RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Omar500
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Omar500 » 17 jul 2010, 11:57

Boli vas briga za klubove kad ionako vam Velež propada. Jbg i meni je žao, ali pobogu, propast će svi ostali klubovi :O

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jul 2010, 13:31

Velez ne moze propast niti se ugasit i to mora svima biti jasno.A kako nam igraju pojedini klubovi u evropi i bolje je da nas suspenduju jer kupe titulu pa onda kad odu u evropu svi ih kantaju kako znaju.Ovo jeste zalosno sto se desava fudbalu i drzavi ali kad vidim onog lika iz Sirokog kako govori da nije smak svijeta ako nas suspenduju onda mi je sve jasno a njegov klub igra u evropi i sad su napravili dobar rezultat i on tako govori.Moraju svi shvatit da savez mora biti ujedinjen ili nema fudbala nikako ovdje posto vidim da neki vec spominju nacionalne saveze ali to je nemoguce.Ali tema je RSD Velez Mostar.
Ima li sta novo u klubu?Desava li se ista?Zar je doslo dotle da niko nece da pomogne Velezu?
PROBUDI SE GRADE...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 17 jul 2010, 13:35

Jesu li otisli u Fojnicu, bilo je govora o tome, zna li iko? Kad je trening, nisam bio u mogucnosti par dana da odem, a volio bih danas, ukoliko su u Mostaru.

"Citaoci", obradujete nas informacijama, moze i privatnom porukom. :) Hvala.
Support Velez, It's logical! ★

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 17 jul 2010, 13:50

Nisu otisli u Fojnicu a ne znam kad je trening.Spominjala se nekakva utakmica sad za vikend pa ako neko zna detaljnije nek napise.
Nisu nigdje otisli jer je situacija u klubu losa pogotovo ona novcana.Tana hoce ostavku da da i to mi je dovoljan pokazatelj kakva je situacija u klubu a ove nase seljacine sto imaju para,privatnici i politicari nece a i ne zele da pomognu Velezu i ne znam koji je izlazak iz ove krize a prvenstvo pocinje za 15-ak dana a situacija je katastrofa.Igraci nemaju ugovora,traze se rjesenja a bez para ne mozes nista a seljacinje tj.poduzetnici i politicari ne zele da pomognu Velezu

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 17 jul 2010, 17:09

Igra se utakmica sutra u Medjugorju protiv Sarajeva u 18:00 pa ko moze a nije u bojkotu nek ode...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 jul 2010, 19:09

Omar500 je napisao/la:Boli vas briga za klubove kad ionako vam Velež propada. Jbg i meni je žao, ali pobogu, propast će svi ostali klubovi :O
Pa majstore, zasto niste reagovali svih ovih godina? Ja koliko znam, jedino je predstavnik Veleza, Samir Cemalovic napustio sjednicu i cak nastupio u onoj ekipi Bola i prijatelji, u znak bojkota...Pa kakav je da je, rekao je sta misli, a ako hoces raspitaj se kako je reagovao i na ovoj sjednici..nazalost, opet jedini...To je prva stvar, a druga stvar sto se tice Veleza, je da ne propada...Da se Velez zaduzio i da je duzan, a jos uvijek se moze zaduziti, kao tvoj klub, ili kao Celik, KK Bosna, ili ne znam sta vec, vec bi osvojio par ovih laznih titula i ne bi popio 5 komada u pola sata od onih Haifa dole...Nego, moli boga i ti i ostali da ne dodje neko posten i da napravi novi savez, a mozda dodju i posteni ljudi u poresku upravu, pa bi mogao lagano kljuc u bravu svakog previse zaduzenog kluba...Ali, sto se tice tih stvari, tu nam europska pravila ne odgovaraju, zar ne??

