Znamo kakav je obicaj.. Nasi imaju "dogovor" sa njima. Eh to je problem. nasi izlaze u susret kako bi ga sacuvali za prvenstvo.. Tako je znalo biti i u susicevo vriejeme za Pjanica kad su molili iz Rome da ne igra i neke utakmice nije igraoprovokatorII je napisao/la:Ako je samo stomacni virus u pitanju, onda moze pod medikamentima odigrati kompletnu utakmicu. Ali citam danas da nasi imaju povjerenja u ljekare iz Shalkea, a to me zabrinjava. Ljekari su mozda eticni, ali uprava svakako nije.
Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- provokatorII
- Kontakt:
Ma znamo da ako bude do Seada, nece ga ni Merkelica zaustavit da dodje na pripreme. Samo eto, kazem da nas strucni stab previse vjeruje vodstvima klubova, kao sto si i sam naslutio. Srecom, pravilnik FIFA-e ide nacionalnim savezima na ruku, tako da ne sumnjam da ce Seo zaigrati, makar povracao ko MessiJavierBosnia je napisao/la:Znamo kakav je obicaj.. Nasi imaju "dogovor" sa njima. Eh to je problem. nasi izlaze u susret kako bi ga sacuvali za prvenstvo.. Tako je znalo biti i u susicevo vriejeme za Pjanica kad su molili iz Rome da ne igra i neke utakmice nije igraoprovokatorII je napisao/la:Ako je samo stomacni virus u pitanju, onda moze pod medikamentima odigrati kompletnu utakmicu. Ali citam danas da nasi imaju povjerenja u ljekare iz Shalkea, a to me zabrinjava. Ljekari su mozda eticni, ali uprava svakako nije.

Ako ovo sa Kolasincem stvarno bude "izlazenje u susret njegovom klubu" u jednoj ovakvoj presudnoj utakmici onda te mozgove treba,ne otjerati,nego prebiti pa otjerati 

