbal i ko te ikad uputi na ovaj posao. Yebem sve isto odreda onome ko mu dade licencu i postavi ga da sudi ikakvu utakmicu osim one između Fjordismakija i KLČASDHGpudshpuiJKKLJebna u osamnestoj lokalnoj ligi Švecke.
Dva puta gubim živce radi mamlaza maloumnog što ne zna šta je fudbal i došao da sudi.
FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ
PS. da Bogda izgubio zadnji fening pa došo u Bosnu ko izbjeglica, yebem li ti postojanje
Zadnja izmjena: Liverbird, dana/u 13 nov 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
- JackTheStripper
- Kontakt:
Čitavu utakmicu ovi grčki cigani ne mogu meda i u zadnjoj yebenoj minuti nadoknade i zadnjim udarcem postignu gol. Ovo se tačno može dogoditi samo nama. Koje smo mi qurčeve sreće. Prokletstvo.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Da, Mesa je kriv sto je Pjanic promasio zicer zicera i sto je Ibisevic sa 2 metra prebacio gol. Kriv je i sto se od Dzeke svaka lopta u 16 odbila dva metra ili sto Djuric cuva nekog od nasih kod zadnjeg auta.
Mrzim ovu gamad grcku, mrzio sam ih i u Portugalu 2004 i sve utakmice poslije toga. Sto se nama uvijek potrefe ovi žohari odvratni u grupi mamu ima **** odvratnu.
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
ko da smo mi jedini na svijetu primili go u posljednjim trenucima, nije nam se dalo, šta pljujete tu igrače, trebali su izać i pustit da ih guze da makar imaju zbog čega primat takve uvrede od navijača--
Idite im spremajte docek, ebem ti luzerski mentalitet. Fuj gade mi se, ubacuje stopera na krilo a na klupi ima superbrzog Stevanovica. Umjesto da ih dotuce on nema muda napasti. Fuj ebem ti dan i selektora.
Nema se ovdje ko krivit, nije Bog dao i to je to. Meša doktorski postavio igru, igrači se lavovski borili kao nikad, jbg kad smo najbaksuznija reprezentacija na svijetu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
-
- Kontakt:
Sve je dobro bilo. I dobro smo zadrzali loptu na kraju sve super. I eto čovjek došo do šuta i bomba.
Odlično smo igrali nemamo šta prigovoriti.
Odlično smo igrali nemamo šta prigovoriti.
Svi smo pod emocijama,ali de malo popustite .Solidno smo igrali,bolji smo od ove Grčke,kao što je Pjanin gol imao veliku dozu sreće ,tako i Grci dadoše nama.Samo mi je krivo što se ovo nije riješilo još jednim golom.,Ako ćemo biti realni imali su i stativu i zicer na kraju prvog.Našima zamjerim previše neke kombinatorike kada je treba jednostavno opaliti u gol.Kada se sve uzme mislim da bi trebali imati baraž.Da li Džeko propušta osim Gibraltara i sljedeću..
vala si u pravu, sramotno sta se pise sve protiv nasih igraca i mese.Virtu4l je napisao/la:O utakmici malo kasnije, dok Bošnjo još jednom pokaže koliko je primtivan, zatucan i zaostao.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- hule_barca
- Kontakt:
Nemojte džaba pisati o sretnim Grcima. Bolje pišite o našim neznalicama koji ne mogu napraviti obični kontranapad kako Bog zapovijeda. Ovo nam je i trebalo da primimo gol, kad sve one šanse promašimo.
Mes Que Un Club
Stevanovic ovde mogo hat-trick dat da je uso u igru bem ti majku
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, denza, guillermo, Hansestadt, hurem, jasmin10, Sheyi i 69 gostiju.