Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 04:17

da predje 23 poena za 4 min do kraja kad jedan tim vodi 13 je tesko? 6 poena po minuti ne bi valjda trebalo?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 13 nov 2016, 04:21

previše seru sa faulovima, minesota već 10 u 4/4 :facepalm: ajde mentoli izgubili ste već šta kenjate

biće kritično na minesoti, čikago je prošao
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 04:22

tnx crni, puko sam na foru neke kontrahendikepe na miami,hou,washi kad su gubili pred kraj meceva bruku i evo sve uslo i cekam tu jos pobjede denvera i memfisa ajmoooo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 04:23

Yebo ih bog sta rade ped-eri svake 2 sek faul ovo se sve namjerno radi i sve na istog igraca, mora se za kladionicu odraditi posao prljavi jer su previse slijetale granice na live da ih ne bi uzeli previse. Ne mozes ti ovo raditi a gubis 18 razlike, koji hebeni qurac? Ako se treba zavrsiti na 205 zasto mora na 225 na necije naredbe, hajd do 215 al, ma ne kontam. Znaju da ne mogu stici.

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 13 nov 2016, 04:25

retardirane čamuge, kontaju stići 15 razlike na ovaj način... kako da ne pamučari mamu vam ybm lopovsku, da li treba over faulirali bi tek 10s prije kraja :evil:
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 04:31

Drago mi je da i ti gledas, evo to su te stvari koje ja pricam. Ovdje je bookiesu nekome granica i neki hendikep u pitanju i zato se ovo radi. Ne mozes ti zabijati za 6 minuta 50 poena moraju nesto da izmisle. Ja sam kontao bullsi da ce me izbaciti a vidi ovo. Dabogda poginuli na letu kuci majke mi kontao sam da nikada ovo necu nekome zeliti. Ok da me prebace sto ide sut ali vidi kako na silu to rade.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 04:32

lma karino,isto igra ko prosle godine do allstar utakmice i onda se digao.Neces ti vise kod mene na tiket

ajdee memfisu okreci to

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 04:33

ovo jes namjestaljka,pa nema boga ma 38sek stici 12 poena hakovanjem

crnobijeli21
Kontakt:

Post Postao/la crnobijeli21 » 13 nov 2016, 04:34

ma nevjerovatno, krenuli su sa faulovima skoro 4 min. prije kraja, evo nagurali su na 15 :shock: da su ovi mentoli sva bacanja mašili, opet nema yebene šanse da minesota istopi tu prednost... kakve prevare majku im pamučarsku
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 04:34

8 trica pogodi mrtvi milvoki a neku vece protiv nju orlensa kad sam ih cekao nisu mogli pogoditi dalje od 2 metra od kosa,poginuli dbg zajedno s onim nasim smradom

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 04:38

Ovo se stvarno namjerno radi pa uvijek ovog istog salju na liniju, da ne bi ljudima nekim neko drugi prebacio, mora se over navuci, a ne zele jos i igrace da navuku nekome. Nemoguce nemozes ovo raditi a gubis 15-20 razlike 3 min do kraja.

Ja nemam rijeci za ovo, ne znam kako se neko ne zapita ovako od neutralnih posmatraca i navijaca zasto se ovo radi, zasto ne zabijaju poene normalno u prve 3/4 dok imaju neku sansu i onda odjednom kad vidi svak ziv da ne mogu da ubace radi se ovo njesra bog te pito za koju kladionicu ili za koga. Vidi bogati 224 navukose. Ne vjerujem bogami, ne bi a zucno da je nekome neka trica uletila da je bilo otvoreno al bez ovih ofiraza, reko bi jbg iso sut, ali gledaj ti smicalica kad vide da ih nece sut ove Minesote i da radi njih ne mogu navuci koliko im treba, vele de ti ljudino pravi faul svake 2 sekunde. I ko ce odgovarati za ovo? Niko!

Ovo je bezobrazluk i prema navijacima koji su debili, i svako danas ko u sportu nekoga podrzava je debil kad placa karte i kupuje sportske artikle od ovih placenika i prevaranata. Nadam se da nekad neko atentira nekoga u nekom savezu ili se bombom raznese tamo u dvorani samo da vide da nisu nedodirljivi, jer da nije nas koji ovo pratimo i kladimo se i navijaca ne bi ni njih bilo. Mamu im yebem i prije nego mi iko ovdje krene ista da kenja nek pogleda bar statistiku ili video zadnje 4 minute gdje su ubacili 40 poena i nek mi objasni kako je to normalno.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 nov 2016, 04:43

Cekam Milvoki hendikep 3.5 i detroit denver over poena. Hajdeeeee

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 04:44

od ove tri tekme sad, barem jedna ide u produzetak 100%
kod mene na lajvu ne daju x da odigram

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 04:45

Meni brooklyn ispod 225.50 i Detroit -4.5

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 13 nov 2016, 05:15

Pu ebem vam tromajku stanite na 201, imate 3 suta u 40 sekundi i sva tri masite za lijeka vam trebalo

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 05:20

Valjda nece za 1:47 pasti vise od 12 koseva sad da ostane Brooklyn ispod 225.50 kad vode 13 razlike, dosad nisu pravili faule svaku sekundu. Valjda budu posteni. Granica se katapultirala previsoko radi jednog zestokog perioda u 3oj cetvrtini, mislim ono sta covjek da radi kad vidi 225 ne mozes uzeti over, ipak nije kineska liga! :lol:

Stavio to i Detroit -4.5 on je vec dosao. Hajte molim vas budite posteni sad!

