13.11.2016. Grčka - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: 13.11.2016. Grčka - BiH
Pametnije je gurnuti Kolasinca u sredinu, jer Cimirot i Jajalo su nikakva zamjena za Bešića.
Neka Sea na beku, nikad nisam za neko "izmišljanje" pozicija ako već postoji drugo prirodno riješenje, što Jajalo i Cimirot jesu. A Bešića ne može zamijeniti niko, Bešić igra na poziciji gdje osim njega nemamo ni blizu kvalitetnog igrača kao on.
U principu, da se ne raspravljamo, manje više je nebitno hoće li startati Cimirot ili Jajalo, samo moje lično mišljenje da je bolje staviti Cimirota čisto zato što momak u perspektivi može napredovati, dok je Jajalo svoj prime već davno prošao.
U principu, da se ne raspravljamo, manje više je nebitno hoće li startati Cimirot ili Jajalo, samo moje lično mišljenje da je bolje staviti Cimirota čisto zato što momak u perspektivi može napredovati, dok je Jajalo svoj prime već davno prošao.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
Ja bih prije stavio Cimirota ali mu jasno dati do znanja da je njegovo samo da kvari protivničke napade i da daje loptu prvom do sebe. Nikakve karafeke i driblanje pa da skrivi gol kao Jajalo u Belgiji.
Ja bih prije stavio Cimirota ali mu jasno dati do znanja da je njegovo samo da kvari protivničke napade i da daje loptu prvom do sebe. Nikakve karafeke i driblanje pa da skrivi gol kao Jajalo u Belgiji.
-
- Kontakt:
Jajalo kriv za jedan gol, sta je sa ona 3 gola? Je li i to njegova krivica?jasmin10 je napisao/la:Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Spahicjasko_juve je napisao/la:Jajalo kriv za jedan gol, sta je sa ona 3 gola? Je li i to njegova krivica?jasmin10 je napisao/la:Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Frajer je direktni krivac za primljen gol. Bio je očajan kao i ostatak reprezentacije. Konkurencija mu je Cimirot koji ne može odigrati lošije od njega i još je i mladji i trebalo bi da je budućnost reprezentacije.jasko_juve je napisao/la:Jajalo kriv za jedan gol, sta je sa ona 3 gola? Je li i to njegova krivica?jasmin10 je napisao/la:Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
To i jeste njihov primarni zadatak, i Jajalo i Cimirot su svjesni toga.jasmin10 je napisao/la:Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
Malo mi je smiješno bilo što se raja poslije Belgije obrušila na Jajala. Kao prvo, nisam ni očekivao da će Jajalo biti neki upgrade za naš tim (za razliku od dosta drugih ljudi, koji su poprično pompozno najavljivali Jajala, pa su ovi koji ga ne znaju očekivali u najmanju ruku malo lošijeg Bešića), a kao drugo imao je zaista "vatreno krštenje" protiv Belgije koja nas je razvalila, nije on tu ništa puno kriv a gol k'o gol pod onakvim pritiskom pucali bi i bolji igrači od Jajala.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Begovic
Vranjes Bicakcic Zukanovic Kolasinac
Cimirot Medunjanin
Pjanic
Hajrovic Lulic
Dzeko
Cimirot Medunjanin
Pjanic
Hajrovic Lulic
Dzeko
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
solinas je napisao/la:Begovic
Cimirot Medunjanin
Pjanic
Hajrovic Lulic
Dzeko

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kakav god da je u ovom trenutku je uz Cimirota najbolje sto imamo na toj poziciji. Ja bi veceras radije gledao Cimirota u prvoj jer je Jajalo ove sezone u dosta slabijoj formi nego prosle ali opet nema velike razlike i smijesno mi je prizivanje Cimirota od onih sto ga nisu ni dva puta pogledali u PAOK-u.Raonffa je napisao/la:To i jeste njihov primarni zadatak, i Jajalo i Cimirot su svjesni toga.jasmin10 je napisao/la:Bolja je Zuka zamijena na beku za Kolasinca nego što su Cimirot i Jajalo za Bešića. Još neki traže da igraju obojica večeras.
Malo mi je smiješno bilo što se raja poslije Belgije obrušila na Jajala. Kao prvo, nisam ni očekivao da će Jajalo biti neki upgrade za naš tim (za razliku od dosta drugih ljudi, koji su poprično pompozno najavljivali Jajala, pa su ovi koji ga ne znaju očekivali u najmanju ruku malo lošijeg Bešića), a kao drugo imao je zaista "vatreno krštenje" protiv Belgije koja nas je razvalila, nije on tu ništa puno kriv a gol k'o gol pod onakvim pritiskom pucali bi i bolji igrači od Jajala.
Nad tobom sunce najljepše sja
Maric Hadziabdic Baljic Sabanhadzovic Hadzibegic Verlasevic Susic Sliskovic Halilhodzic Bazdarevic Pasic.
Gdje ti je KajtazAlipasino je napisao/la:Maric Hadziabdic Baljic Sabanhadzovic Hadzibegic Verlasevic Susic Sliskovic Halilhodzic Bazdarevic Pasic.
dje Cimirot?Alipasino je napisao/la:Maric Hadziabdic Baljic Sabanhadzovic Hadzibegic Verlasevic Susic Sliskovic Halilhodzic Bazdarevic Pasic.
Nad tobom sunce najljepše sja
Al ljudi gdje je Jajalo igrao u mladjim godinama a gdje Cimirot, pa Mato ima u malom prstu ljeve noge iskustva vise nego Cimirot. Pa frajer se prodao u Paok, makar da je otisao u neki osrednjim tim u Italiji. Nemam protiv momka nista i bili bi mi drago da mu pruzi Mesa sansu da pokaze sta zna ali nemojte pretjerivati. Pa Belgijanci ga po pivu poslase samo sto je usao, jos nebi dosta pa i po cevape ode.
Je li ova muzika?jasmin10 je napisao/la:Ima li neko slučajno onaj klip sa dzekom i dragovicem pa Kolasinac kad psuje sudiji... jaka muzika u klipu pravo
https://youtu.be/aHjpOzsQ9YI
Čuj ko traži stream za cimija?
Pa onaj ko na njegovoj temu postavlja.
A ko to gleda Matu Jajala života vam?
Pa onaj ko na njegovoj temu postavlja.
A ko to gleda Matu Jajala života vam?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mi favoriti po kladionici, 2.7 na nama, na Grcima kvota 3, zanimljivo.
Samo da se ne raspadnemo kao što znamo na gostovanjima i biće to uredu. Imamo tim koji je po kvalitetu tu sa Grcima, moguće da smo malo kvalitetniji, ali kada je mentalitet u pitanju, Grci su među boljima u Evropi i to je njihova najjača snaga.
Samo da se ne raspadnemo kao što znamo na gostovanjima i biće to uredu. Imamo tim koji je po kvalitetu tu sa Grcima, moguće da smo malo kvalitetniji, ali kada je mentalitet u pitanju, Grci su među boljima u Evropi i to je njihova najjača snaga.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja kad sam zadnji put pogledao, bila je 2.80 na obje repke...Neutral je napisao/la:Mi favoriti po kladionici, 2.7 na nama, na Grcima kvota 3, zanimljivo.
- rob do bagro
- Kontakt:
GRCKU AFRODITU NABIJEMO NA KITU !!!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.