Ne seri nismo se odavno ovako boriliMilaKunis je napisao/la:najdrazi mi je ovaj gol sto smo primili
svaka cast grcima
drago mi je zbog nasih manekena
13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Sami pali, sami se ubili
Nećemo se lagati, svi smo očekivali tešku utakmicu protiv ciganske (ne romske, nego ciganske) Grčke i pritisaka na naše igrače. Ova utakmica je pokazala svu limitiranost i nekvalitet naše ekipe. Grci su se nudili na pladnju, mogli smo ih natrpati samo takve, ali tu nema kvaliteta da se odradi kontra na pravi način i da se zapečate tri boda. Na kraju stiže kazna i smiješni gol kada igrač ostaje sam kraj pet defanzivaca i to je jedan bod. Opet, Grci nama dolaze i tu se odlučuje drugo mjesto, ovako smo mogli, uz domaću pobjedu protiv Belgije računati i na pravu, ali šta se može.
Sokratis njihov plejmejker kao stoper, a opet nismo u stanju postići drugi gol iz milion uzaludnih kontra napada jer nemamo igrača koji će odigrati sa mozgom do kraja.
U ovakvim utakmicama nam je potreban brz napadač a ne igrač od dva metra kakav je Milan Đurić. Gdje je Rijad Bajić? Gdje je Armin Hodžić? Nema ih, ko je kriv??? Meša
Možemo biti zadovoljni, svi bi prije utakmice potpisali bod, ali ovakva Grčka se morala pobijediti, nikad gori, ali šta ćeš, ne znamo

Nećemo se lagati, svi smo očekivali tešku utakmicu protiv ciganske (ne romske, nego ciganske) Grčke i pritisaka na naše igrače. Ova utakmica je pokazala svu limitiranost i nekvalitet naše ekipe. Grci su se nudili na pladnju, mogli smo ih natrpati samo takve, ali tu nema kvaliteta da se odradi kontra na pravi način i da se zapečate tri boda. Na kraju stiže kazna i smiješni gol kada igrač ostaje sam kraj pet defanzivaca i to je jedan bod. Opet, Grci nama dolaze i tu se odlučuje drugo mjesto, ovako smo mogli, uz domaću pobjedu protiv Belgije računati i na pravu, ali šta se može.
Sokratis njihov plejmejker kao stoper, a opet nismo u stanju postići drugi gol iz milion uzaludnih kontra napada jer nemamo igrača koji će odigrati sa mozgom do kraja.
U ovakvim utakmicama nam je potreban brz napadač a ne igrač od dva metra kakav je Milan Đurić. Gdje je Rijad Bajić? Gdje je Armin Hodžić? Nema ih, ko je kriv??? Meša

Možemo biti zadovoljni, svi bi prije utakmice potpisali bod, ali ovakva Grčka se morala pobijediti, nikad gori, ali šta ćeš, ne znamo

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Yebem ti nas, sve neka ide u pm. Fuj. Sudija da Bog da nikad više ne sudio majmune jedan.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
BRAVO MESHA GIGANTEEE, GIGANTEEEE, GIGANTEEEEEEEEEEE
Samo se brani gigantu cijelo poluvrijeme, bez izmjene 80 minuta
KOJI VISE KURRAC SERE I OVAJ SPAHO? YEBO LI GA BOD, DA GA YEBO... CISTU POBIJEDU SMO IMALI I MORALI SMO POBIJEDIT
ubacuje doktor Djurića da istrči kontru
Bičakčića na krilo jer je prodoran
Pjanić maestro, Begović odličan, Jajalo odličan
Samo se brani gigantu cijelo poluvrijeme, bez izmjene 80 minuta

KOJI VISE KURRAC SERE I OVAJ SPAHO? YEBO LI GA BOD, DA GA YEBO... CISTU POBIJEDU SMO IMALI I MORALI SMO POBIJEDIT

Pjanić maestro, Begović odličan, Jajalo odličan
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
3,2,1 Idemo statusi o nesreci.
A to sto iz 15 situacija ne znamo dati gol nema veze .

- TobeYarabi
- Kontakt:
ne mjenjaj nista mehmede..
- akisarajevo92
- Kontakt:
E yebo ga dan
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ybg, bod je dobar, al minoran u odnosu na ono što je trebalo da bude. Najgore što ovo najviše Belgiji odgovara. Yebem ga ja ako smo se pomirlili za borbu za drugo mjesto.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Protiv Grčke bod je katastrofa, ljudi ne znaju dva pasa napraviti, dodaju se visokim loptama na sredini, eto ko nam bod uze
Pa ovo je nemoguce **** te sreco u po usta!!!!!
- JackTheStripper
- Kontakt:
Spaho yebo ti perikles mater u pitcku
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
PUUUUUU YEBEM TI SVEEEEEEEEEEEEE. KOJI QURAC SE OVO VAZDA NAMA DESAVA. UVIJEK ISTO YEBENO SRANJE.
cao rusija!!! nema nas ni ovaj put na takmicenju!!! 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovdje je drasticna razlika u bodu i tri boda. Ovako ih moramo dobiti u BiH, ako ne dobijemo nista od baraza.
Znaju i oni da ce uzeti bod Belgiji i pobjediti Kipar.
Znaju i oni da ce uzeti bod Belgiji i pobjediti Kipar.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 13 nov 2016, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ne znam sta ti je Mesa kriv?! Raznijeli smo Grke.delinjo je napisao/la:Mesa vrijeme je ..kupi prnje majstore nije ovo za tebe...
To sto je napad **** pa ne zna niko gola dati druga je stvar. Ne znam sta treba, da se Mesa skine i da go za njih zabije?!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sve smo upropastili. Ccc sad su nam sanse bas male
Ovaj reprezentacija je odavno krava muzara koja daje po sto litara mlijeka pa kantu u zadnji tren prolije... Ja vas vise ne gledao, secer zaradi jer vam je mrsko potrcat da date drugi go. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, JavierBosnia, MElloo i 15 gostiju.