13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
da bog da svakom ovom sa bakljom grcki specijalac ruke polomio etto. stokoo
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Izgledamo odlicno ovo je milina gledati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Napokon je Baždarević podjelio ljudima zadatke i oni ih izvršavaju, pljuvani Jajalo i Harojvić odlični.
Đeko MAJSTOR, hajde da se upiše u drugom poluvremenu.
Pjanić fudbalski pjesnik.
Đeko MAJSTOR, hajde da se upiše u drugom poluvremenu.
Pjanić fudbalski pjesnik.
Ključ naše dobre igre su Pjanić i Jajalo, Jajalo pogotovo u defanzivi gdje lahko uzima lopte i drži posjed. Grci dosta daleko stoje od naših igrača i to dosta ostavlja prostora Pjaniću da kreira igru. Plus Grčka krila su dno, zbog toga naši bekovi pogotovo Kolašinac lahko ulazi gore i pravi akcije sa Lulićem. Sve to skupa djeluje odlično, zasad. Ne smije se ništa mijenjati, odgovoriti tamo oko 60-65 sa izmjenom u zavisnosti kako Grci odgovore.
-
- Kontakt:
Eh sada da vidimo sta ce im Mesha reci na poluvremenu... Moramo ih napast' jer su losi i izuzetno ranjivi... Moze ovo na 3+ 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
- Kontakt:
Dok su ovi bacali među naše to je bilo ok?jasan je napisao/la:da bog da svakom ovom sa bakljom grcki specijalac ruke polomio etto. stokoo
- JackTheStripper
- Kontakt:
Sada ubaciti Tina-Svena da im razvuce pamet.
Zadnja izmjena: JackTheStripper, dana/u 13 nov 2016, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Bolja smo mi ekipa od ove Grcke. Treba zavrsiti posao u nastavku a treba takodjer ovu ekipu dobiti kuci.
- Hejteri spustite se i popusite fudbalskom magu Pjanicu.
- Dok Hajrovic redovno igra u klubu, Visca ne treba ni prismrditi prvom sastavu.
- Bego
HAJMO BABUKA PO JUBILARNI GOL
- Hejteri spustite se i popusite fudbalskom magu Pjanicu.
- Dok Hajrovic redovno igra u klubu, Visca ne treba ni prismrditi prvom sastavu.
- Bego

HAJMO BABUKA PO JUBILARNI GOL

-
- Kontakt:
Daduli je napisao/la:Hehhee ne znas ti to ... 4-5-1 je najbolja formacija tako kaze Ajax nekakav. Uz to formacija treba da se prilagodjava Hajrovicu a ne Ibisevicu.bhfanatic14 je napisao/la:Sta kazu strucnjaci 4-5-1 protiv ovih raspalih grka hahahha...smeta vedo smeta jajalo sve smeta...jedini ja od pocetka pisem sa 2 spica protiv mrtvih grka !

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Neka dobije crveni, igrat ćemo bolje bez njega. Sergej Jakirović je bio opravdan poziv prema ovo amateru.Sarajlijica1946 je napisao/la:Vadi vranjesa, stavi sehica na desnog beka samo ga vadi! Covjek mi gadi sve sto ima veze sa loptom!
Ibisevic-Milicevic oko 60te. Ne smijemo se puno povuci
Nad tobom sunce najljepše sja
- IlProfessore
- Kontakt:
Lahko je iz topline svojih domova preko tastature tipkati tako o momcima koji su dole u agresorskoj državi i bodre našu reprezentaciju iako je danas bilo ispada na nacionalističkoj i vjerskoj osnovi od strane grčkih agresora, al svaka vam čast, bitno je da kompleksi rade što je neko u dijasori.ZgemboAdislic je napisao/la:Upravo tako! Pickice jedne pobjegli po Europi, tamo u Luksemburg cujem neka familija Pjanic porijeklom iz Kalesije ko gospoda zive u Luksemburgu. Majke im se naprcam!!!JackTheStripper je napisao/la:sajo10 je napisao/la:DABOGDA NIKAD NE DOSLI NA UTAKMICU!!!! MARSSSS GAMAD JEDNA! ZIVITE NA SOCIJALI U SVEDSKOJ; NJEMACKOJ... MARS!
Sve to treba nabiti nogom u guzicu natrag u BiH!
Ako popušimo đoku noćas biće zbog vranješa

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- FrancescoTotti
- Kontakt:
BHF dugo vremena nije bio ovako dobar! 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Odlicno prvo poluvrijeme

Izgleda i vama se ide u Svedsku Lux itd.ZgemboAdislic je napisao/la:Upravo tako! Pickice jedne pobjegli po Europi, tamo u Luksemburg cujem neka familija Pjanic porijeklom iz Kalesije ko gospoda zive u Luksemburgu. Majke im se naprcam!!!JackTheStripper je napisao/la:sajo10 je napisao/la:DABOGDA NIKAD NE DOSLI NA UTAKMICU!!!! MARSSSS GAMAD JEDNA! ZIVITE NA SOCIJALI U SVEDSKOJ; NJEMACKOJ... MARS!
Sve to treba nabiti nogom u guzicu natrag u BiH!

- TobeYarabi
- Kontakt:
samo da se tukac sjeti pa da u drugo poluvrijeme udjemo sa 11 igraca, mozda izvucemo bod..
BHF

BHF

-
- Kontakt:
Samo bacajte momci, vi izgleda zaboravili kako su ovi prebili 3 naša navijača pred utakmicu uz povike Kosovo je Srbija. Još cijelo vrijeme pokušavaju doći do naših navijača da se obračunaju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jajalo i Pjanic su fantastični.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Grci su truba realno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Chony533 i 31 gost.