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jul 2010, 19:43

Carina bola tko ce posten doci pa vladajucoj strukturi je u interesu da Borac,Sarajevo,Zeljo ,Zrinjski ,SB ide svake godine u Evropu od sada pa u budece ...zapamti to !!!!!!!!!!!!! To je ta formula koju ce malo tko pobrkati pa da se sve okrene naopacke ;) ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 20:01

kimbo je napisao/la:Carina bola tko ce posten doci pa vladajucoj strukturi je u interesu da Borac,Sarajevo,Zeljo ,Zrinjski ,SB ide svake godine u Evropu od sada pa u budece ...zapamti to !!!!!!!!!!!!! To je ta formula koju ce malo tko pobrkati pa da se sve okrene naopacke ;) ...
Citas li ti sta pises ili volis da preuvelicavas stvari Borcu je ovo prvi put da je izasao u Evropu, Zeljo nakon toliko godina, Zrinjski i Siroki izlaze redovno jer imaju kvalitet u ekipi.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 jul 2010, 20:20

JoinUnion je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Carina bola tko ce posten doci pa vladajucoj strukturi je u interesu da Borac,Sarajevo,Zeljo ,Zrinjski ,SB ide svake godine u Evropu od sada pa u budece ...zapamti to !!!!!!!!!!!!! To je ta formula koju ce malo tko pobrkati pa da se sve okrene naopacke ;) ...
Citas li ti sta pises ili volis da preuvelicavas stvari Borcu je ovo prvi put da je izasao u Evropu, Zeljo nakon toliko godina, Zrinjski i Siroki izlaze redovno jer imaju kvalitet u ekipi.
Hajde bola poslije Laktasa Borac je postao novi rezimski klub (simbol Srpstva u BH fudbalu ;) ).. :D ..tim zvani tebi prvenstvo meni kup :D ....Al da imali ste najbolju ekipu prosle godine i manje mesetarite od Zelje i Sarajeva a pogotovo od SB i Zrinjskog tu su oni kraljevi :D :D :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 17 jul 2010, 20:27

kimbo je napisao/la:Hajde bola poslije Laktasa Borac je postao novi rezimski klub (simbol Srpstva u BH fudbalu ;) ).. :D ..tim zvani tebi prvenstvo meni kup :D ....Al da imali ste najbolju ekipu prosle godine i manje mesetarite od Zelje i Sarajeva a pogotovo od SB i Zrinjskog tu su oni kraljevi :D :D :D
Ti napisa svake godine izlaze borac i zeljo pa i lud zna da nije tako.

HORDAS_1987
Kontakt:

Post Postao/la HORDAS_1987 » 17 jul 2010, 23:21

Jel sutra u 6 tekma sa vama u Medzugorju?
SVI KO JEDAN NAVIJAMO! NEMA VELIKE NI MALE UTAKMICE!HZ87 BASCARSIJA...

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 17 jul 2010, 23:46

HORDAS_1987 je napisao/la:Jel sutra u 6 tekma sa vama u Medzugorju?
izgleda da jeste..bice zanimljivo..nadam se pobjedi :D

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 18 jul 2010, 00:34

Gdje je onaj Ekipa, trebam saputnika sutra :P
Support Velez, It's logical! ★

Ekipa
Kontakt:

Post Postao/la Ekipa » 18 jul 2010, 17:34

Mont0 je napisao/la:Gdje je onaj Ekipa, trebam saputnika sutra :P
Evo me. Sutra slobodan, sve mi odgovara. :D

Haj' javi se na privatne poruke. :)
Volim Velež makar vaki !!!

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jul 2010, 21:25

Velez-Sarajevo 1:1

Dzakmic za Sarajevo Durakovic za nas.

:D :D I ko kaze da necemo ostati u ligi samo da se sa Tanom sad sredi situacija a ja mislim da hoce i bice uredu sve...

