Lakše se čitanikad_izvini je napisao/la:Jedna od malobrojnih lijepih stvari debakla u TA jeste da su seratori i kvazi navijači odlepršali sa teme o KLUBU. Neka tako i ostane, ne vraćajte se više.
Hvala

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Lakše se čitanikad_izvini je napisao/la:Jedna od malobrojnih lijepih stvari debakla u TA jeste da su seratori i kvazi navijači odlepršali sa teme o KLUBU. Neka tako i ostane, ne vraćajte se više.
Hvala
malo je cudno nigdje ni Stoleta, Pileta, SeyeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lakše se čitanikad_izvini je napisao/la:Jedna od malobrojnih lijepih stvari debakla u TA jeste da su seratori i kvazi navijači odlepršali sa teme o KLUBU. Neka tako i ostane, ne vraćajte se više.
Hvala
Ima Seye,Tu je Seyo...JoinUnion je napisao/la:malo je cudno nigdje ni Stoleta, Pileta, SeyeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lakše se čitanikad_izvini je napisao/la:Jedna od malobrojnih lijepih stvari debakla u TA jeste da su seratori i kvazi navijači odlepršali sa teme o KLUBU. Neka tako i ostane, ne vraćajte se više.
Hvala
pa pametni momci,stide se što navijaju za onako jadnu i smiješnu ekipuJoinUnion je napisao/la:malo je cudno nigdje ni Stoleta, Pileta, SeyeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Lakše se čitanikad_izvini je napisao/la:Jedna od malobrojnih lijepih stvari debakla u TA jeste da su seratori i kvazi navijači odlepršali sa teme o KLUBU. Neka tako i ostane, ne vraćajte se više.
Hvala
i ponekad malo klapne bezveze do treninga kojeg nemaboccaccio je napisao/la:Ima Seye,Tu je Seyo...
Seyo hvala ti na svemu![]()
![]()
Bas smo lijepo prosetali,sta ima vezeSeyo_TM je napisao/la:i ponekad malo klapne bezveze do treninga kojeg nemaboccaccio je napisao/la:Ima Seye,Tu je Seyo...
Seyo hvala ti na svemu![]()
![]()
yebala ih svadba
Znači, na PRETHODNOJ stranici piše KADA SE IGRA UTAKMICA I KOLIKO KOŠTA KARTA a ti pitaš "kolko" je ulaznica. Kako da ti čovjek ne kaže da si debil ?Omar500 je napisao/la:Koliko je ulaznica za sutra?
Tu sam ja, samo sam urijedio sa pisanjem. Cekao sam da se malo forum rascisti od gluposti ..JoinUnion je napisao/la:malo je cudno nigdje ni Stoleta, Pileta, Seye
Receno je da ce Olimpik svoje domace utakmice igrati na Kosevu tako da cemo gore gostovati.EdinTM87 je napisao/la:Hapoel zaboravit!
Sad pocinje nova sezona! Odlican raspored! 1.kolo gostujemo na Grbavici!
Odbrana titule po drugi put sa Amarom ako Bog da!
Koncert Cole na KosevuStole iz Bora je napisao/la:Receno je da ce Olimpik svoje domace utakmice igrati na Kosevu tako da cemo gore gostovati.EdinTM87 je napisao/la:Hapoel zaboravit!
A zašto bi trebali zaboraviti?zašto se predati??ima još najmanje 90 minuta igre.Istina poraz je velik i odigrali smo katastrofa tamo.bolje rečeno nismo ni odigrali,aktivnija je bila raja koja je bila pred tv-om od igrača na terenu.ali isto tako siguran sam da ne možemo odigrati onako katastrofalno ponovo.istina jači su,imaju odličan rezultat,ali ukoliko naši ovaj put krenu hrabro i srcem,sve je moguće.pa da ih i pobjedimo 5:0.Lopta je okrugla i sve je moguće.trebamo bar odigrati hrabro,ostaviti srce na teren,pa šta god da bude.EdinTM87 je napisao/la:Hapoel zaboravit!
yebo sedativ, daj kakav otrov!ŠtaIma je napisao/la:Rodjak mi radi u hotelu Evropa, pa sam se dogovarao sa njim da im ubaci u kafu kakav sedativ da ih uspori![]()
(izraelci ce odsjesti tamo, tako da.....)
![]()
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 23 gosta.