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa nema tu izlaska u susret. Kvalifikacijska je utakmica, pobogu. Nije riječ o prijateljskom meču, pa da se Schalkeu (ili bilo kojem drugom klubu) izađe u susret. Ukoliko može nastupiti, nastupit će. Uprava Schalkea (i bilo kojeg drugog kluba), F/NSBiH i sam Kolašinac znaju da mu klub ne smije zabraniti ništa, a ni zahtijevati od naše reprezentacije kojekakvu poštedu. Dakle, ukoliko ne bude igrao protiv Grčke, sigurno će to biti zbog povrede (nespremnosti), a ne zbog izlaska u susret njegovom klubu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A zasto onda nije dosao na pregled i zasto pomocnik selektora kaze da oni vjeruju doktorima Salkea i da "nema potrebe da ga pregledaju doktori reprezentacije"?Monolog je napisao/la:Pa nema tu izlaska u susret. Kvalifikacijska je utakmica, pobogu. Nije riječ o prijateljskom meču, pa da se Schalkeu (ili bilo kojem drugom klubu) izađe u susret. Ukoliko može nastupiti, nastupit će. Uprava Schalkea (i bilo kojeg drugog kluba), F/NSBiH i sam Kolašinac znaju da mu klub ne smije zabraniti ništa, a ni zahtijevati od naše reprezentacije kojekakvu poštedu. Dakle, ukoliko ne bude igrao protiv Grčke, sigurno će to biti zbog povrede (nespremnosti), a ne zbog izlaska u susret njegovom klubu.
Odkad je pravilo da se vjeruje klupskim doktorima i da se ne mora dolaziti niti provjeravati je li to mozda klupska foluska jer oni svasta rade da zastite svoje interese?
Ja volim Kolasinca ko brata i mislim da nije igrac koji bi izbjegavao igranje za reprezentaciju ali i on mora doci da se od strane nasih doktora potvrdi moze li on igrati ili ne,niko ne moze i ne smije biti izuzet od toga.
I zasto je Bazdarevic prvi dan rekao da "o tom virusu kod Kolasinca on ne zna nista"?
Ko je ovdje lud?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Otkud ja znam zašto je nešto Baždarević izjavio? Zašto ne vjerovati doktorima? Naši su bolji? Sigurno je bio kontakt sa Kolašincem i tu su iz prve ruke saznali o čemu je riječ i onda NJEGA odlučili poštediti (ovo govorim isključivo u slučaju da je riječ o stomačnom virusu), a ne njegov klub. Jer, svi znamo kakva je patnja putovati u tom stanju. Ništa više, ništa manje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Hajde da vjerujemo da je sve tako,posteno i idealno.
Da se odmah razumijemo,ja ovdje ne sumnjam u Kolasinca,samo je neprihvatljivo da nam iz strucnog staba lijepo ne objasne o cemu se tu radi,da ne znaju hoce li doci ili ne,da vlada konfuzija....
-Kolasinac je bolestan i nece biti na raspolaganju za utakmicu sa Grckom.
-Kolasinac je imao problema sa stomacnim virusom ali ocekujemo ga u Cetvrtak.
.....
Zasto je to tesko ja ne razumijem.To ja vidim kao teski javasluk.
A i novinari vec prave "pricu" oko toga.Ali ovaj put s pravom.
Da se odmah razumijemo,ja ovdje ne sumnjam u Kolasinca,samo je neprihvatljivo da nam iz strucnog staba lijepo ne objasne o cemu se tu radi,da ne znaju hoce li doci ili ne,da vlada konfuzija....
-Kolasinac je bolestan i nece biti na raspolaganju za utakmicu sa Grckom.
-Kolasinac je imao problema sa stomacnim virusom ali ocekujemo ga u Cetvrtak.
.....
Zasto je to tesko ja ne razumijem.To ja vidim kao teski javasluk.
A i novinari vec prave "pricu" oko toga.Ali ovaj put s pravom.
Mene je prosli mjesec isto zahvatilo pa sam poslije 3 dana bio kao nov (nisam se ni lijecio, pustio da prodje samo), a on ima fore do nedjelje da dodje sebi uz svu medicinsku skrb. Ali ne sumnjam u Seu da ce odbiti doci na okupljanje, bit' ce on tu sigurno.
Ovo je prebitna utakmica za nas da bi je propustio radi yebenog stomacnog virusa.
Ovo je prebitna utakmica za nas da bi je propustio radi yebenog stomacnog virusa.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Eto Sea sutra u Atini.
Nikakve stranice osim prve ne dolaze u obzir!
Seo, samo jako!

Seo, samo jako!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Momak je trafika

- Konigsblau
- Kontakt:
Pade,pade fala bogu.Konigsblau je napisao/la:Eto Bošnje pade vam u vodu pljuvanje uprave Schalkea.
Mada ja nisam pljuvaso upravu Salkea vec kritikovao vodstvo reprezentacije,to si morao primjetiti.
Svaka cast za naseg Seu, rusio je sve redom momacki.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dva faula nad njim dvadesetak sekundi prije primljenog gola.
Sjajna utakmica. U prvom poluvremenu je tri puta sjajno prošao i stvorio prilike pred golom Grka, zatvarao je što se dalo zatvoriti u defanzivi, a sa Pjanićem je pred sami kraj kombinovao i doveo do ludila Grka koji ih je "ganjao". Njegova najbolja utakmica u našem dresu i stvarno šteta što ovakav meč nismo dobili. Velika šteta. Uh.

Sjajna utakmica. U prvom poluvremenu je tri puta sjajno prošao i stvorio prilike pred golom Grka, zatvarao je što se dalo zatvoriti u defanzivi, a sa Pjanićem je pred sami kraj kombinovao i doveo do ludila Grka koji ih je "ganjao". Njegova najbolja utakmica u našem dresu i stvarno šteta što ovakav meč nismo dobili. Velika šteta. Uh.
- exorciiist
- Kontakt:
Najspremniji igrac repke u posljednjih par godina. I Besic je tu negdje, steta sto je povrijedjen..
Odlican Kolasinac! Njemu uskoro slijedi jedan veliki transfer aBd.
Ma momak je masina, cijelu stranu je drzao sam i nije izdrzao 95 minuta.
Svugdje ga je bilo, u napadu u odbrani, bas svugdje.
Svugdje ga je bilo, u napadu u odbrani, bas svugdje.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Bayern@heart
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.