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 jul 2010, 21:28

drH je napisao/la:Velez-Sarajevo 1:1

:D :D I ko kaze da necemo ostati u ligi samo da se sa Tanom sad sredi situacija a ja mislim da hoce i bice uredu sve...

ovo me drug malo vratilo u zivot, hvala :mrgreen:

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jul 2010, 22:14

VFCB je napisao/la:
drH je napisao/la:Velez-Sarajevo 1:1

ovo me drug malo vratilo u zivot, hvala :mrgreen:
Da te jos oraspolozim :mrgreen: rezultat nije slucajan Velez je odigrao jako dobru utakmicu i cak je bio bolji od Sarajeva iako su ovo sve debitanti jedino lose je sto je Armel Skaljic slomio ruku ali nije tezi lom pa ce mirovati 3 sedmice. Vidi se jako promjena u igri Veleza ovaj trener je unio mnogo dobrih stvari i evo malo po malo i ekipa dolazi sebi. Samo ovako nastaviti i bice dobro.

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 18 jul 2010, 22:19

Evo clanak sa oficijelne stranice Veleza
U svojoj petoj pripremnoj utakmici fudbaleri Veleža remizirali su danas u Međugorju sa ekipom Sarajeva. Iako bi kranji rezultat 1:1 sugerisao ne pretjerano zanimljivu utakmicu, naprotiv događaja nije nedostajalo.

Prvo je izuzetno vruće ljetne dane, kakvi vladaju u Hercegovini, poremetila skoro pa monsunska kiša, koja je dosta otežala uslove za igru. Ne baš bezazleno su dijelovale munje i gromovi iznad Sportskog centra „Circle“ u Međugorju. Početak utakmice obilježile su dvije kolosalne šanse „Rođenih“, koje su imali Dragan Vuković i Armel Škaljić. Nakon toga, Sarajevo u vodstvo dolazi preko Muhameda Džakmića, čiji su šut sa dvaedesetak metara završava iza leđa Borića.

Nedugo nakon što su pošli sa centra, dogodila se neugodna povreda Armela Škaljića. Naime, na loptu koja je dolazila sa strane skočili su fudbaler Veleža i stoper Sarajeva Sedin Torlak. U padu fudbaler Sarajeva nehotice pada na ruku Škaljića, nakon čega ovaj ostaje ležati na terenu. Uslijedila je brza medicinska intervencija fizioterapeuta Sarajeva, te je Škaljić prebačen u mostarski RMC. U mostarskoj bolnici doktori su pravovremeno reagovali te je, iako se u tom trenutku činilo mnogo težim, ruka vraćena u pravilan položaj. Zbog ove povrede Armel Škaljić morat će mirovati tri sedmice.

U međuvremenu, dok se ukazivala pomoć napadaču „Rođenih“, njegovi saigrači su poravnali rezultat. Strijelac gola bio je Dženan Duraković, koji je zamijenio povrijeđenog Škaljića.

Drugo poluvrijeme donijelo je dvije povoljne šanse na obje strane, ali se rezultat nije mijenjao. U današnjem meču, iako su se mnogi pribojavali susreta sa Sarajevom, primjetna je bila velika promjena u igri koju je prikazao mladi tim „Rođenih“ predvođen iskusnim stručnjakom Miloradom Mitrovićem. Nakon samo 10 dana rada konture ekipe dosta se naziru, iako je smanjen igrački fond i sačinjava ga veliki broj fudbalera koji ili su skoro pa debitanti u Premier ligi ili su imali skroman broj utakmica do sada u karijeri. Današnji protivnik je bio ekipa koja se izuzetno pojačala i jedan je od pretendenata na titulu.

Mostarci su današnji meč počeli u sastavu : Borić, Stokić, As.Škaljić, Kajtaz, Kazazić, Ar. Škajić (od 30. Duraković), Kodro, Zolj, Demić, Velagić, Vuković. U nastavku priliku su dobili još neki fudbaleri.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 jul 2010, 22:25

znaci ima nade, nije sve tako crno kako se cinilo bar do sada :)

uljepsalo mi je ovo dana svakako :)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 18 jul 2010, 23:43

Ovo je pravo fina vijest.Svugdje pise da je Velez igrao dobro i to je sto me raduje i u kratkom periodu se pokazuje rad ovog novog trenera.
Moze li mi neko reci ima li ista novo sa Tanom?Hoce li covijek ostat u klubu ili...???
Nadam se da ce me neko obradovat jos kojom finom informacijom u vezi Veleza

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.