Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

amir
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la amir » 05 mar 2009, 17:33

Sto ste se popeli covijeku na grbacu, pa sta ako je zvao tu neku "prognozerku", i vi stvarno hocete da budete "pametni", pustite covijeka da radi svoj posao i brinita se o sebi, ili ste vi velike "patriote" i "strucnjaci"
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 05 mar 2009, 17:49

Koji cirkuzant,cccc ma od njega vise nista ne moze iznenadit. U šta ostari??????
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 05 mar 2009, 17:57

Ciro je pravi covijek i pravi trener bez obzira sto ga vi blatite,
Ciro samo naprijed, sretno ti sa tvojim(nasim) momcima
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 mar 2009, 19:25

"Sine Ciro pratimo te"!!Uskoro ce morati poslati pozive igracima i tada ce nam biti jasno hoce li ispuniti svoje obecanje(do sada nas je obmanuo vise puta),a posljednje obecanje je da ce pozvati Nadarevica,Jahica,Topica,Custovica,Mirvica(rekao je da ce ga ponovo zvati),Stilica itd itd.....ako Salihovic bude spreman,hoce li ispuniti svoje davno obecanje-da ce Salihovica pomjeriti da igra blize protivnickom golu,na istu poziciju sto iga i u Hoff-u i gdje je puno korisniji......sto se tice ovoga u vezi ove "vidovice",slijedeci "pravi potez" Cire,bio bi da ode kod neke stare nane da mu gleda u grah......"to bi nam sigurno donijelo pozitivan rezultat iz Belgije jer bi nana mogla da kaze Ciri kakvu taktiku da postavi protiv Belgije,ali bi mu nana isto tako mogla da vidi kakvu ce Belgijanci taktiku da postave"......sto se tice ove "vidovice",koja namjestaljka,ne zna se koje jadniji u ovome,Nova tv koja je pokrenula ovo ili Ciro koji je pristao na to,da nije jadno bilo bi smijesno,ali ovo je jos jedna u nizu od Cirinih sprdancija na nas racun,naravno naivci se nece sloziti sa mnom,ali cinjenica je da sve sto Ciro cini dok je selektor nase repke,bilo to pozitivno ili negativno,odmah se to veze za ime nase drzave.....bicu iskren,da se ja nesto pitam,sada bih potpisao da se nigdje ne plasiramo(kao sto necemo dok je ovakav savez i dok se dovode selektori koji su podobni uhljupima iz saveza i koji se iskljucivo dovode da spase njihove fotelje) ali da Ciro ode,bicu veoma sretan kada bude odlazio,isto vazi i za uhljupe i komunjare iz saveza,isto bih potpisao da se mi nigdje ne plasiramo ali da ih vidimo kako vise nisu u savezu,tada bih bio jos sretniji u poredjenju sa Cirinim odlaskom!!!!!!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 mar 2009, 19:45

a ja strucnjaka cuj volio bi da se nigdje ne plasiramo pa stvarno nema smisla tako nes govorit.i kakve sad veze ima sto je on kontaktirao tu prorocicu i sta ima veze sto se on sprda sa nama kad se citav **** svijet moze sprdat moze i ciro.i pustite cojeka na miru nek radi svoj posao postali ste dosadni sa istim pricama.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 05 mar 2009, 19:46

svasta
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Fanatic85
Kontakt:

Post Postao/la Fanatic85 » 05 mar 2009, 19:49

Dosada nije zasluzijo ovolku kritiku, kao prvo ostvorio je super rezultate dosada. Iako smo izgubili samo jedan nula u spaniji mogli smo ga popusit 6-0. Jel sjetite se da nismo brazil.

Sa druge strane dobro igramo maltene svaku tekmu osvim zadnje u rjeci. Ta tekma se nemoze racunat kao ozbiljna i nemoze se Ciro sam napadat. Ciro ****? A sto ne igraci **** , sto su pustili rjeku da ih dobiju?

