Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
U pitanju je ogromna kolicina novca. 60 miliona je mnogo novca i siguran sam da bi rijetko ko odbio takvu ponudu.
Ako ovo prihvate iz L'poola, otvorice se put novim pojacanjima, a njih bi moglo biti nekoliko. Remy, Gyan, Van Der Vaart su sve igraci koji se dovode u vezu sa L'poolom a sa prodajom Torresa ovo bi moglo biti itekako moguce.
Ako ovo prihvate iz L'poola, otvorice se put novim pojacanjima, a njih bi moglo biti nekoliko. Remy, Gyan, Van Der Vaart su sve igraci koji se dovode u vezu sa L'poolom a sa prodajom Torresa ovo bi moglo biti itekako moguce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
Ako za Torresa dobijemo 60 miliona, 30 ide za vracanje duga a 30 za transfere.. pa vi dobro razmislite bil ga voljeli prodati..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Ima li neko kakav info o ovme Al Hilalu, jel to onaj klub najaci u Aziji!?
Colour of Manchester is blue...
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma koce ih znat,ja znam da je al ahli bio dobar,al mislim d to nije to,ovo je neki drugi klub
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Omerbavarac
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/de/al-hilal ... _1114.htmlSenator je napisao/la:Ima li neko kakav info o ovme Al Hilalu, jel to onaj klub najaci u Aziji!?
Evo znam ja sve o njima.

Young Pyo Lee nekadasnji desni bek Tot'hama je clan ovog tima, kao i Rumun Mirel Radoi, a mozda i najveca zvijezda a ujedno i njihov najskuplji igrac je Brazilac Thiago Neves.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma kakva Al-Kaida, 5-0 za nas ! 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Stivi Dži, nije ovo ekipa neka žbljaus, respekt pokaži, odkud znas, možda bude suprotno...
Colour of Manchester is blue...
Ma evo izgleda da nece biti nikako, utakmica mozda bude odgodjena zbog jake kise !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
imali iko live steam da RADI ?
EDIT : EVO NASO SAM AL JE ODGODJENO ZA 19:45 lol
EDIT : EVO NASO SAM AL JE ODGODJENO ZA 19:45 lol
- reds_forever
- Kontakt:
Nista od utakmice,ali mene vise brine ovo....
Liverpool have today agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Serie A side Fiorentina.
The left-back is now en route to Italy to discuss personal terms.
A club spokesman said: "We have agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Fiorentina and given them permission to speak with the player.
"Emiliano has now left our Swiss training camp and we'll make further comment when appropriate."
Insua arrived in January 2007 from Boca Juniors and has since played 62 games, with one goal to his name against Arsenal in last season's Carling Cup.

Liverpool have today agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Serie A side Fiorentina.
A club spokesman said: "We have agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Fiorentina and given them permission to speak with the player.
"Emiliano has now left our Swiss training camp and we'll make further comment when appropriate."
Insua arrived in January 2007 from Boca Juniors and has since played 62 games, with one goal to his name against Arsenal in last season's Carling Cup.

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Odgodjena tekma za srijedu!
A zašto je odgođena?Stivi_Dzi je napisao/la:Odgodjena tekma za srijedu!
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Ted Mosby je napisao/la:A zašto je odgođena?Stivi_Dzi je napisao/la:Odgodjena tekma za srijedu!
Stivi_Dzi je napisao/la:Ma evo izgleda da nece biti nikako, utakmica mozda bude odgodjena zbog jake kise !
reds_forever je napisao/la:Nista od utakmice,ali mene vise brine ovo....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YNWA je napisao/la: ako je ovo istina onda stvarno ne znam sta reci, **** im sve po spisku, pa prodaju jedinog lijevog beka u ekipi, tacnije u klubu, i to igraca koji je prosao akademiju Liverpoolu, brojit ce se kao domaci igrac, prije 7 mjeseci smo imali 3 lijeva beka, a sad je moguce da nemamo ni jednog
Hicks, Gillett, Purslow & Broughton **** iz Liverpoola
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Iskreno, za 5,5/6 miliona može ići! 

Pa spominje se da je Fiorentina ponudila oko 5.5 miliona(ne znam jel funti ili eura).
FK Pjetlovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Dinara.reds je napisao/la:Pa spominje se da je Fiorentina ponudila oko 5.5 miliona(ne znam jel funti ili eura).

Da se mene pita, Insua ne bi napustao L'pool. Njegovim odlaskom ostajete upraznjeni na poziciji lijevog beka!

On vam je jedini preostao....
- mighty_reds
- Kontakt:
ovo je najgori moguci pocetak Hodgsona i ovako nam fali domacih igraca radi onog pravila a jedan od rijetkih koji ima kvaliteta od tih igraca bice prodan...shit 

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Spirit of Shankly
- Kontakt:
Sinoc sam bio razmisljao o sastavu Liverpoola i shvatio da bi prodaja Mascherana bila veoma veoma korisna. Ako bi uzeli 30 miliona + Muntari za njega, +5(Insua) + 5(Riera) imali bi 40 miliona za transfere. Prvo dovedemo Ardu Turana za 15 miliona, ostane 25 miliona. Remy 12 miliona, ostace nam 13. i za 13 možemo uzeti jednog lijevog beka od recimo 4.5 miliona(Figueroa) i jednog veznjaka od 8.5.(Joe Cole). On je ustvari free igrač, samo treba se dogovoriti za platu.
Evo moje neke maste i sastava: 4-4-2
--------------------Reina---------------------
Johnson-----Carra-----Agger----- Figueroa
J.Cole-----Gerrard------Aqua--------Arda
------------Jova---------Torres---------------
Od ove formacije i igrača ni United nema bolje igrače realno.
Recimo: Reina-Van der Sar | isti su
Johnson - Rafael | bolji Johnson
Carragher - Ferdinand | isti su s obzirom da ferdinanda nikad nema
Agger - Vidic | Vidic
Figueroa - Evra | Evra
Joe. Cole - Valencia | isti
Gerrard - Fletcher | Gerrard
Aquilani - Carrick | mozda Carrick jer ima vise iskustva, ali ove sezone ce Aqua zablistati
Arda Turan - Nani | isti
Jovanović - Berbatov | Jova
Torres - Rooney | isti
Klupa
Cavalieri
Skrtel
Kyrgiakos
Lucas
Maxi
Babel
Kuyt
Šta mislite:
Evo moje neke maste i sastava: 4-4-2
--------------------Reina---------------------
Johnson-----Carra-----Agger----- Figueroa
J.Cole-----Gerrard------Aqua--------Arda
------------Jova---------Torres---------------
Od ove formacije i igrača ni United nema bolje igrače realno.
Recimo: Reina-Van der Sar | isti su
Johnson - Rafael | bolji Johnson
Carragher - Ferdinand | isti su s obzirom da ferdinanda nikad nema
Agger - Vidic | Vidic
Figueroa - Evra | Evra
Joe. Cole - Valencia | isti
Gerrard - Fletcher | Gerrard
Aquilani - Carrick | mozda Carrick jer ima vise iskustva, ali ove sezone ce Aqua zablistati
Arda Turan - Nani | isti
Jovanović - Berbatov | Jova
Torres - Rooney | isti
Klupa
Cavalieri
Skrtel
Kyrgiakos
Lucas
Maxi
Babel
Kuyt
Šta mislite:
Proud to be a Red
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.