Donnie Darko je napisao/la:Samo da se Sunsi ne umiješaju tu, Kentucky je ipak u pitanju.
Upravo tako. Poslije mozete i Caliparija dovesti.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Donnie Darko je napisao/la:Samo da se Sunsi ne umiješaju tu, Kentucky je ipak u pitanju.
heh, kako bi to bilo dobro aKawhi je napisao/la:Ide u Dubse za Iggya.
To bi bilo odlično. Šteta što nije blizu trade deadline pa da odrade neki panic trade.Donnie Darko je napisao/la:heh, kako bi to bilo dobro aKawhi je napisao/la:Ide u Dubse za Iggya.![]()
cauley stein bukvalno nije bolji igrač ni od nekoga poput iana clarka. ian clarke + pik i nek se šutaju nogom u guzicu.
veoma precjenjen igrač.
Ma cim skontaju da daju Okafora za pleja kako treba krenut ce i Philli bolje..imaju 3D igraca u Covingtonu i Thompsonu sa klupe,sto je izuzetno bitno danas,Embiid je zasad stvarno prejak,samo da ga ta restrikcija minuta ne bude pratila i kroz nadolazece sezone..Noel super rezerva,iako on moze vise al sta je tu je,Saric i Simmons kao sekundarni kreatori..njima u biti fali uz tog pleja i neka dvojka,Henderson tesko da je taj igrac,pogotovo za prve postave..Samo sto je eto ekipa nekako nedorecena kako se meni cini,imas Embiida i Simmonsa,obojici treba lopta,a gdje je onda backcourt..i Saric recimo sigurno moze igrati 20 minuta kao vodja druge postave u NBA al je onda malo 28 minuta za Simmonsa..Embiid-Noel ista situacija,i to sve ako trejdaju Okafora,a mislim da mu vrijednost opasno opada s obzirom na defanzivne brojke i to koliko ce malo prostora dobijati kako Embiid bude mogao sve vise izdrzati na terenu..Lillard je napisao/la:Malo me iritira hype navijača Phille. Ne ovdje, nego u USA, LOGIČNO![]()
Šta ti navijači očekuju od franšize kroz 3 godine? Pa i 5?
Gledaj Lakerse, bili su qrac 2-3 godine, sada već izgledaju puno bolje, dogodine mogu i PO ganjat čak na zapadu. Za Sixerse ne znam oće li uhvatit PO kroz koju godinu na onakvom istoku.
Neutral je napisao/la:Neće klip sa fb da se upload ovdje, piše not supported
Uglavnom, sjajan napad knicksa-
spominjem ga svako malo ovdje, tajni mvpBijelaCokolada je napisao/la:DeRozan igra fantasticno,a toliko malo paznje dobija.Znam da su mnogi skepticni u vezi njega zbog proslogodisnjeg PO-a ali momak trenutno igra na MVP niovu,jos pogotovo ako znamo da ce toronto vjerovatno imati dobar omjer na kraju,ne treba ga otpisati...
Vjerovatno ne bi.TrollsRoyce je napisao/la:Mene je najvise Kemba iznenadio. Covjek od prosjecne ekipe pravi nesto sto se moze takmiciti i s najboljima,iako bi bez njega vjerovatno bili najgori na istoku.
Sessions batum williams graham i cody zeller.Epidaurus je napisao/la:Vjerovatno ne bi.TrollsRoyce je napisao/la:Mene je najvise Kemba iznenadio. Covjek od prosjecne ekipe pravi nesto sto se moze takmiciti i s najboljima,iako bi bez njega vjerovatno bili najgori na istoku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.