Dajte covjeku povjerenje makar u ovim kvalifikacijama pa cemo vidjet jel derpe ili ne :D
Ja ga podrzavam 110%..samo da nas nezajebe sa nadarevicem.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 mar 2009, 19:52

T-MAC je napisao/la:a ja strucnjaka cuj volio bi da se nigdje ne plasiramo pa stvarno nema smisla tako nes govorit.i kakve sad veze ima sto je on kontaktirao tu prorocicu i sta ima veze sto se on sprda sa nama kad se citav **** svijet moze sprdat moze i ciro.i pustite cojeka na miru nek radi svoj posao postali ste dosadni sa istim pricama.end
pazi majstore to nema nikakve veze sto je on zvao onu kretenku....pa ocigledno cim ga nije prepoznala da nema pojma i da je namjestaljka...al hajd pusti to....a covjek je fino reko da bi mjenjo da se ne plasiramo na veliko takmicenje samo da ovi iz saveza odu...e sta tu ima nesto lose...i ja bi isto to uradio...a jel bi ti volio da mi idemo na jedno veliko takmicenje i onda poslije opet nista...sranje...sranje i sranje....jel bi to vise volio nego da odu ovi iz saveza...a sta ti mislis da cemo se mi igdje plasirati sa ovima iz saveza....brate dragi logistika je jedan bitniji dio tima, reprezentacije ili bilo cega..a mi ocito nemamo dobru pozadinu pa onda nista od toga...sta ti mislis da bi manchester osvoji sve ovo da je imo ovakve ljude u timu....sad malo realno pogledaj, promisli i skontaj sta je najbolje za nasu reprezentaciju....

@Fanatic85
a jel smo ono mi igrali sa spanijom dvije utakmice po 1:1
a u spaniji smo ih skoro dobili...il sam nesto ja pogrijesio...

EDIT: a ti igrace koji ginu za grb nazivas pedrima...de svijuti promijeni tu sliku...a mozda ti ime ne govori ono sto sam mislio...mozda si ti cirin fanatik...
Zadnja izmjena: ZELJO DO GROBA, dana/u 05 mar 2009, 19:56, ukupno mijenjano 2 puta.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 05 mar 2009, 19:53

sto se ciro izofira na kod ove astrologinje:pLOL :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mB!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 mar 2009, 19:55

I Ciro je jedini selektor bunkeras na svijetu,bunkeras iz dva razloga,po taktici,u dvije tekme koje smo igrali na strani protiv Spanije i Turske,pogotovo u tekmi protiv Turske,u obje tekme smo igrali sa jednim napadacem,a treba li posebno napominjati da je u ovim tekmama na klupi ostavio Ibisevica(dobio mizernu minutazu u ovim tekmama)koji je tada bio u sjajnoj formi,kukavicka taktika protiv Turske narocito u drugom poluvremenu,kada smo se skroz povukli i dozvolili turcima da nametnu svoj tempo i takvim nacinom igre,primili dva gola jer malo je repki u svijetu koji mogu da izdrze takav pritisak......a zasto smo se povukli u drugom poluvremenu?pa vjerovatno zbog toga jer je Ciro u poluvremenu igracima rekao da igraju na kontru,umjesto da je trazio od njih da nastave igrati kao u prvom poluvremenu i da igraju i traze drugi gol i tako dokrajce turke,jer ako im Ciro nije rekao da se povuku u drugom p.-zasto na pocetku drugog poluvremena,kada je vidio da je pritisak turaka po nas gol,sve jaci i jaci i da dosta toga skripi u nasoj igri,zasto nije mijenjao pojedine igrace koji su podlegli tom pritisku.....i drugi razlog zasto je Ciro jedini selektor bunkeras na svijetu,je taj,da je on sigurno jedini selektor neke repke u svijetu,koji ne ide da uzivo gleda i prati formu reprezentativaca,ali i onih koji su potencijalni reprezentativci.....vjerovatno "Sin" Ciro,nase igrace prati iz svog bunkera,gdje ima 50 tv ekrana i tako prati formu nasih igraca,nadam se da ti televizori nisu crno-bijela tehnika,ali koliko nas savez zaostaje za svjetskim trendovima,ni to ne bi bilo cudo,ali sredio bi to njemu njegov ahbab usljo,koji je inace poznat po svojim sposobnostima.....interesuje me samo koji li je bunker Ciro izabrao,jedan od mnogobrojnih u BiH(mozda onaj kod Han Pijeska) ili neki bunker u Hrvatskoj.......pa Maradona dodje na Nou Camp da gleda Messija,a ovaj nas senilac nije dalje mrdnuo od Hrvatske,pametnom je i to dosta!!