EDIT: I da dodam jos nesto, zasto se uzima minut i po do kraja time out kad si na -16???? Koji qurac, radi cega??? Stvarno ne mogu to da kontam u pm. Ah da sad vidim da im se kaze da niko nikoga ne drzi da se moze prebacivati. Nevjerovatno 226. Kako se ne precjene za poen i ne stave na 226 granicu nego 225 i ne daju vece. Ne moze biti slucajno. :urnebes: :urnebes:

Sta covjek reci na ovo ???

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 13 nov 2016, 05:25

auuuu jbg ne da se nikom vcrs

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 13 nov 2016, 05:43

Torres_9 je napisao/la:auuuu jbg ne da se nikom vcrs

Nije humano, sklanjaju se nema markiranja ni zone ni nicega samo da poeni idu, prave se foulovi nepotrebni da se namire granice radi slijetanja na live. Live kladjenje je apsolutno promjenilo dinamiku sporta danas, bilo je i prije preokreta i svega, ali danas se iz dana u dan gledaju svakojaka sranja, a najgori u tome svemu su naivna masa navijaca koji misle da je to spektakl i show koji su gladni tih nekih senzacija i koji imaju 0 (rijecima nula) sportskog i taktickog poznavanja sporta i koji gutaju sva **** koja im ovi serviraju. Niko u upit ne dovodi karakter igraca i ne ispituje cudne odluke, a ima ih svakodnevno, sablon se odradi, izjave i intervjui su vec istrenirani ko recitacija prije meca sve je jedna velika gluma i igra se kako kladionice odredjuju i sve je povezano naravno radi masovnog trzista live oklada.

Neki dan meni kaze Zed onaj kojeg cijenim sjeca se kako je Jugoslavija stigla SSSR nesto nemoguce minutu do kraja, da jeste ali to se prepricavalo godinama i desetljecima, pa se onda desila tekma Man Utd Bayern i ona 2 gola iza 88.e min, pa se i o tome godinama pricalo, to jeste car sporta nema sta. Samo sto je to tad stvarno i bio rezultat sporta i slucajnosti. Ako vam ja sad samo u zadnjih 7 dana krenem da nabrajam sta sam vidio ispade da se svake sedmice desi po 16 takvih Bayerna i Jugoslavija. Slucajno? Ne vjerujem bas.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 nov 2016, 08:55

Da se jos jednom sjetim favorsu svega i svacega na svijetu i njegovim staklenim nogama. Nikad vise ne zaigrao sve ti ****

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zodi41
Kontakt:

Post Postao/la Zodi41 » 13 nov 2016, 09:04

Effenberg je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:auuuu jbg ne da se nikom vcrs

Nije humano, sklanjaju se nema markiranja ni zone ni nicega samo da poeni idu, prave se foulovi nepotrebni da se namire granice radi slijetanja na live. Live kladjenje je apsolutno promjenilo dinamiku sporta danas, bilo je i prije preokreta i svega, ali danas se iz dana u dan gledaju svakojaka sranja, a najgori u tome svemu su naivna masa navijaca koji misle da je to spektakl i show koji su gladni tih nekih senzacija i koji imaju 0 (rijecima nula) sportskog i taktickog poznavanja sporta i koji gutaju sva **** koja im ovi serviraju. Niko u upit ne dovodi karakter igraca i ne ispituje cudne odluke, a ima ih svakodnevno, sablon se odradi, izjave i intervjui su vec istrenirani ko recitacija prije meca sve je jedna velika gluma i igra se kako kladionice odredjuju i sve je povezano naravno radi masovnog trzista live oklada.

Neki dan meni kaze Zed onaj kojeg cijenim sjeca se kako je Jugoslavija stigla SSSR nesto nemoguce minutu do kraja, da jeste ali to se prepricavalo godinama i desetljecima, pa se onda desila tekma Man Utd Bayern i ona 2 gola iza 88.e min, pa se i o tome godinama pricalo, to jeste car sporta nema sta. Samo sto je to tad stvarno i bio rezultat sporta i slucajnosti. Ako vam ja sad samo u zadnjih 7 dana krenem da nabrajam sta sam vidio ispade da se svake sedmice desi po 16 takvih Bayerna i Jugoslavija. Slucajno? Ne vjerujem bas.
Jbg zao mi je sto si pao.ja cu reci samo da si peh kao i mnogi od nas.Nevjerovatno kako se sreca uvijek ili u 90% slucajeva okrece na stranu kladionica.Sta da si imao over na tu utakmicu i da si prosao.Tad bi rekao jedva, cudo ili imao si srece.Ja sam juce uplatio 200 eura na tiket.Hrvatska1, Barcelona kosarka 2, cholet kosarka 1, Kvitova 1 i posto mi u njemackoj imamo u tipiku bonus kad odigras 5 parova radi uslova dodam Bamberg 2, 1,03 kvota.Na 200 e uplate dobitak 1000.Pao sam na ceskoj kurvi Kvitovoj( mater joj **** u picku retardiranu 1.25 kvota- finale Fed cupa.mec prije nje Pliskova se napati igra 4 sata da dobije mec i ovo smece izgubi hladno 2-0 u setovima)... Hocu ti reci za ovaj Bamberg, da sam koji slucajem prosao kvitivu to bi mi bio zadnji par 1.03 kvota.Prvu cetvrtinu izgubio 20 razlike i lagano stizi, stizi i zadnji 20 sec primaju kos za nerjeseno i 5 sec prije kraja dobise 79-77.ej ba 1.03 kvota, hendikep na njih bio 15.5.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.