Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I tricu je sicnuo odma posle tog 2+1, izgleda fakat mocno.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Meni nekako djeluje fizicki mocnije nego sto je bio u Sparsu. Bice zanimljivo pratit kako ce dalje da napreduje.
Na kraju ce ispastii glogovac ono sto smo ocekivali od emira i kenana
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Emir igra fino u Ciboni, ako nastavi imat minutazu, mislim da nema zime za njega
Kenan tek treba da se izbori za mjesto u Partizanu, sada je kao poceo dobivat nesto minuta
da hoce bar jedan od ovih talenata izrast u ozbiljnog seniorskog reprezentativca, da imamo 'veliku trojku'
Kenan tek treba da se izbori za mjesto u Partizanu, sada je kao poceo dobivat nesto minuta
da hoce bar jedan od ovih talenata izrast u ozbiljnog seniorskog reprezentativca, da imamo 'veliku trojku'
Zadnje nade polazem u sikirasa jer kako je krenulo ako i jedan od ove trojice zavrsi kao standardan igrac u nekom euroligasu puna saka bradeChinaglia je napisao/la:Emir igra fino u Ciboni, ako nastavi imat minutazu, mislim da nema zime za njega
A kada vidim kako napreduje bender u NBA opet me tuga uhvati
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Jeli ovo gordic opet povredzen jer opet neigra
jebga, polazem i ja najvece nade u Sikirasa da bi mogao biti clan udarne trojke s Jukom i Musom
također vidim Emira, Kenana i Sanija u najboljem slucaju kao pomocno osoblje, igrace tipa Gorda, Kikan, Sutalo
mozda tu kao pomocno osobolje iskoci jos neki igrac, tj vjerovatno hoce, npr Glogovac i jos neko
Sani bi nakon Teleta trebao biti nas najbolji trojkas, al ne znam koliko mu je pametan potez odlazak u Real Madrid
također vidim Emira, Kenana i Sanija u najboljem slucaju kao pomocno osoblje, igrace tipa Gorda, Kikan, Sutalo
mozda tu kao pomocno osobolje iskoci jos neki igrac, tj vjerovatno hoce, npr Glogovac i jos neko
Sani bi nakon Teleta trebao biti nas najbolji trojkas, al ne znam koliko mu je pametan potez odlazak u Real Madrid
Pa tako nesto samo si zaboravio gegica od kojega se nadam da ce biti poor man satoranski, a odlazak sanija u real nije toliko los jer za razliku od barcelone tamo se radi sa mladima mozda su i najzasluzniji sto je doncic toliko napredovaoChinaglia je napisao/la:jebga, polazem i ja najvece nade u Sikirasa da bi mogao biti clan udarne trojke s Jukom i Musom
ma dobro, ne mogu sada nabrojat svakog igraca, ovo sam onako iz glave, na prvu
eto ti si spomenuo Gegica, ima i Atic, mozda upravo on bude taj treci 'veliki igrac'
ne znam kakve potencijale imamo u mlađim kategorijama, ovi nabrojani su mi najpoznatiji
al polako, prvo da Musa uspije, Juka mozemo reci da vec jeste..
eto ti si spomenuo Gegica, ima i Atic, mozda upravo on bude taj treci 'veliki igrac'
ne znam kakve potencijale imamo u mlađim kategorijama, ovi nabrojani su mi najpoznatiji
al polako, prvo da Musa uspije, Juka mozemo reci da vec jeste..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vrabac je izgleda postao regionalna sprdnja, u Partizanu navijaci traze da mu se uruci otkaz.
Takvi igraci koji ne doprinose ekipu su visak i u nasoj reprezentaciji i meni nije jasno kako taj momak ima mjesto u 12 jer takvih igraca ima na svakom koraku.
Takvi igraci koji ne doprinose ekipu su visak i u nasoj reprezentaciji i meni nije jasno kako taj momak ima mjesto u 12 jer takvih igraca ima na svakom koraku.
Dosta pratim Adinove igre i ABA ligu generalno, on je sigurno jedan od najboljih odbrambenih igraca lige. Bez ikakvih problema cuva gotovo sve pozicije osim centra i na osnovu toga sebi obezbijedi te neke minute. S druge strane, ofanzivno je haman najgori igrac lige, nema apsolutno nikakvu napadacku igru sto nikako ne mogu da shvatim.tuzlak1987 je napisao/la:Vrabac je izgleda postao regionalna sprdnja, u Partizanu navijaci traze da mu se uruci otkaz.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
sandro gačić,može li on postati ozbiljan igrač,znam da je bio najavljivan kao veliki,veliki talenat?
Tresla se gora, rodio se mišfilip13 je napisao/la:sandro gačić,može li on postati ozbiljan igrač,znam da je bio najavljivan kao veliki,veliki talenat?
Igra u 3ili4 ligi spanije, sa prosjekom od 14p,3sk,2ast
Jucer je imao 19p,6sk,2ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Imal kakve statistike za Aticeve utakmice u novom klubu?
Odigrao za sada 2 tekmeMElloo je napisao/la:Imal kakve statistike za Aticeve utakmice u novom klubu?
Jucer odigrao 2min bez ucinka
Prvu tekmu je imao 2p,3sk
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
A ja se bas obradovao da ce imat minute u novom klubu i bar malo se vratitBassha je napisao/la:Odigrao za sada 2 tekmeMElloo je napisao/la:Imal kakve statistike za Aticeve utakmice u novom klubu?
Jucer odigrao 2min bez ucinka
Prvu tekmu je imao 2p,3sk

drugim rijecima tesko da ce postai ozbiljan igracBassha je napisao/la:Tresla se gora, rodio se mišfilip13 je napisao/la:sandro gačić,može li on postati ozbiljan igrač,znam da je bio najavljivan kao veliki,veliki talenat?
Igra u 3ili4 ligi spanije, sa prosjekom od 14p,3sk,2ast
Jucer je imao 19p,6sk,2ast
Halilovic 21p,11sk,6ast za 27min
Kikanovic 11p,5sk,3ast za 30min
Djedovic 12p,8sk za 19min
Gajic 13p,5sk,1ast za 21min
Stipanovic 6p,4sk,3ast za 24min
Milosevic 11p,15sk za 32min
Kikanovic 11p,5sk,3ast za 30min
Djedovic 12p,8sk za 19min
Gajic 13p,5sk,1ast za 21min
Stipanovic 6p,4sk,3ast za 24min
Milosevic 11p,15sk za 32min
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Amar Alibegovic 4p,3sk,2ast u prvoj tekmi u NCAA ove sezone
Penava 6p,2sk
------------------
Antunović 4p,2sk za 4min
Penava 6p,2sk
------------------
Antunović 4p,2sk za 4min
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Ja sam misljenja da ce Penava imati bolju karijeru od mnogih 'super' talenata koje smo toliko navikali - Karahodzica i Sulejmanovica, prije svih.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 313, alemsa, Amazon [Bot], AmirBvB, armin, ASD, BlackRiver1987, bordobijeli, CAGarfia, Confiance, EdinjoBos, filip13, forgempp, galia95, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrammm1921, Iniesta12, invincible1921, inzomni, JHam, kakarut, Kaunas, maho_sa, MokraKifla, moreno123, Mostarska, Muumii, N3R3D, NEZALAGANJE, Riziko, StevieG8, Stole, tuitamo, tuzlanskinacin, VensanKasel, Zlaja83 i 242 gosta.