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 05 mar 2009, 19:58

Tarik14 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:a ovaj ciro je stvarno prava budaletina....heheheh

http://****/index.php?opt ... &Itemid=70
Kad nebi bilo jadno bilo bi smijesno. :mrgreen:
Ovo je orginal epizoda sa Nadrealista krajem osamdesetih. Tad su napravili skec (mjuzikl) gdje pokazuju Osima (Nele u ulozi) kako ide kod vracare da mu kaze koga da izabere za YU repku za Mundijal u Italiji. Samo sto je ono bila zafrkancija a ovo je..... :lol: :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 mar 2009, 20:00

pa i sam si vidio da je ove kretene iz saveza skoro nemoguce otjerat pokusano je svasta nesto.kada je iljo davao intervju prije koji dan govorio o ostavkama u savezu,ali kada je upitan za svoju ostavku odgovorio je da trenutno njegova ostavka nije bitna u ovom trenutku.a kad bi krenuli u novu bitku protiv saveza to treba biti prije kavalifikacija ili izmedzu nekih utakmica kod kojih je velka vremenska razlika a ne u ovom trenutku kada imamo kakve takve sanse za prvenstvo.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 05 mar 2009, 20:04

s ćirom nikad dosadno :lol: :lol: :lol: :lol:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 mar 2009, 20:06

T-MAC je napisao/la:pa i sam si vidio da je ove kretene iz saveza skoro nemoguce otjerat pokusano je svasta nesto.kada je iljo davao intervju prije koji dan govorio o ostavkama u savezu,ali kada je upitan za svoju ostavku odgovorio je da trenutno njegova ostavka nije bitna u ovom trenutku.a kad bi krenuli u novu bitku protiv saveza to treba biti prije kavalifikacija ili izmedzu nekih utakmica kod kojih je velka vremenska razlika a ne u ovom trenutku kada imamo kakve takve sanse za prvenstvo.end
ma to je sve uredu...al kad bi nas viva kaznila ne igranjem u jednim kvalifikacijama...vidjeli bi onda...pa ilji, uslji i ostalim govinima trebala bi citava armija policije da ih cuva...heheh...vidjeli bi onda...sad je sve zajebancija...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 mar 2009, 20:24

Fanatic85 je napisao/la:Dosada nije zasluzijo ovolku kritiku, kao prvo ostvorio je super rezultate dosada. Iako smo izgubili samo jedan nula u spaniji mogli smo ga popusit 6-0. Jel sjetite se da nismo brazil.

Sa druge strane dobro igramo maltene svaku tekmu osvim zadnje u rjeci. Ta tekma se nemoze racunat kao ozbiljna i nemoze se Ciro sam napadat. Ciro ****? A sto ne igraci **** , sto su pustili rjeku da ih dobiju?

Dajte covjeku povjerenje makar u ovim kvalifikacijama pa cemo vidjet jel derpe ili ne :D
Ja ga podrzavam 110%..samo da nas nezajebe sa nadarevicem.
Ova tvoja izjava citiram te "izgubili samo jedan nula u spaniji mogli smo ga p. 6-0",je najbolji dokaz da kod nas vlada gubitnicki mentalitet(tako je i medju narodom ali i mnogim nasim reprezentativcima),sta nekog u svijetu,pa i mene samog,briga-jesmo li mi od nekog izgubili sa 1:0 ili sa 4,5,6 prema nula,poraz je poraz i on se tako pise,briga nekog u svijetu kako smo mi odigrali kada znaju da smo izgubili,samo mi gubitnici poslije poraza kazemo da smo odigrali dobro,samo nasi,istina pojedini ne svi,reprezentativci uoci neke jake tekme kao npr.protiv Spanije ili Turske,izjave kako im je cilj da ostanu neporazeni i onda naravno da ostanu bez citavog plijena......samo mi imamo selektora koji se odluci da igra sa jednim spicem,i pored toga sto je u odredjeno vrijeme,imao 2-3 napadaca koji su u to vrijeme bili u sjajnoj formi,a onda se protiv neke Estonije ili Armenije,kurci i igra sa 2-3 spica,i protiv Belgije ce,siguran sam,nazalost,poceti sa jednim spicem.......i mi smo naivan narod,ja mislim da nigdje ne postoji vise naivaca nego kod nas,kad god izgubimo nasjedacemo na Cirine izgovore,a nikad necemo uprijeti prstom na stvarne probleme,jedan od najvecih bisera na koji su mnogi nasjeli-je onaj da je Nadarevic kriv sto se povrjedio prije tekme sa Turskom i Cirine licemjerne izjave da je Nadarevic kriv za taj poraz a covjek uopste nije igrao,samo nasi naivci mogu nasjesti na takvo nesto,takve Cirine izjave imale su za cilj da skrenu paznju javnosti sa njegove krivice i odgovornosti za poraz(kasne izmjene u drugom poluvremenu tekme sa Turskom,uopste nije uticao na igrace da se ne povlace tako duboko u nasu polovinu terena itd itd)....i da se vratim na pricu oko rezultata sa Spanijom i poraza od 1:0,kako mnogi ovdje pricaju i hvale taj rezultat-ispada da je taj rezultat "bolji' od onog rezultata sto je Baka i nasi igraci ostvarili protiv Spanije kada je bilo 1:1!!!!!

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 mar 2009, 20:44

deni_m1312 je napisao/la:s ćirom nikad dosadno :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa ja,mnogim je svejedno kada se neko sprda sa nama,sto imamo za selektora sarlatana,mahalusu,lazova,licemjera itd itd.....nama je vazno da se smijemo,da nam neko prosipa fazone,a ti fazoni se ciljano prosipaju tako da se Ciro sto vise dopadne naivnom narodu,a i taj naivan narod,novinari-vole da se uvlace u dupe osobama koje su poznate i koje imaju love,kao sto je to Ciro koji ne silazi sa tv ekrana,jednostavno nas narod obozava da se uvlaci takvima u dupe,to je u genima nasim,nama je samo bitno da se sprdamo sami sa sobom,ali volimo i kada se neko drugi sprda sa nama,zato nam je i svejedno kada Ciro jedan dan kaze da podrzava usanovica a drugi da ne podrzava istog,to je dokaz da mnogi od nas nemaju obraza i da su spremni preci preko svega jer neki tamo lik je poznat.....jedini novinar koji je imao hrabrosti i obraza da odbrusi Ciri,je onaj Avdo Avdic-kada je poslije tekme sa Turskom sa razlogom napao Ciru i pitao ga citiram "nije li tjeranje Nadarevica uoci tako vazne tekme narusavanje atmosfere u ekipi",naravno da jeste,samo za naivce to nije,zato se Ciro onako "zapalio" kada ga je ovaj novinar upitao ovo pitanje jer je znao da je novinar u pravu,ali naravno da to Ciro nije javno htio da prizna nego je okrenuo neku svoju pricu......I Hrvatskoj je donio 3 mjesto u svijetu,ali mnogi u Hrvatskoj mu skandiraju Ciro ****,samo nasi teferic navijaci i naivci mu skandiraju majstore jer je pobjedio tamo neku Estoniju i Armeniju.......

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 05 mar 2009, 20:50

kako je ovaj ciro samo senilan,jebote treba mu minut i po da kaze ime i datum rodjenja,ko nas vodi,ccc

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 mar 2009, 20:51

E PA OVO JE SRAMOTA, TEMA O ĆIRI IMA 99 ISPISANIH STRANICA A O DŽEKI, ŠTILIĆU, MUSLIMOVIĆU, PJANIĆU I O DRUGIM IGRAČIMA IMA OKO DESETAK STRANICA :!: :!: :!:

ŠTA VI UOPŠTE RAZGOVARATE NA OVOJ TEMI????????
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 mar 2009, 21:01

samo neko glup ne moze da vidi da je poraz od turske bio cirina greska...
lose postavljena taktika...koliko se sjecam da su turci igrali sa dva spica i onda staviti postavu sa tri stopera je van pameti i stvara guzvu...a pritome nismo imali ni jednog visokog stopera ili stopera sa dobrom skok igrom..prvo poluvrijeme smo igrali za oko dobro al turci su odigrali tako lose da je to bilo nevjerovatno...dali smo im go i onda se malo po malo povukli...turci su doli sebi pri krajem poluvremena kad samo se mi izgubili...i dobro prvo poluvrijeme smo se izvukli...a drugom poluvremenu turci su poceli igrati...a tad nastupa ciro koji govori igracima da se povuku...mozda to avaz, sportin, sportsport.ba ili ostale novine nisu prenijele ali kad se igraci povuku na peterac to moze samo da znaci da im je to ciro reko...znaci 2. ili 3. katastrofalne greske su nas kostale pobjede...
prvo bolje da je igro za 2 zadnja vezna, razbijaca igre nego sa 3 stopera...da je to uradio imali bi stalozenost na sredini i ne bi prepustili turcima sredinu i ne bi bilo guzve u odbrani...
kad se sve realno sagleda ciro je nevjerovatno lose postavio taktiku...
a jos nesto kad smo primili i drugi go turci su se malo povukli a mi smo poceli napadati i odma se vidilo da su turci imali veci proph od nas u odbrani, a ciro to nije htio ili nije znao da iskoristi....
Meho Kodro
Mes Que Un Club

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 05 mar 2009, 21:26

Ma kakav Ciro i kakvi mi sa njim,mozemo izvuci poneki pozitivan rezultat ali za konstantne uspjehe potrebno je puno vise ozbiljnosti u radu od strane senilnog selektora ali i uhljupa iz saveza,ne mozes ti improvizacijom nista napraviti,pa mi smo jedina repka koja poslije gotovo pola kvalifikacija nema zaokruzen siri spisak igraca na koje se u svakom momentu moze da racuna da dostojno mogu zamjeniti svakog "kartoniranog" ili povrjedjenog igraca,nema npr.spiska od 25 igraca,kao sto to imaju drugi selektori i onda samo prate formu tih igraca,kod nas se povrjedi jedan igrac i tek onda pocne plakanje,sta cemo sad,i nema se pojma koji igrac moze da zamjeni tog povrjedjenog ili "kartoniranog" igraca,povrjedi se Hasagic,sta cemoooo,povrjedi se onaj ovaj bla bla......sta sutra ako se povrjedi Misimovic ili neki drugi igrac.......sve se to namjerno radi,jer dok su gotovo svi igraci zdravi i nemaju suspenziju zbog kartona,tada se kao rezerve pozivaju anonimusi koje predlazu i u repku guraju razni mesetari i menadzercici,i onda kada se neko povrjedi ili ima kartone-onda nastaje sta cemooooooooo.....i do kada cemo Ciro igrati "bez bekova",Berberovic je kloc,na njegovoj strani puse sa svih strana,nista nije bolji ni u igri prema naprijed,Ciro pa igramo i bez lijevog beka,Salihovic to nije i nije fer od njega traziti da igra tu poziciju,jednostavno nije navikao i nije njegova prirodna pozicija,znaci igramo "bez bekova","imamo ih samo na papiru",svaki selektor protivnicke repke,koji pogleda snimku neke nase nedavne tekme,vidjece da smo na bokovima najtanji i da nas je tu najlakse napasti i "probiti",dovoljno je pogledati tekmu sa Bugarskom,Slovenijom,Turskom,Spanijom u kojima je Berberovic bezbroj puta ispao u igri,jednostavno taktickiiiiiiiiiii katastrofalan igrac,nista nije bolji ni u tehnickom smislu.......zato su nasi stoperi pod gotovo stalnim pritiskom jer na bokovima puse sa svih strana,ali eto mi vidimo samo kada neki stoper napravi gresku....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.